به نقل از Mr.Mamareza :بچه ها دمتون هات.... .
خوب تاپیکو پر صفحه کردینا... .
به نقل از Immortal :ي حرف قشنگ يكي زد كه گفتش با ساختن ٢٢ تا علامه حلي نميشه تعداد تيزهوش ها رو زياد كرد
بحث الكيه واقعن،همه اين كارا و حتي چسبوندن باشگاه به سازمان،همش واسه كوچيك و كوچيكتر كردن سمپاده،درضمن تويي كه ميگي ما به اسم مدرسمون پز ميديم،ميشه به من بگي اسم مدرسه ما چرا خفنه؟
رتبه خوارزميشو پول ميديم ميگيريم؟ X-( X-( مدالاي المپيادو دبيرامون ميرن ميگيرن؟ X-( X-( كنكورو كي ميره امتحان ميده؟ X-( X-( رباتامون ماشين كنترلي ان كه خريديم؟ X-( X-(
ي حرفي بزن منطق پشت سرش باشه،علامه حلي به خاطر بچه هاش گندست،معلماشم همونايين كه چندسال پيش خودشون رو نيمكتاي ما نشستن X-(
به نقل از Immortal :ي حرف قشنگ يكي زد كه گفتش با ساختن ٢٢ تا علامه حلي نميشه تعداد تيزهوش ها رو زياد كرد
بحث الكيه واقعن،همه اين كارا و حتي چسبوندن باشگاه به سازمان،همش واسه كوچيك و كوچيكتر كردن سمپاده،درضمن تويي كه ميگي ما به اسم مدرسمون پز ميديم،ميشه به من بگي اسم مدرسه ما چرا خفنه؟
رتبه خوارزميشو پول ميديم ميگيريم؟ X-( X-( مدالاي المپيادو دبيرامون ميرن ميگيرن؟ X-( X-( كنكورو كي ميره امتحان ميده؟ X-( X-( رباتامون ماشين كنترلي ان كه خريديم؟ X-( X-(
ي حرفي بزن منطق پشت سرش باشه،علامه حلي به خاطر بچه هاش گندست،معلماشم همونايين كه چندسال پيش خودشون رو نيمكتاي ما نشستن X-(
اول بیاید با هم هماهنگ شید بعد حرف بزنید لطفابه نقل از مزاحم تلفنی :چ ربطی داره ب افتخارات عزیزم؟...اگه اینجوریه ک اصلا انرژی اتمی از همه حلی تره ...چ ربطی ب رباتیک داره...پس میخوای بریم مدرسه ی امام جواد رو ک تو مکزیک ترکوندن باید حلی 2 اعلام کنیم ک
عزیز من...کنایه ی موجود در حرف من واضحه...شما یا نمیخوای بشنوی یا اصلا تو باغ نیستی و نمیگیری حرفمو...
بچه های حلی ب قول شما شماره دار اگه خیلی ادعاشون میشه وقتی قبول میشدن ک کلا دو تا راهنمایی بود و ی دبیرستان (افتخار میکنم از چنین دوره ای اومدم...دوره ی ما آخرین دوره ی واقعی امتحان ورودی بود)
چرند نگو سهیل جان...هی میخوام تو تاپیک مدرسه ی خودمون و صرفا مدرسه ی خودمون حرف نزنم ک نمیشه...به نقل از Hurricane :اول بیاید با هم هماهنگ شید بعد حرف بزنید لطفا
----------------------------------------------
اگه اینم بزاریم کنار که تیم سیمولیشنتون تو ایران اپن از بازی با ما ترسید و تو اصفهان کاپ یه 10 تا و یه 11 تا خورد(تازه هیچی هم نزد)
اولا که این تاپیک برا کله حلی های تهران چه راهنمایی و چه دبیرستان هست (می تونید از اونایی که تاپیک مارو قفل کردن بپرسید)به نقل از مزاحم تلفنی :چرند نگو سهیل جان...هی میخوام تو تاپیک مدرسه ی خودمون و صرفا مدرسه ی خودمون حرف نزنم ک نمیشه...
نظر من اینه ک ربطی ب افتخارات نداره و اینجوری میگم ک شخصیت حلی داره پایمال میشه...
نظر امین چیز دیگه ایه ولی اونم از طریق دیگه ای داره عینا حرف منو میزنه...
به نقل از Hurricane :اولا که این تاپیک برا کله حلی های تهران چه راهنمایی و چه دبیرستان هست (می تونید از اونایی که تاپیک مارو قفل کردن بپرسید)
ما هم قبول داریم دارن سمپاد رو به گند می کشن با زیاد کردنش
ولی قبول نداریم که حلی فقط یدونس
امکان اینکه شانس تو ازمون راهنمایی ما تاثیر گذاشته باشه یا استرس و امثالهم که شرایط ازمون رو تغییر میدن خیلی زیاد هست
و اینکه بخاطر اونا یه سری دیگه برن به یه مدرسه ویژه با امکانات ویژه ظلمه در حق این بچه ها
نظر منم اینه که باید زیاد می کردن تعداد حلی هارو ولی نه اینقدر دیگه
ولی شماها فقط جبهه می گیرید که حلی باید یدونه باشه
حتی با زیاد کردن اینا مدرسه ما هم خراب شده
زمانی بود که کادر ما هم از فارغ التحصیل های حلی بود
اما الان کادر مدرسه رشد اومده و از شیوه ی اداره ی سمپادی تا حدودی خارجه
ما هم با شیوه ی زیاد شدن حلی ها مخالفیم ولی نه که یدونه باشه
بحث تعصب روی مدرسه نیست....به نقل از Hurricane :اولا که این تاپیک برا کله حلی های تهران چه راهنمایی و چه دبیرستان هست (می تونید از اونایی که تاپیک مارو قفل کردن بپرسید)
ما هم قبول داریم دارن سمپاد رو به گند می کشن با زیاد کردنش
ولی قبول نداریم که حلی فقط یدونس
امکان اینکه شانس تو ازمون راهنمایی ما تاثیر گذاشته باشه یا استرس و امثالهم که شرایط ازمون رو تغییر میدن خیلی زیاد هست
و اینکه بخاطر اونا یه سری دیگه برن به یه مدرسه ویژه با امکانات ویژه ظلمه در حق این بچه ها
نظر منم اینه که باید زیاد می کردن تعداد حلی هارو ولی نه اینقدر دیگه
ولی شماها فقط جبهه می گیرید که حلی باید یدونه باشه
حتی با زیاد کردن اینا مدرسه ما هم خراب شده
زمانی بود که کادر ما هم از فارغ التحصیل های حلی بود
اما الان کادر مدرسه رشد اومده و از شیوه ی اداره ی سمپادی تا حدودی خارجه
ما هم با شیوه ی زیاد شدن حلی ها مخالفیم ولی نه که یدونه باشه
به نقل از مزاحم تلفنی :بحث تعصب روی مدرسه نیست....
اما هنوزم سر حرفم هستم مثل سابق...برای هیچ کدوم از حرفام هم استدلال محکمی نیاوردین...
همچنان در میادین"حلی فقط یدونست" و "حلی شماره نداره"رو جار میزنم ب عنوان لیدر گروه چون با تمام وجودم بش ایمان دارم ک خراب شدن حلی از روزی شروع شد ک ایده ی حلی های دیگر آمد تا حلی هم مانند سایر مدارس عادی بشود...
به نقل از مزاحم تلفنی :@شماره دار:هیتلر میگه موازنه ی قدرت...ما میگیم بهترین دبیرستان خاورمیانه نباید با"شماره"خدشه دار بشه ...شماره هایی نه در سطح خودش
به نقل از مزاحم تلفنی :@شماره دار:هیتلر میگه موازنه ی قدرت...ما میگیم بهترین دبیرستان خاورمیانه نباید با"شماره"خدشه دار بشه ...شماره هایی نه در سطح خودش
رسما همتون دارین چرت میگین...خودتونم خوب میدونین...به نقل از Milad.R :این شماره ها، تاجایی خیلی زیاد نباشند، به شما نمیتونند که خدشه ای وارد کنند!
این شماره ها تا جایی که کم اند میتونند سطح خودشون رو بالا نگه دارند که اون کلمه "حلی" حرمتش نگه داشته میشه! آره! قبول دارم! قبول دارم که عمرن بتونند به حدودا سی سال تجربه شما برسند یه شبه! ولی میتونند تا حد قابل قبولی خوب باشند! خوب بودن لفظ حلی با اینکار ثابت نگه داشته میشه! دیگه ولی "بهترین دبیرستان خاورمیانه" بودنش رو، اون عدد "1" بغل اسم شما حفظ میکنه!
من میگم که حلی ها باید چند تا باشند، نه زیاد، به این دلیل که چند تا حلی بودن (تاکید میکنم! نه زیاد!) باعث میشه که سطح بالا نگه داشته باشه، ولی مهم تر از اون اینه که تفکر سمپادی به آدمای بیشتری منتقل میشه. این تفکر، درسته که به غلظت و ناب بودن "1" شاید نباشه! ولی (وقتی که حلی زیاد نباشه) میشه اون رو تویه همین "حلی شماره دار" حفظ کرد و منتقل کرد!
به نظر من اندک هزینه ای که حلی 1 باید بابت این ترویج تفکر سمپادی بده، می ارزه به تربیت شدن یه تعداد بیشتری دانش آموز تحت یه تفکر سمپادی (درسته!با کیفیت مقداری کمتر! ولی بازم با کیفیت!).
بازم میگم به نظر من تا جایی که تعداد زیاد نشه (و در واقع گند اش رو در نیاره) ، نه آن چنان به تفکر سمپادی لطمه میخوره و نه آن چنان به سطح درسی مدارس سمپاد.
به نقل از مزاحم تلفنی :رسما همتون دارین چرت میگین...خودتونم خوب میدونین...
اگه 10 بده...چرا 2 باید خوب باشه...اینجا اصلا"حد"مطرح نیست...
0و1 هست...
حلی ی دونست و بس...
واقعا واستون متاسفم...فقط چون توی شماره دار ها هستین دارین ازش دفاع میکنین...قسم میخورم اگه من تو شماره دارها بودم بازم حرفام همینا بود