علامه‌حلی [همه‌ی‌شعبه‌هابه‌غیرمراکز1و2دبیرستان]

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام
پاسخ : سمپادی های تهران [علامه حلی]

به نقل از نسترنّگار :
حلی ۱ واقعاً ۴۶ تا قبولی مرحله ۲ داشته؟!‌ :D چه خبرتونه؟! تبریک میگم 8->
کلا حلی جدای از سمینارش با المپ شناخته میشه...
منم ب نوبه ی خود ب همه ی بچه های المپیادیمون تبریک میگم >:D<
خودم واقعا بچه های زیست شاخمون رو میشناسم...حداقل تو پایه ی خودمونو میشناسم...پویا آرش آریا...
شیمی خدا هم کم نداریم انصافا...ایمان فرغمند...دانیال فخاریان...
ریاضی ک هیچی دیگه...همینجور رفقام نوابیغ!ریاضین...پارسا ابول هنری...
کامپیوتر و ادبی رو درست نمیدونم :-?
بازم جای تبریک داره P:> <D=

ali_de457

KilaaliK
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی
اینستاگرام

46 تا ؟
من 38 تا شنیده بودم
زیست نمی دونم چرا اینجوری بود
شاید باز سوالا لو رفته
کلا 1 قبولی داشتیم :O
علامه طباطبی 2 تا داشت
انرژی و سلام کلا نداشتن
-------
ریاضی از پایه ما نیکنامیان و مختاریان قبول شدن بعد مختاریان ادبی هم قبول شده :O

جام، جام شگفتی هاست

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

ببخشید ۳۶ تا داشتین :-" این تحلیله نتایجه

clever child

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Allame Helli.II
شهر
Tehran
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
Tehran Polytechnic
رشته دانشگاه
Electrical Engineering

به نقل از نسترنّگار :
ببخشید ۳۶ تا داشتین :-" این تحلیله نتایجه
کار حلی یکیا کلا همینه ، یه ذره زیادی گندش می‌کنند

آقا تیم سیمولیشن مارم بگید که 11 تا به تیم حلی 1 زد و تو مسابقات ریموت کاپ اصفهان اول شد

یه المپیاد زیست مرحله دومم قبولی داشتیم ، سال‌های بعد حتما بیش‌تر خواهد شد :>

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

ادبي تو اين تحليله نيس :-? حلّي ادبيم قبولي داشته؟

ali_de457

KilaaliK
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی
اینستاگرام

38 تا بود

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از clever child :
کار حلی یکیا کلا همینه ، یه ذره زیادی گندش می‌کنند

آقا تیم سیمولیشن مارم بگید که 11 تا به تیم حلی 1 زد و تو مسابقات ریموت کاپ اصفهان اول شد

یه المپیاد زیست مرحله دومم قبولی داشتیم ، سال‌های بعد حتما بیش‌تر خواهد شد :>
کلا فکر کنم وقتی اسم حلی میاد یادشون میره بقیه ک حلی کلا ی دونست (:|...شما طلایه دارانی عزیز؟ :-?
آفرین تیم سیمولیشن ;))...اصلا در مقام مقایسه با 36تا قبولی هست؟ =))
انشالا سالای بعد :))

amin.14

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
هر جا خدا بخواهد!

به نقل از Pдгзд :
در ضمن خدمت دوستان حلی یکی عرض کنم که غرور حلی یکیتونو بریزید دور !
سال سبحان اینا و پایین تر کاملاً منطقه ای پخش شدن . پس ممکنه یکی که تو حلی 4 باشه از بیشتر حلی یکیا باهوش تر باشه!
نه خیر!!!(چه جذبه ای!! :D)من(دوره 27-فارغ التحصیل 95) تو راهنمایی حلی1 رفتم در حالی که خونم غرب تهران هستش و اگر منطقه ای بودباید میرفتم حلی 5 .همه ی بچه های پایمون هم همین طورن.اما اولین دوره ی حلی 1 هستیم که 125 نفریم نه 100 نفر( :rolleyes:).و حالا فکر کنم 90% مون داریم میایم دبیرستان حلی1. P:> P:> x: P:> P:>
راستی معرفی نکردم:
امین
راهنمایی حلی 1-دبیرستان حلی 1
دارم میرم اول دبیرستان

Crixalis

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تهران
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از پوریا عابدی :
کلا فکر کنم وقتی اسم حلی میاد یادشون میره بقیه ک حلی کلا ی دونست (:|...شما طلایه دارانی عزیز؟ :-?
آفرین تیم سیمولیشن ;))...اصلا در مقام مقایسه با 36تا قبولی هست؟ =))
انشالا سالای بعد :))
36 تا قبولی؟؟؟
چند نفرین اونوقت؟؟؟
ما چند نفریم؟؟؟
چند ساله تاسیس شده مدرستون؟؟؟
ما چی؟؟؟
امکانات شما با ما قابل مقایسه هست؟؟؟
دقت کردی تو مرحله اول درصدتون از ما پایین تر بود؟ بچه ها سوت لطفا : :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-"
عزیز واقعیت اینه که علامه حلی 2،3،4 و... وجود داره ... پس سعی نکن باهاش مقابله کنی...
آخه شما کی باشی که حرفت واسه کسی اهمیت داشته باشه؟؟؟
تو بری بگه طلایه داران ما میشیم طلایه داران؟؟؟
ببین الان تو چه مقامی هستی که این حرفا رو میزنی...
متاسفانه انقدر بهت اعتماد به نفس دادن که به خودت اجازه میدی راجع به چیزایی که اصن به تو ربطی نداره نظر بدی...
یه کم خودتو اصلاح کن خواهشا...دوس ندارم بحث درس کنم دوباره ...
...
در ضمن دقت کنید ما با اشخاص مشکل داریم(اونم بعضی از اشخاص ) نه با مدرستون...در اینکه مدرستون خوبه شکی نیست ولی اینجوری حرف زدن اشتباهه...

m-hadi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
13
مدال المپیاد
نداریم کلن :دی
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق

به نقل از PântεƦA :
36 تا قبولی؟؟؟
چند نفرین اونوقت؟؟؟
ما چند نفریم؟؟؟
چند ساله تاسیس شده مدرستون؟؟؟
ما چی؟؟؟
امکانات شما با ما قابل مقایسه هست؟؟؟
دقت کردی تو مرحله اول درصدتون از ما پایین تر بود؟ بچه ها سوت لطفا : :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-"
عزیز واقعیت اینه که علامه حلی 2،3،4 و... وجود داره ... پس سعی نکن باهاش مقابله کنی...
آخه شما کی باشی که حرفت واسه کسی اهمیت داشته باشه؟؟؟
تو بری بگه طلایه داران ما میشیم طلایه داران؟؟؟
ببین الان تو چه مقامی هستی که این حرفا رو میزنی...
متاسفانه انقدر بهت اعتماد به نفس دادن که به خودت اجازه میدی راجع به چیزایی که اصن به تو ربطی نداره نظر بدی...
یه کم خودتو اصلاح کن خواهشا...دوس ندارم بحث درس کنم دوباره ...
...
در ضمن دقت کنید ما با اشخاص مشکل داریم(اونم بعضی از اشخاص ) نه با مدرستون...در اینکه مدرستون خوبه شکی نیست ولی اینجوری حرف زدن اشتباهه...
خوب من جای پوریا جواب میدم :
1- 400 نفریم اونوقت که حدود 250 نفر تو المپیاد شرکت کردن (دوم و سوم )
2- نمیدونم شما چند نفرید ، باید 200 تایی باشید
3- مدرسمون 26 سال بعد از انقلاب حدود 5 سال هم قبل انقلاب شر جمع 31 ساله تاسیس شده به این سابقه هم افتخار میکنیم
4- امکانات خاصی نداریم یه سری جوون داریم که با حقوق چندرغاز میان درس میدن ، یه سری کلاس داریم ، یه تالار افتخارات هم داریم که حدود 500 تا افتخار طلا نقره توشه (برنز جزو افتخارات نیست )
5- امکاناتمون قابل مقایسه هست فک کنم چون کلاس چیزی نیست که تو مدرسه پیدا نشه (اونم بعد از ظهر ها که مدرسه تعطیله ! )
6- مگه درصد مرحله اول مهمه ؟ 70 درصد بچه ها تفننی شرکت میکنن. یعنی با اطلاعات درس مدرسه میرن امتحان میدن(و قبول هم میشن گاها ! )
7- واقعیت اینه که مدرسه ی حلی 2 ، 4 ، 5 ، 6 و ... وجود دارن ولی حلی نیستن همون طلاییه دارانن (یعنی تا حدودی بالاتر از نمونه مردمی ها )
8- مگه قراره حرفش برای کسی اهمیت داشته باشه حرفش رو زد شما اهمیت نده ، ما به نظرمون درسته تا حدود خوبی حرفاش اهمیت میدیم
9- به ما ربط داره چون که دیگه وقتی میگن حلی 40 تا قبولی داده تو تهران میگن خوب 15 تا شعبه داره حدود 4000 نفر دانش آموز هنر کرده ! نمیگن از 400 تا دانش آموز که 250 تا شون امتحان دادن 36 تا قبول شده !
10- ما نه با اشخاص مدرستون مشکل داریم نه یا خود مدرستون ما با سیاست های آموزش پرورش در این زمینه و هدف تشکیل مدرستون مشکل داریم !

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

لایک شدید هادی با یک تفاوت کوچک...
من با دانش آموز مدرسه ی حلی چند مخالفم نیستم...او نیز جزو سمپاد است...ناله ی من از فلسفه ی ایجاد این مدارس است... :|
نیازی هست افتخارات رو حتی نسبت ب سال تاسیس مقایسه کنم؟ :-?

Crixalis

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تهران
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

از جوابت خیلی خوشم اومد...منطقی بود...
سوالایی که پرسیدم ، جوابشو میدونستم میخواستم به این نکات هم توجه داشته باشید (دقیق نه البته و بیشترشو میدونستم)... ببین من میگم شما واسه چی راجع به این موضوع حرف میزنید وقتی اصلا حرفتون واسه مسولین مهم نیست...
اگه کسی اینجوری فک میکنه و تمام علامه حلی ها رو یکی میدونه مشکل از خودشه کاریش نمیشه کرد... فک میکنین الان پشت سرتون کم حرف میزنن؟... به گوش شما نمیرسه چیزایی که راجع به تون میگن اگه میرسید واسه حرف این سری افراد نگران نمیشدین...
نتیجه مرحله اول هم واسه ما مهمه ...
بازم ممنون از جوابت ...
و اما شما پوریا جان :
ببین افتخاراتتون مال خودتون
اولا ۳ یا ۴ برابر ما جمعیت داره ... ما ۱۴۴ نفریم با ۳۰ تا سوم که امسال میرن پیش و کلا تو هیچی نمیشه روشون حساب کرد...
مدرسه داره با دوما و سوماش میچرخه ...
نمیخواد افتخاراتتون و بگین ... اگه تفاوت سال تاسیس مدرستون با مدرسه ما رو میدونستی این حرفو نمیزدی..

The Smith

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلام ایران‌زمین

بچه ها من 20 شدم /m\

یه چیز شنیدم میخوام بدونم راسته یا نه ؟

درسته امسال 12 تا کلاس پایه اول وجود داره ؟!

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از PântεƦA :
از جوابت خیلی خوشم اومد...منطقی بود...
سوالایی که پرسیدم ، جوابشو میدونستم میخواستم به این نکات هم توجه داشته باشید (دقیق نه البته و بیشترشو میدونستم)... ببین من میگم شما واسه چی راجع به این موضوع حرف میزنید وقتی اصلا حرفتون واسه مسولین مهم نیست...
اگه کسی اینجوری فک میکنه و تمام علامه حلی ها رو یکی میدونه مشکل از خودشه کاریش نمیشه کرد... فک میکنین الان پشت سرتون کم حرف میزنن؟... به گوش شما نمیرسه چیزایی که راجع به تون میگن اگه میرسید واسه حرف این سری افراد نگران نمیشدین...
نتیجه مرحله اول هم واسه ما مهمه ...
بازم ممنون از جوابت ...
و اما شما پوریا جان :
ببین افتخاراتتون مال خودتون
اولا ۳ یا ۴ برابر ما جمعیت داره ... ما ۱۴۴ نفریم با ۳۰ تا سوم که امسال میرن پیش و کلا تو هیچی نمیشه روشون حساب کرد...
مدرسه داره با دوما و سوماش میچرخه ...
نمیخواد افتخاراتتون و بگین ... اگه تفاوت سال تاسیس مدرستون با مدرسه ما رو میدونستی این حرفو نمیزدی..
من دارم میگم نخبه بودن چیزی نیست ک بشه با مدرسه ی بیشتر زدن بسطش داد...نمیگم ما از شما شاختریم و اینا...شاید یکی اینو بگه ولی اصلا ب نظرم ب هوش خود بالیدن کار مسخره ایه چون حقیقتا اینک من باهوش باشم یا نه رو خودم تعیین نمیکنم...
ولی"نمیشه با حلی تاسیس کردن تعداد باهوش ها رو بالا برد" :|

Crixalis

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تهران
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

نه نمیشه بالا برد ولی اگه کسی با استعداد باشه پیدا میشه...اگه فک میکنین باهوش ترین (که این لفظ غلطه البته) پس اصن نباید به ما اجازه بدین المپیاد قبول شیم ...
اگه فک میکنین تو حلی های شماره دار هم با با استعداد هست پس چرا با وجود مراکزی که بتونن این استعداد ها رو پرورش بدن مخالفین؟؟؟

ali_de457

KilaaliK
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی
اینستاگرام

آقا بحث سر چیه از سالی که دوره ی بعد ما فارغ التحصیل شه دیگه همش یکی می شه چه حلی 1 چه حلی n

m-hadi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
13
مدال المپیاد
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق

به نقل از PântεƦA :
نه نمیشه بالا برد ولی اگه کسی با استعداد باشه پیدا میشه...اگه فک میکنین باهوش ترین (که این لفظ غلطه البته) پس اصن نباید به ما اجازه بدین المپیاد قبول شیم ...
اگه فک میکنین تو حلی های شماره دار هم با با استعداد هست پس چرا با وجود مراکزی که بتونن این استعداد ها رو پرورش بدن مخالفین؟؟؟
و خدوند پشتکار را آفرید !
ببین دوست عزیز حرف ما اینه که وقتی میان مدارس رو زیاد میکنن سطح کلی مدارس پایین میاد(بدیهیه دیگه ! ) بعد اون موقع سطح نهایی سمپاد خیلی بالا نخواهد بود و درنتیجه حق یه سری نخبه این وسط ضایع مبشه !

Crixalis

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تهران
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از m-hadi :
و خدوند پشتکار را آفرید !
ببین دوست عزیز حرف ما اینه که وقتی میان مدارس رو زیاد میکنن سطح کلی مدارس پایین میاد(بدیهیه دیگه ! ) بعد اون موقع سطح نهایی سمپاد خیلی بالا نخواهد بود و درنتیجه حق یه سری نخبه این وسط ضایع مبشه !
چجوری نتیجه گیری کردی؟ :-/
کی گفته با تاسیس مدارس جدید حق نخبه ها ضایع میشه؟
من دارم میگم با تاسیس بیشتر(تا یه حدی البته ، ظاهرا امسال خیلی بیشتر میشن) ، نخبه ها پیدا میشن تا اینکه حقشون ضایع بشه...
وقتی یه نفر در حدی هست که المپیاد قبول شه و امکانات در اختیارش نیست اون حقش ضایع شده در اصل...
چرا سطح کلی مدارس پایین میاد?
مثلا اگه حلیx ضعیف باشه حلی y هم ضعیف میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-?

m-hadi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
13
مدال المپیاد
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق

ببین شما وقتی تو یه جامعه ی آماری بیای 200 تا از 10000 تا رو انتخاب کنی مثلا150 نفر نخبه ی واقعین ولی وقتی میای 2000 نفر رو انتخاب میکنی 180 نفر نخبه ی واقعی. بعد معلم های درجه یک محدودا پس شما اگه 90 درصد بهترین آموزشو به اون200 نفر میدی به ازاش مجبوری به 2000 نفر 60 درصد بهترین آموزش رو بدی پس اینجا درسته 30 تا نخبه کمتر داری ولی بازده اون 150 نفرت خیلی بیشتر ، 180 نفر حالت دومه !
همین اتفاقی که امسال افتاد. سر جمع حلی های تهران بجز مدرسه ی ما 3-4 تا قبولی دادن؛ مدرسه ی ما 38 (8 تا کمتر از پارسال) خوب الآن امکاناتی که از ما گرفتن و به مدارس دیگه دادن باعث شده که در کل قبولی های سمپادی های پسر تهران 5 تا کمتر بشه ! درنتیجه این به نفع جامعه نیست و همچنین به نفع تعداد کمتری از افراد میشه در کل

Crixalis

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تهران
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از m-hadi :
ببین شما وقتی تو یه جامعه ی آماری بیای 200 تا از 10000 تا رو انتخاب کنی مثلا150 نفر نخبه ی واقعین ولی وقتی میای 2000 نفر رو انتخاب میکنی 180 نفر نخبه ی واقعی. بعد معلم های درجه یک محدودا پس شما اگه 90 درصد بهترین آموزشو به اون200 نفر میدی به ازاش مجبوری به 2000 نفر 60 درصد بهترین آموزش رو بدی پس اینجا درسته 30 تا نخبه کمتر داری ولی بازده اون 150 نفرت خیلی بیشتر ، 180 نفر حالت دومه !
همین اتفاقی که امسال افتاد. سر جمع حلی های تهران بجز مدرسه ی ما 3-4 تا قبولی دادن؛ مدرسه ی ما 38 (8 تا کمتر از پارسال) خوب الآن امکاناتی که از ما گرفتن و به مدارس دیگه دادن باعث شده که در کل قبولی های سمپادی های پسر تهران 5 تا کمتر بشه ! درنتیجه این به نفع جامعه نیست و همچنین به نفع تعداد کمتری از افراد میشه در کل
برگشتی سر نقطه ی اول که...
من میگم مدرسه خودتونو با ما مقایسه نکن...ما 140 نفر بیشتر نیستیم اولا...دوما سال تاسیس مدارسو نگا کن...
خو تجربه ی مدرسه شما بیشتره تو این کار ...
به نفع جامعه نیس یا به نفع حلی 1 نیست؟ :-"
...
مثالت که دقیقا خلاف حرفی رو که میزنی رو ثابت کرد :O (نتیجه گیری آخرش غلط بود دوباره)
اصن مثالت ربطی به موضوع نداره ... اینجارو:
یک سری افراد انتخاب شدن چون بهتر بودن این افراد رو پرورش میدن...
یک سری افراد دیگه هم شاید این استعداد رو داشتن ولی به خاطر مشکلاتی که داشتن نتونستن موفق حالا میان به اون افراد یه فرصت دیگه میدن تا اونا رو هم پرورش بدن...ولی تو مراکزی متفاوت نه تو همون جا، مثالت درسته ولی واسه وقتی که همه ی اونا با هم تو یه جا باشن و بعد بگی یه سری از اینا خوب نیستن ...به این دلیل مراکزی تاسیس شد به اسم علامه حلی 2،3،4و...
...
البته در حال حاضر این مساله وجود نداره ... چون افراد بر اساس منطقه مدرسشون میرن به مراکز سمپاد...که این اشتباهه کاملا(از نظر من)...
از امکانات شما میگیرن به ما میدن؟؟؟؟ :O
ینی از بودجه مدرسه شما کم میشه به ما اضافه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• لایک
امتیازات: mjz
بالا