homa_M کاربر فوقفعال ارسالها 126 امتیاز 21 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر BND 2010/3/31 #31 پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت امتیاز من شد 31 . آخیش من معتاد نیستم
K.40 کاربر نیمهفعال ارسالها 5 امتیاز 7 نام مرکز سمپاد فرزانگان تهران1 شهر تهران......تهران......تهران..... مدال المپیاد برای المپیاد ریاضی وکامپیوتر مطالعه داشتم ولی تا الان که جوابشون نیومده ، فکر هم نمی کنم که قبول بشم! دانشگاه هاروارد_برکلی_میشیگان_ماساچوست_آکسفورد و... رشته دانشگاه آبیاری گیاهان دریایی 2010/3/31 #32 پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت می دونید ترک عادت موجبه مرض است ،ولی این یکی خودش مرضه........... O0 امیدوارم یه روزی به تعادل در استفاده ی از اینترنت برسیم!!!!
پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت می دونید ترک عادت موجبه مرض است ،ولی این یکی خودش مرضه........... O0 امیدوارم یه روزی به تعادل در استفاده ی از اینترنت برسیم!!!!
Parpari کاربر فوقحرفهای ارسالها 610 امتیاز 756 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اهواز 2010/3/31 #33 پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااه مال من 48 شد ای خدا من معتادم
پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااه مال من 48 شد ای خدا من معتادم
settareh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,720 امتیاز 3,910 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران 2010/3/31 #34 پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت من خیلی پای اینترنتم...ولی سوالاش یه جور مسخره ای بود...من شدم 36!!! در حالی که خیلی وقتا تو اینترنتم!!!!
پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت من خیلی پای اینترنتم...ولی سوالاش یه جور مسخره ای بود...من شدم 36!!! در حالی که خیلی وقتا تو اینترنتم!!!!
shahid کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 373 امتیاز 2,148 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 13 دانشگاه علوم تحقیقات تهران رشته دانشگاه مهندسی پزشکی 2010/3/31 #35 پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت خب ما که معتاد شدیم رفت.....خدایا خودت به دادمون برس.... خب حالا باید یه تاپیک روش ترک کردن یاد بدید و برنامه ریزی بزنید تا بتونه کمک همه کنه...(جدی گفتم)
پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت خب ما که معتاد شدیم رفت.....خدایا خودت به دادمون برس.... خب حالا باید یه تاپیک روش ترک کردن یاد بدید و برنامه ریزی بزنید تا بتونه کمک همه کنه...(جدی گفتم)
Pegi کاربر فوقحرفهای ارسالها 998 امتیاز 1,253 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اصفهان 2010/3/31 #36 پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت من کاربر معمولی شدم ولی میدونم که معتادم!!
nahid violet ارسالها 1,604 امتیاز 5,952 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1388 2010/3/31 #37 پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت تاپیک تکراریه http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,6089.20.html
پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت تاپیک تکراریه http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,6089.20.html
homa_M کاربر فوقفعال ارسالها 126 امتیاز 21 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر BND 2010/3/31 #38 پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت راست میگه . تکراریه . اما به هر حال من شدم 31
nmejris@zan کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,239 امتیاز 10,799 نام مرکز سمپاد شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1391 دانشگاه فردوسی مشهد رشته دانشگاه مهندسی مکانیک 2010/4/2 #39 پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت × تاپیک ها ترکیب شدن . ممنون ×
Atieh کاربر فوقحرفهای ارسالها 827 امتیاز 118 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 تهران 2010/4/2 #40 پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت 52...نمره خوبیه....! باز جای امیدواری هست که هنوز اونقدرا معتاد نیستم...! اما بیشتر از اینا معتادم ... شاید خوب جواب ندادم...!
پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت 52...نمره خوبیه....! باز جای امیدواری هست که هنوز اونقدرا معتاد نیستم...! اما بیشتر از اینا معتادم ... شاید خوب جواب ندادم...!