شرمنده ها ..ولی این جا بد جوری مشکل وزنی داره.روش کار کنبه نقل از 谢谢白兰学生 :خرامان خرامان
چه گوید برامان
رفیقارو ببین
سرجات بنشین
بستگی به نوع آهنگش داره، اما اگه بخوایم تنها بخونیمش میشه "جات" رو کرد "جایت"، حرف "ا" توی رفیقات و جایت هم کشیده بشه، حلهبه نقل از negar73 :شرمنده ها ..ولی این جا بد جوری مشکل وزنی داره.روش کار کن
ممنونبه نقل از reza-handsome :اولش بگم که خیلی خوبه که اینقدر علاقه به شعر و متن ادبی داری
---------------------------------------------------------------------------
شعرت یه چیز باحال داشت که موضوعش متفاوت بود ولی آخه واسه گفتن شعر ماست دیگه خیلی ضایس
و همچنین وزن در بیشتر شعرت رعایت نشده بود-
ولی اگه تلاش بیشتری کنی و روی نقاط ضعفت بیشتر کار کنی 100 در 100 شعرات بهتر میشه
--------------------------------------------------------------------
در کل آفرین
آقا کی گفته شعر باید معنا داشته باشه ؟به نقل از Pegior :من نه شعر میگم نه بلدم بگم! فقط به عنوان یه خواننده میگم اینا رو :
1. شعرتون معنای خاصی نداشت به نظر من بهتره یه موضوع بهتری وا3 شعری که میخوایید بگید انتخاب کنید.
2. وا3 اینکه قافیه و وزنش درست شه شما کلماتو تغییر داده بودید! که به نظر من کار اشتباهیه! اصلا رودانم و زم سستان و ... معنی ندارند!
3. اشکالات وزنی هم داشت! یعنی روون نبود!
بازم تلاش کنید! امیدوارم موفق باشید!
برمیگرده به پستی توی تاپیک اولین شعر با وزن من در مدح ماستبه نقل از M.M.Z :ماجرای واقعیش چی بوده؟(البته اگه شخصی نیس!)
نفهمیدم مضمون شعرتون چیه ؟ معمولا شاعر با شعرش ، با کلماتش ، با اصطلاحاتش یه مفهومی رو به ذهن خواننده القا می کنه . متاسفانه نفهمیدم شما چی میخواید بگید ...به نقل از peihaghi :ممنون
امید میدید همگی