ftnt
کاربر حرفهای

- شهر
- مشهد
پاسخ : بحث پیرامون سریالهای تلویزیون
در مورد ماتادور این که، من به شخصه فیلمای پلیسیُ اکشنُ اینا دوس ندارم، اما این سریال از نظرم جالب بود. و برخلافِ فیلم های اکشن قبلی سعی شده بود یه مقدار نوآوریُ خلاقیت توش به کار برده بشه. بعد دیگه بازیگرای خوبی هم داره. موضوعشم یه مقدار متفاوتِ فک کنم.
خیلی هم ماوراییُ اینا نیست. مثِ رسیدنِ به موقعِ پلیسُ صحنههای خیلی خفنِ پلیسیُ درحقیقت چیزهایی که به جایِ رنگِ واقعی بخشیدن به فیلم، اونُ توهمی جلوه بدن.
کارگردانشم نمیشناسم. اگه این جزء اولین کاراش باشه خیلی خوبه پس. اینم سایتِ فرهاد نجفیِ. برام جالب بود که با این سن کم همچین فیلمهایی رو کارگردانی کرده.
درضمن سایتِ فیلم هم به قولِ ریحانه خیلی شاخه.

اون قطع شدنِ فیلمم منُ یادِ فیلمایِ نمایش خانگی انداخت. مثِ قلبِ یخیُ ساختِ ایران، که یهو وسطش قطع میشدُ یه تیکه هایی از قبل یا بعدِ فیلمُ نشون میداد. شاید اینم میخواسته نمایش خانگی باشه.
پژمان هم اصن هیچی.
نگاه نمیکنمش، فقط گاهی تیکههای بهاره رهنماشُ میبینم. طنزِ مثلا، ولی من خیلی خوشم نمیاد. بازیگرایِ نسبتا خوبی داره، و در ابتدا هم فک کردم فیلمی از جنسِ ساختمانپزشکانِ[nb]به خاطرِ کارگردانُ بازیگرا[/nb]، اما فک کنم اینجوری نیست.
کلا موضوعِ فیلمش چیه؟
در مورد ماتادور این که، من به شخصه فیلمای پلیسیُ اکشنُ اینا دوس ندارم، اما این سریال از نظرم جالب بود. و برخلافِ فیلم های اکشن قبلی سعی شده بود یه مقدار نوآوریُ خلاقیت توش به کار برده بشه. بعد دیگه بازیگرای خوبی هم داره. موضوعشم یه مقدار متفاوتِ فک کنم.

خیلی هم ماوراییُ اینا نیست. مثِ رسیدنِ به موقعِ پلیسُ صحنههای خیلی خفنِ پلیسیُ درحقیقت چیزهایی که به جایِ رنگِ واقعی بخشیدن به فیلم، اونُ توهمی جلوه بدن.
کارگردانشم نمیشناسم. اگه این جزء اولین کاراش باشه خیلی خوبه پس. اینم سایتِ فرهاد نجفیِ. برام جالب بود که با این سن کم همچین فیلمهایی رو کارگردانی کرده.
درضمن سایتِ فیلم هم به قولِ ریحانه خیلی شاخه.
خب اگه به عنوانِ اولین فیلم از این دسته[nb]اکشن-پلیسی به قول خودشون[/nb] بهش نگاه کنیم، فیلمِ خوبیه. مثلا یه سری چیزا مثِ رویِ قطارُ اینا که گفتی یه خرده ضایع بود، اما درکل از فیلمایِ قدیمی این تیپ بهتره.امّا یه چیزایی که خیلی رو مخم هست جلوه های ویژه و نوع فیلمبرداریش هست ؛ جلوه های ویژه که در حدّ فاجعه هستن ، انگار یه کسی با فتوشاپ نشسته یه چندتا عکس رو ادیت کرده بعد فریم بندی و کرده و به هم چسبونده . ولی حالا اگر بخوام یه مثال دقیق بزنم اونجاهایی که روی قطار بودن کاملا واضح بود که واقعا روی قطار نبود ، پشتشون تابلو بود که همون بیابون نیست . در مورد فیلمبرداری هم که نمی دونم چرا کسی به اینا نگفته که سکانس هایی که رازآلود ویا جاسوسانه(!) هست رو نباید با لرزش دوربین یا اینکه دوربین رو از تو یه سوراخی در بیارن بیرون ، نشون بدن .
راستی یهو وسط فیلم ، فیلم قطع میشه دقیقاً چه هدفی رو دنبال می کنن ؟ :د

اون قطع شدنِ فیلمم منُ یادِ فیلمایِ نمایش خانگی انداخت. مثِ قلبِ یخیُ ساختِ ایران، که یهو وسطش قطع میشدُ یه تیکه هایی از قبل یا بعدِ فیلمُ نشون میداد. شاید اینم میخواسته نمایش خانگی باشه.

پژمان هم اصن هیچی.
نگاه نمیکنمش، فقط گاهی تیکههای بهاره رهنماشُ میبینم. طنزِ مثلا، ولی من خیلی خوشم نمیاد. بازیگرایِ نسبتا خوبی داره، و در ابتدا هم فک کردم فیلمی از جنسِ ساختمانپزشکانِ[nb]به خاطرِ کارگردانُ بازیگرا[/nb]، اما فک کنم اینجوری نیست.
کلا موضوعِ فیلمش چیه؟

و البته از استقلالیا توقع نمیره که انقدر خنگ باشن و به نظرم انتخاب کارگردان عالی بوده
)