اشعار peihaghi

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع peihaghi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اشعار peihaghi

این که موضوعات برای شعر رو هیشکی دوست نداره فقط عشق کشکی . بعد گفتم که ب درک بقیه . خودمو خدا

شعرم قشنگه نه ؟

نظر بدید لطفاً

به نقل از peihaghi :
نظر بدید دیگه

به نقل از peihaghi :
تو رو خدا سر بزنید و نظر بدید

به نقل از peihaghi :
شعرم قشنگه نه ؟

به نقل از peihaghi :
نظر بدید لطفاً

بابا تو هم کشتی خودتو !!! ;D
خب فقط در همین حد همه گفتن که « زیبا بود » و + هم که خیلی ها از جمله من بهتون دادیم !!! خب چیزی نداریم که بگیم !!! ;)

نه آخه هیشکی سر نمیزنه

آخه اینا که نوشتی هیچ شباهتی به شعر نداره. (چون میبینم جنبشو داری میگم: شر و وری بیش نمی باشد)

یه دختره(خانم محترم) توی کلاس ما هست که گاهی اوقات شعراشو میاره سر کلاس زبان فارسی میخونه. اونم شعر میگه شما هم شعر. واقعآ قابل مقایسه نیست.

به نقل از mra :
آخه اینا که نوشتی هیچ شباهتی به شعر نداره. (چون میبینم جنبشو داری میگم: شر و وری بیش نمی باشد)

یه دختره(خانم محترم) توی کلاس ما هست که گاهی اوقات شعراشو میاره سر کلاس زبان فارسی میخونه. اونم شعر میگه شما هم شعر. واقعآ قابل مقایسه نیست.
لطفاً دلیل بیار .
چرا مقایسه میکنی منو ؟
من سبک شعریم فرق میکنه .
دوم اینکه اگه منظورت موضوعشه که یعنی واقعاً دور شو . چون شعرم راجع به موضوعه

الان دوباره شعرتو خوندم. یه سری نکات + هم داشت. اما در واقع شبیه یه شعر 500 بیتیه که 8 بیت اولشو جدا کردن. ضمنآ اصن موسیقی جاز چه ربطی به این چیزا داره. اگه اصل شعرت مذمت(املاش درسته؟) موسیقی های بده، چرا نگفتی دارک متال یا ...
در کل موفق باشی.

به نقل از mra :
الان دوباره شعرتو خوندم. یه سری نکات + هم داشت. اما در واقع شبیه یه شعر 500 بیتیه که 8 بیت اولشو جدا کردن. ضمنآ اصن موسیقی جاز چه ربطی به این چیزا داره. اگه اصل شعرت مذمت(املاش درسته؟) موسیقی های بده، چرا نگفتی دارک متال یا ...
در کل موفق باشی.
موسیقی نه ببم
شعر .
آقا مضمونش اینه . موضوعای شعر همشون یه چیزی داره یا مردم خوششون نمیاد . من چی بگم ؟ من برای خودم و خدا میگم . چیکار مردم دارم

به نقل از peihaghi :
موسیقی نه ببم
شعر .
آقا مضمونش اینه . موضوعای شعر همشون یه چیزی داره یا مردم خوششون نمیاد . من چی بگم ؟ من برای خودم و خدا میگم . چیکار مردم دارم
اگه واسه خودت و خدا میگی و به نظر خواننده ها توجه نداری خب نمیخواد بذاری تو سایت
تازه تو این تاپیک کلی هم اسپم دادی
من که اصلا خوشم نیومد :-w

آخ جون دعوا >:D<

به نقل از reza-handsome :
اگه واسه خودت و خدا میگی و به نظر خواننده ها توجه نداری خب نمیخواد بذاری تو سایت
تازه تو این تاپیک کلی هم اسپم دادی
من که اصلا خوشم نیومد :-w
میخوام بقیه بخونن و راجع به قافیه و ... صحبت کنن . بعد خودمو کشتم با ذوق و شوق نوشتم بعد هیشکی نخوند

خوب بود داداش :-*

خوبه ولی سعی کن اگه خواستی زیبا بشه حتما از کلماتی استفاده کن که وزن را به هم نزنه اگه کلمه ای مورد نظرت بود که وزن را به هم میزد ازش استفاده نکن دنبال یه بهتر بگرد در کل دمت اتو. >) >) >) B-)
بد میگم دوستان؟

=(( che jazzab!!!

شاعری که برای دیگران شعر بگه صنار سی شای نمی ارزه!!
آدم اگه شعر می گه برای دل خودش بگه!

متاسفانه وقتي شعر وزن نداشته باشه ميره رو اعصابم نميتونم بخونمش... الآنم همين مشكل برام پيش اومد

رفیق شعرت خوبه...
احسنت...!!!! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
کافیه؟!

واقعا عالی بود! =D>

:(
بسی هم تاثیر گذار

Back
بالا