• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بحث پیرامون سریال‌های تلویزیون

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع silence
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بحث پیرامون سریال های تلویزیون

دزد و پلیسُِ من گاهی میدیدم. در حد قضاوت نمیتونم راجع بهش حرف بزنم ولی گویا خیلی ترکونده بوده. :-?
البته من فکر نمیکنم در حد طنزی مثل ساختمان پزشکان بوده باشه. (چون دیدم خیلیا مقایسه شون میکردن باهم.)

دزد ُ پلیس با اینکه دوز ِ زیادی از برادران ِ قاسم خانی داره، ولی در حد ِ ساختمان پزشکان، قاسم خانی ای نبود. کارگردان به نظرم خیلی تاثیر داره. مثلا" آقا خانی تو کادر هایی که می بنده، سعی می کنه تنوع ِ خیلی زیادی ایجاد کنه و از یه کادر های غیر معمول استفاده می کنه، اما سروش صحت این جوری نیست. خیلی ژانگولر بازی توی ِ کادر هاش در نمی آره.

موافقم دزد و پلیس در سطح ساختمان پزشکان نبود. به نظر من گاهی همین تنوع ها برای شاد بودن لازمه و البته با کار های قبلی که من از آقاخانی دیدم انتظار کار چندان فاخری رو نمی شه داشت. ضمن این که آقاخانی از ترکیبی استفاده کرد که قبلا امتحان ش رو پس داده بود: شقایق دهقان، هومن برق نورد و بهنام تشکر. به نظر من این کار بر خلاف ساختمان پزشکان کاری متکی به بازیگر بود و کارگردانی نسبتا ضعیفی داشت؛در ساختمان پزشکان زمانی از بهنام تشکر استفاده شد که کاملا ناشناخته بود.
در کل سریال جالبی بود، اما پایان شتاب زده ای داشت به علاوه این که به نظر من سطح بازی بازیگرا هم نسبت به قسمت های قبل خیلی پایین تر بود. به خصوص هومن برق نورد دیگه حرکاتش مثل یه آدم ساده لوح که بی غل و قش رفتار می کنه نبود یه ذره مصنوعی شده بود.

اینجا فقط من"راستش را بگو" رو میبینم؟!
روندش خیلی یکنواخت و تکراری شده بود. ولی دو سه قسمته که خیلی خوب شده. هنوزم به نظرم اگه ببینید میتونید دنبالش کنید و ارزش دیدن داره! ;D

به نقل از ریـحـانـه :
روندش خیلی یکنواخت و تکراری شده بود. ولی دو سه قسمته که خیلی خوب شده. هنوزم به نظرم اگه ببینید میتونید دنبالش کنید و ارزش دیدن داره! ;D
ینی واقعا برنامه های تلویزیون ایران ارزش دیدنو داره؟؟؟؟ :))
من که فک نمی کنم :-<

به نقل از «___نسریــــن___» :
ینی واقعا برنامه های تلویزیون ایران ارزش دیدنو داره؟؟؟؟ :))
من که فک نمی کنم :-<

جانبدارانه به قضیه نگاه نکن.
این که به طور کلی بگی "برنامه‌های تلویزیون ایران" بده و با همین معیار راجع به همشون قضاوت کنی اشتباهه.
و اینکه، نسبی عرض کردم.

به نقل از ریـحـانـه :
جانبدارانه به قضیه نگاه نکن.
این که به طور کلی بگی "برنامه‌های تلویزیون ایران" بده و با همین معیار راجع به همشون قضاوت کنی اشتباهه.
و اینکه، نسبی عرض کردم.
آخه ببین نصف که نه بیشتر از نصف برنامه های ایران شده فیلمای 6 ساله پیش کشورای دیه
باوجود اینکه این همه فیلم تاپ خود ایران میسازه اما نشون نمیدن
گذشته از بعضی برنامه های ایران
گفتمو اصلاح می کنم
« بعضی از برنامه های ایران ارزش دیدن نداره » ;D

به نقل از «___نسریــــن___» :
گفتمو اصلاح می کنم
« بعضی از برنامه های ایران ارزش دیدن نداره » ;D
این درسته و در مورد همه‌ی کشورها و برنامه‌ها صدق میکنه قطعا.

به نقل از ریـحـانـه :
روندش خیلی آرمان گرایانه نیست؟ .....

در حین اینکه خیلی روح داره .. نمیدونم چرا یه جوریه ....
من چند قسمتش رو بیشتر ندیدم البته ..... خط فکریشون دینی ا بیشتر یا اجتماعی؟

نظر کلی من :
بی محتوا ، بی ارزش و راستی اصلا سریالی هم پخش میشه که بخوایم دربارش نظر بدیم ؟ :-"
من یکی که فاتحه تلوزیون ایران رو تو این جنگ رسانه ای خوندم !

Back
بالا