حلقه ی فرزانگان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sampadik
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : حلقه ی فرزانگان

دلم واسه حلقه راهنمایی تنگ شده :((

نمیدونم چرا جدیدا صدای بچه ها سر حلقه در نمیاد.........واقعا درنمیاد!!!!!!!!! :-w
خیلی اعصاب خورد کنه.... X-(

خیلی بی کارید :))

به نقل از Ela :
خیلی بی کارید :))

آخه ما مث شما از صبح تا شب خر نمیزنیم که حتی ده دقیقه وقت واسه حلقه گذاشتنو بی کاری به حساب بیاریم.

ما از اون جایی که حوصله نداریم اکثرن نشسته حلقه میزنیم منم که همیشه گل مجلسم میشینم وسط شعر میخونم

به نقل از swan :
ما از اون جایی که حوصله نداریم اکثرن نشسته حلقه میزنیم منم که همیشه گل مجلسم میشینم وسط شعر میخونم
نخیر! بحث حوصله نیست! ما شیرازی هستیم و خیانت به نژادمون نمیکنیم! ;D

وای وای وای دلم کلی رفت! :(

به نقل از Amir - Eblis :
:)) راس میگه ! :)) انقد بیکارین ؟!
آقا توهین به مقدسات! X-(

http://aks98.com/images/yw6vvy914kfd39hpjyo.jpg

http://aks98.com/images/ky6n9bkhq33r30j9jzu0.jpg

اینا مال روز سمپاد تو مدرسه ی ماست ;D

× PRФ : عکسا خیلی بزرگ بودن --> تبدیل به لینک شدن

به نقل از WORM :
آخه ما مث شما از صبح تا شب خر نمیزنیم که حتی ده دقیقه وقت واسه حلقه گذاشتنو بی کاری به حساب بیاریم.
آخی!!؟؟ کی به کی میگه خر خون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

میگم خوبه حالا خر خونی شما دختر ها ثابت شده!!!؟؟

تازه ما برای کارهای دیگه وقت میذاریم!!؟؟ اینقدر وقتمون با ارزشه که ده دقیقه هم از دست نمیدیم اونم برای حلقه!!!!!!!!!

دوستان شما به بسته شدن تایک علاقه دارین؟
کل کل نکنین دیگه رسم حلقه ماله فرزانگانه و به حلی ربطی نداره و حلی هم رسمایی مثله دوشنبستون و شمبلیله داره که به فرزانگانی ها ربطی نداره.

پاسخ : پاسخ : حلقه ی فرزانگان

فکر می کردم حلقه ارتباط تنگاتنگی با بارندگی داشته باشه ولی تو بعضی از این عکسا به نظر می رسه که هوا کاملا آفتابیه!

به نقل از mamareza :
کل کل نکنین دیگه رسم حلقه ماله فرزانگانه و به حلی ربطی نداره و حلی هم رسمایی مثله دوشنبستون و شمبلیله داره که به فرزانگانی ها ربطی نداره.

دوشنبستون و شنبلیله جدا رسوم هیجان انگیزیه.من پارسال اولین بار بود که می دیدم. واقعا فوق العاده بود. به خصوص دوشنبستون که خیلی مفرحه. ;D

می شه شمبلیله و دوشنبستون رو توضیح بدین یا عکس بزارین!؟

واااااااااااااااااااااای ایییییول......خیلی کار خوفی کردین عسکامونو گذاشتیم اینجا....... ;D ;D

توی اولین عکس تاپیک منم هسسسستم.... ;D ;D ;D ;D ;D
اینم مال سالیه که ما سوم بودیییییییم :-s :-s :-s :-s :-< :-< :-<
b3d852fb54da0a56ae8ffea16e120d41.JPG

این عکسم مال سال سوم ماست....عکاس بنده هستم.... ;D ;D ;D B-)
12a137fe492d86c119a50c546c5212ca.JPG

به نقل از WORM :
دلم واسه حلقه راهنمایی تنگ شده :((
به نقل از b.95 :
نمیدونم چرا جدیدا صدای بچه ها سر حلقه در نمیاد.........واقعا درنمیاد!!!!!!!!! :-w

پاسخ : پاسخ : حلقه ی فرزانگان

به نقل از !Baran! :
می شه شمبلیله و دوشنبستون رو توضیح بدین یا عکس بزارین!؟

خب شرایط دوشنبستون طوریه که زیاد قابل تصویربرداری نیست. دوشنبه ی آخر هر سال یعنی دو روز قبل از چهارشنبه سوری مراسمی با محوریت یکی دیگه از عناصر اربعه یعنی آب برگزار می شه. روش برگزاری هم خیلی سادست. تمام بچه ها پلاستیک ها و بعضا سایر ادوات قابل پرشدن از آب رو تجهیز می کنن و طی یک سلسله اقدامات انتحاری از تمام مواضع به سوی همدیگه پرت می کنن. در این روز شما در هیچ نفطه حیاط دبیرستان امنیت ندارید و در پایان مراسم هیچ نقطه خشکی در هیچ جای حیاط پیدا نمی شه. اصولا شرکت در این مراسم از رفتن به پارک آبی هم جذاب تره. البته لازم به ذکره با وجود موانع و محدودیت هایی که برای بچه ها ایجاد کردن این مراسم از جهاتی ریسک بالایی هم داره.(... ;D )

• لایک
امتیازات: WORM

به نقل از silence :
خب شرایط دوشنبستون طوریه که زیاد قابل تصویربرداری نیست. دوشنبه ی آخر هر سال یعنی دو روز قبل از چهارشنبه سوری مراسمی با محوریت یکی دیگه از عناصر اربعه یعنی آب برگزار می شه. روش برگزاری هم خیلی سادست. تمام بچه ها پلاستیک ها و بعضا سایر ادوات قابل پرشدن از آب رو تجهیز می کنن و طی یک سلسله اقدامات انتحاری از تمام مواضع به سوی همدیگه پرت می کنن. در این روز شما در هیچ نفطه حیاط دبیرستان امنیت ندارید و در پایان مراسم هیچ نقطه خشکی در هیچ جای حیاط پیدا نمی شه. اصولا شرکت در این مراسم از رفتن به پارک آبی هم جذاب تره. البته لازم به ذکره با وجود موانع و محدودیت هایی که برای بچه ها ایجاد کردن این مراسم از جهاتی ریسک بالایی هم داره.(... ;D )
ما هم راهنمایی بودیم خیلی آب بازی می کردیم. دیگه کارمون از کیسه و اینا می گذشت سطل آشغالا رو خالی می کردیم ( ;D ) و سطل سطل آب خالی می کردیم رو هم!!
اما دیگه حیاط دبیرستان کوچیکه هم صدای همه درمیاد هم ظرف 3 ثانیه همه خیس شدن دیگه انگیزه نداریم !! ;D

به نقل از mahaba :
ما هم راهنمایی بودیم خیلی آب بازی می کردیم. دیگه کارمون از کیسه و اینا می گذشت سطل آشغالا رو خالی می کردیم ( ;D ) و سطل سطل آب خالی می کردیم رو هم!!
اما دیگه حیاط دبیرستان کوچیکه هم صدای همه درمیاد هم ظرف 3 ثانیه همه خیس شدن دیگه انگیزه نداریم !! ;D
این رسم (به خصوص روز آخر سال تحصیلی) برمی گرده به روز آخر راهنمایی ما که ناظم هامون هم در امان نموندن. ;D

به نقل از mahaba :

آره بابا! این مسعود و رفقا خراب می شن سرمون! حیاطم کوچیک ... جا در رو نداره که!

راهنمایی........................! :-< حلقه و آب بازی راهنمایی یه چیزه دیگه بود! >:D<

به نقل از b.95 :

من یه حلقه ی درست حسابی می خوام.......! :( :((

به نقل از ستـاره :
حلقه نمایشگاه آفتاب 89 ! ;D

20a16e574955e9addec13817883b7af9.jpg

ایـــنم عکس با سایز بزرگتر! ;D

این یکی هم هست : :-"

4b0c7cefbe43c93b8d934bef4ded1d61.jpg
اااا!!! من تو اون حلقه وسطی ام! ;D یادش بخیر،چقد راهنمایی خوش میگذشت،حتی همین حلقه اش! :(
البته شعرای دبیرستان خیلی قشنگتر و معنا دار ترن! B-)

Back
بالا