ladon کاربر فعال ارسالها 23 امتیاز 7 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2009/7/30 #11 پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت من بین سال سعی خودمو میکنم که کمتر استفاده کنم ولی انگار یه نیروی گرانشی هست که منو میکشونه به طرفش!من تجربه کریستال و حشیش و تریاک ندارم ولی به نظرم ترک اعتیاد اینترنتی از همه سخت تره!
پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت من بین سال سعی خودمو میکنم که کمتر استفاده کنم ولی انگار یه نیروی گرانشی هست که منو میکشونه به طرفش!من تجربه کریستال و حشیش و تریاک ندارم ولی به نظرم ترک اعتیاد اینترنتی از همه سخت تره!
khormaloooooo کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 512 امتیاز 904 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 تهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 90 دانشگاه الزهرا رشته دانشگاه بيوتكنولوژي - معارف اسلامی 2009/7/30 #12 پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت منم دوس ندارم ترك كنم خدايي مگه مي شه آخه؟!
armak69 کاربر فوقفعال ارسالها 77 امتیاز 2 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی کاشان 2009/7/30 #13 پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت 79 ! :-s البته فک می کردم بیشتر از اینا باشه !
saboteur کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 683 امتیاز 20 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر کاشان سال فارغ التحصیلی 1387 دانشگاه کاشان رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر / نرم افزار 2009/7/30 #14 پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت جمع کلش چند میشه من همونم گمونم البته قسمت همسر رو چند باید داد ؟
saye کاربر حرفهای ارسالها 305 امتیاز 105 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 تهران شهر تهران دانشگاه تهران رشته دانشگاه مکانیک 2009/7/30 #15 پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت ببخشید ولی ما همسر نداریم...!
neda.m کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,720 امتیاز 2,686 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر تهران دانشگاه شهید رجائی تهران رشته دانشگاه مهندسی عمران - ژئوتکنیک 2009/7/31 #16 پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت در شرف اعتیاد به سر می برم! باید مواظب باشم...!
saboteur کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 683 امتیاز 20 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر کاشان سال فارغ التحصیلی 1387 دانشگاه کاشان رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر / نرم افزار 2009/7/31 #17 پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت به نقل از ندا مکرم : در شرف اعتیاد به سر می برم! باید مواظب باشم...! کلیک کنید تا باز شود... در شرفشین؟
پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت به نقل از ندا مکرم : در شرف اعتیاد به سر می برم! باید مواظب باشم...! کلیک کنید تا باز شود... در شرفشین؟
neda.m کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,720 امتیاز 2,686 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر تهران دانشگاه شهید رجائی تهران رشته دانشگاه مهندسی عمران - ژئوتکنیک 2009/7/31 #18 پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت به نقل از محمد رضا صابرنژاد : در شرفشین؟ کلیک کنید تا باز شود... با توجه به این تست هنوز معتاد نشدم، ولی خودمم می دونم که معتادم!
پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت به نقل از محمد رضا صابرنژاد : در شرفشین؟ کلیک کنید تا باز شود... با توجه به این تست هنوز معتاد نشدم، ولی خودمم می دونم که معتادم!
FAEZEH.KOOSHKI کاربر فوقفعال ارسالها 99 امتیاز 3 نام مرکز سمپاد فرزانگان قم شهر قم. سال فارغ التحصیلی 1389 2009/8/1 #19 پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت منم معتاد نيستم،به جز وقتايي كه پاي اينترنت باشم!! فهميدين يعني چي؟
فاطمه0ر کاربر حرفهای ارسالها 377 امتیاز 426 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر قم دانشگاه هلال ایران(تهران) رشته دانشگاه ارتوپدی فنی 2009/8/1 #20 پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت من میخوام ترک کنم درشرفشم ولی زیادی پای اینترنتم یکی به من یه پیشنهادخوب برای ترک بده.
پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت من میخوام ترک کنم درشرفشم ولی زیادی پای اینترنتم یکی به من یه پیشنهادخوب برای ترک بده.