علامه‌حلی [همه‌ی‌شعبه‌هابه‌غیرمراکز1و2دبیرستان]

• شروع کننده موضوع

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
پاسخ : سمپادی های تهران [علامه حلی]

بچه ها دمتون هات.... .
خوب تاپیکو پر صفحه کردینا... .

Crixalis

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تهران
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نظر من هم افزایش حلی ها از یه حدی بیشتر اصلا درست نیست با توجه به این که قراره امسال بیشتر شه...
ولی قبلا هم گفتم به نظر من دانش آموزای خوب باید با عادی ها فرق داشته باشن...
این مراکز باید تاسیس میشد حالا با هر اسمی...
ولی دیگه بسه بیشتر از یه حدی دیگه سمپاد میشه مسخره بازی...

Amin-ak

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلي ١
شهر
طِهْران
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ديگه حماقت نمي كنم!
دانشگاه
امیرکبیر (لیسانس) اکول پلی تکنیک پاریس(فوق لیسانس)
رشته دانشگاه
صنایع- MBA

ي حرف قشنگ يكي زد كه گفتش با ساختن ٢٢ تا علامه حلي نميشه تعداد تيزهوش ها رو زياد كرد :-< :-<
بحث الكيه واقعن،همه اين كارا و حتي چسبوندن باشگاه به سازمان،همش واسه كوچيك و كوچيكتر كردن سمپاده،درضمن تويي كه ميگي ما به اسم مدرسمون پز ميديم،ميشه به من بگي اسم مدرسه ما چرا خفنه؟
رتبه خوارزميشو پول ميديم ميگيريم؟ X-( X-( مدالاي المپيادو دبيرامون ميرن ميگيرن؟ X-( X-( كنكورو كي ميره امتحان ميده؟ X-( X-( رباتامون ماشين كنترلي ان كه خريديم؟ X-( X-(
ي حرفي بزن منطق پشت سرش باشه،علامه حلي به خاطر بچه هاش گندست،معلماشم همونايين كه چندسال پيش خودشون رو نيمكتاي ما نشستن X-(

نام مرکز سمپاد
نسل طلایی علامه حلی 2
شهر
تهران / شهر ری
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
QUT
رشته دانشگاه
برق

به نقل از Mr.Mamareza :
بچه ها دمتون هات.... .
خوب تاپیکو پر صفحه کردینا... .

بالاخره نباید از بقیه کم بیاریم که درسته؟......

نام مرکز سمپاد
نسل طلایی علامه حلی 2
شهر
تهران / شهر ری
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
QUT
رشته دانشگاه
برق

به نقل از Immortal :
ي حرف قشنگ يكي زد كه گفتش با ساختن ٢٢ تا علامه حلي نميشه تعداد تيزهوش ها رو زياد كرد :-< :-<
بحث الكيه واقعن،همه اين كارا و حتي چسبوندن باشگاه به سازمان،همش واسه كوچيك و كوچيكتر كردن سمپاده،درضمن تويي كه ميگي ما به اسم مدرسمون پز ميديم،ميشه به من بگي اسم مدرسه ما چرا خفنه؟
رتبه خوارزميشو پول ميديم ميگيريم؟ X-( X-( مدالاي المپيادو دبيرامون ميرن ميگيرن؟ X-( X-( كنكورو كي ميره امتحان ميده؟ X-( X-( رباتامون ماشين كنترلي ان كه خريديم؟ X-( X-(
ي حرفي بزن منطق پشت سرش باشه،علامه حلي به خاطر بچه هاش گندست،معلماشم همونايين كه چندسال پيش خودشون رو نيمكتاي ما نشستن X-(

اگه توجه کنید.......ما علامه حلی 2 ایم نه 22........کسی موافق 22 تا نیست........ولی موافق یدونه هم نیست........

شما پاتون رو گذاشتید رو شونه ی قبلی ها که اینقد قدتون بلند شده..........(به به.....عجب جمله ایی....... :-")

s.pegasus

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تـهـران
دانشگاه
تهران غرب
رشته دانشگاه
معماری

به نقل از Immortal :
به نقل از مزاحم تلفنی :
چ ربطی داره ب افتخارات عزیزم؟...اگه اینجوریه ک اصلا انرژی اتمی از همه حلی تره =)) =))...چ ربطی ب رباتیک داره...پس میخوای بریم مدرسه ی امام جواد رو ک تو مکزیک ترکوندن باید حلی 2 اعلام کنیم ک =)) =))
عزیز من...کنایه ی موجود در حرف من واضحه...شما یا نمیخوای بشنوی یا اصلا تو باغ نیستی و نمیگیری حرفمو...
بچه های حلی ب قول شما شماره دار اگه خیلی ادعاشون میشه وقتی قبول میشدن ک کلا دو تا راهنمایی بود و ی دبیرستان :|(افتخار میکنم از چنین دوره ای اومدم...دوره ی ما آخرین دوره ی واقعی امتحان ورودی بود)
اول بیاید با هم هماهنگ شید بعد حرف بزنید لطفا
----------------------------------------------
اگه اینم بزاریم کنار که تیم سیمولیشنتون تو ایران اپن از بازی با ما ترسید و تو اصفهان کاپ یه 10 تا و یه 11 تا خورد(تازه هیچی هم نزد)

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از Hurricane :
اول بیاید با هم هماهنگ شید بعد حرف بزنید لطفا
----------------------------------------------
اگه اینم بزاریم کنار که تیم سیمولیشنتون تو ایران اپن از بازی با ما ترسید و تو اصفهان کاپ یه 10 تا و یه 11 تا خورد(تازه هیچی هم نزد)
چرند نگو سهیل جان...هی میخوام تو تاپیک مدرسه ی خودمون و صرفا مدرسه ی خودمون حرف نزنم ک نمیشه...
نظر من اینه ک ربطی ب افتخارات نداره و اینجوری میگم ک شخصیت حلی داره پایمال میشه...
نظر امین چیز دیگه ایه ولی اونم از طریق دیگه ای داره عینا حرف منو میزنه...

s.pegasus

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تـهـران
دانشگاه
تهران غرب
رشته دانشگاه
معماری

به نقل از مزاحم تلفنی :
چرند نگو سهیل جان...هی میخوام تو تاپیک مدرسه ی خودمون و صرفا مدرسه ی خودمون حرف نزنم ک نمیشه...
نظر من اینه ک ربطی ب افتخارات نداره و اینجوری میگم ک شخصیت حلی داره پایمال میشه...
نظر امین چیز دیگه ایه ولی اونم از طریق دیگه ای داره عینا حرف منو میزنه...
اولا که این تاپیک برا کله حلی های تهران چه راهنمایی و چه دبیرستان هست (می تونید از اونایی که تاپیک مارو قفل کردن بپرسید)
ما هم قبول داریم دارن سمپاد رو به گند می کشن با زیاد کردنش
ولی قبول نداریم که حلی فقط یدونس
امکان اینکه شانس تو ازمون راهنمایی ما تاثیر گذاشته باشه یا استرس و امثالهم که شرایط ازمون رو تغییر میدن خیلی زیاد هست
و اینکه بخاطر اونا یه سری دیگه برن به یه مدرسه ویژه با امکانات ویژه ظلمه در حق این بچه ها
نظر منم اینه که باید زیاد می کردن تعداد حلی هارو ولی نه اینقدر دیگه
ولی شماها فقط جبهه می گیرید که حلی باید یدونه باشه
حتی با زیاد کردن اینا مدرسه ما هم خراب شده
زمانی بود که کادر ما هم از فارغ التحصیل های حلی بود
اما الان کادر مدرسه رشد اومده و از شیوه ی اداره ی سمپادی تا حدودی خارجه
ما هم با شیوه ی زیاد شدن حلی ها مخالفیم ولی نه که یدونه باشه

نام مرکز سمپاد
نسل طلایی علامه حلی 2
شهر
تهران / شهر ری
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
QUT
رشته دانشگاه
برق

به نقل از Hurricane :
اولا که این تاپیک برا کله حلی های تهران چه راهنمایی و چه دبیرستان هست (می تونید از اونایی که تاپیک مارو قفل کردن بپرسید)
امکان اینکه شانس تو ازمون راهنمایی ما تاثیر گذاشته باشه یا استرس و امثالهم که شرایط ازمون رو تغییر میدن خیلی زیاد هست
و اینکه بخاطر اونا یه سری دیگه برن به یه مدرسه ویژه با امکانات ویژه ظلمه در حق این بچه ها

سال اول تقریبا همه معلما فارغ و تحصیل علامه حلی بودن.......

ولی ماشالله اینقد حلی ها زیاد شد که دیگه کسی نمیاد مدرسه ما درس بده......

راستی کسی سرزمین دانایی رو نمیبینه؟......شریفی چیزی نشد؟......

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از Hurricane :
بحث تعصب روی مدرسه نیست....
اما هنوزم سر حرفم هستم مثل سابق...برای هیچ کدوم از حرفام هم استدلال محکمی نیاوردین...
همچنان در میادین"حلی فقط یدونست" و "حلی شماره نداره"رو جار میزنم ب عنوان لیدر گروه چون با تمام وجودم بش ایمان دارم ک خراب شدن حلی از روزی شروع شد ک ایده ی حلی های دیگر آمد تا حلی هم مانند سایر مدارس عادی بشود...

نام مرکز سمپاد
نسل طلایی علامه حلی 2
شهر
تهران / شهر ری
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
QUT
رشته دانشگاه
برق

به نقل از مزاحم تلفنی :
بحث تعصب روی مدرسه نیست....
اما هنوزم سر حرفم هستم مثل سابق...برای هیچ کدوم از حرفام هم استدلال محکمی نیاوردین...
همچنان در میادین"حلی فقط یدونست" و "حلی شماره نداره"رو جار میزنم ب عنوان لیدر گروه چون با تمام وجودم بش ایمان دارم ک خراب شدن حلی از روزی شروع شد ک ایده ی حلی های دیگر آمد تا حلی هم مانند سایر مدارس عادی بشود...

مثلا کجا؟......میشه مثال بزنید؟....تو کدوم میدون؟......

Amin-ak

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلي ١
شهر
طِهْران
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ديگه حماقت نمي كنم!
دانشگاه
امیرکبیر (لیسانس) اکول پلی تکنیک پاریس(فوق لیسانس)
رشته دانشگاه
صنایع- MBA

چون هرچي اتفاق تو اون ساختمون كذايي سازمان ميافته،ربط ش ميدن به بچه هاي سمپاد ~X( X-(

Milad96

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتي شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر-نرم افزار

آدم با خوندن حرف بعضی از دوستان یاده حرفای هیتلر میفته ...

میگید سمپاد رو دارن از بین میبرند، نه عزیزم! شما خودتم با دسته خودت داری تیشه به ریشه اش میزنی.

سمپادی بودن به بی شماره و باشماره بودن نیست. به شعوره.

وگرنه که بعضی از بچه های "حلی بی شماره" هم بودند که گندایی زدند که صد رحمت به چاله میدون ...

متاسفم.

میلاد "شماره دار"

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

@شماره دار:هیتلر میگه موازنه ی قدرت...ما میگیم بهترین دبیرستان خاورمیانه نباید با"شماره"خدشه دار بشه :|...شماره هایی نه در سطح خودش :|

نام مرکز سمپاد
نسل طلایی علامه حلی 2
شهر
تهران / شهر ری
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
QUT
رشته دانشگاه
برق

به نقل از مزاحم تلفنی :
@شماره دار:هیتلر میگه موازنه ی قدرت...ما میگیم بهترین دبیرستان خاورمیانه نباید با"شماره"خدشه دار بشه :|...شماره هایی نه در سطح خودش :|

خُب مدرسه بهترین باشه تو خاورمیانه........این مربوط به سابقشه.....الآنش چیه؟.......

مثلا رقابت با افغانستان و ارمنستان و کویت!!! افتخار داره؟..........

Milad96

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتي شریف
رشته دانشگاه

به نقل از مزاحم تلفنی :

این شماره ها، تاجایی خیلی زیاد نباشند، به شما نمیتونند که خدشه ای وارد کنند!
این شماره ها تا جایی که کم اند میتونند سطح خودشون رو بالا نگه دارند که اون کلمه "حلی" حرمتش نگه داشته میشه! آره! قبول دارم! قبول دارم که عمرن بتونند به حدودا سی سال تجربه شما برسند یه شبه! ولی میتونند تا حد قابل قبولی خوب باشند! خوب بودن لفظ حلی با اینکار ثابت نگه داشته میشه! دیگه ولی "بهترین دبیرستان خاورمیانه" بودنش رو، اون عدد "1" بغل اسم شما حفظ میکنه!

من میگم که حلی ها باید چند تا باشند، نه زیاد، به این دلیل که چند تا حلی بودن (تاکید میکنم! نه زیاد!) باعث میشه که سطح بالا نگه داشته باشه، ولی مهم تر از اون اینه که تفکر سمپادی به آدمای بیشتری منتقل میشه. این تفکر، درسته که به غلظت و ناب بودن "1" شاید نباشه! ولی (وقتی که حلی زیاد نباشه) میشه اون رو تویه همین "حلی شماره دار" حفظ کرد و منتقل کرد!

به نظر من اندک هزینه ای که حلی 1 باید بابت این ترویج تفکر سمپادی بده، می ارزه به تربیت شدن یه تعداد بیشتری دانش آموز تحت یه تفکر سمپادی (درسته!با کیفیت مقداری کمتر! ولی بازم با کیفیت!).

بازم میگم به نظر من تا جایی که تعداد زیاد نشه (و در واقع گند اش رو در نیاره) ، نه آن چنان به تفکر سمپادی لطمه میخوره و نه آن چنان به سطح درسی مدارس سمپاد.

• لایک
امتیازات: mjz

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از Milad.R :
این شماره ها، تاجایی خیلی زیاد نباشند، به شما نمیتونند که خدشه ای وارد کنند!
این شماره ها تا جایی که کم اند میتونند سطح خودشون رو بالا نگه دارند که اون کلمه "حلی" حرمتش نگه داشته میشه! آره! قبول دارم! قبول دارم که عمرن بتونند به حدودا سی سال تجربه شما برسند یه شبه! ولی میتونند تا حد قابل قبولی خوب باشند! خوب بودن لفظ حلی با اینکار ثابت نگه داشته میشه! دیگه ولی "بهترین دبیرستان خاورمیانه" بودنش رو، اون عدد "1" بغل اسم شما حفظ میکنه!

من میگم که حلی ها باید چند تا باشند، نه زیاد، به این دلیل که چند تا حلی بودن (تاکید میکنم! نه زیاد!) باعث میشه که سطح بالا نگه داشته باشه، ولی مهم تر از اون اینه که تفکر سمپادی به آدمای بیشتری منتقل میشه. این تفکر، درسته که به غلظت و ناب بودن "1" شاید نباشه! ولی (وقتی که حلی زیاد نباشه) میشه اون رو تویه همین "حلی شماره دار" حفظ کرد و منتقل کرد!

به نظر من اندک هزینه ای که حلی 1 باید بابت این ترویج تفکر سمپادی بده، می ارزه به تربیت شدن یه تعداد بیشتری دانش آموز تحت یه تفکر سمپادی (درسته!با کیفیت مقداری کمتر! ولی بازم با کیفیت!).

بازم میگم به نظر من تا جایی که تعداد زیاد نشه (و در واقع گند اش رو در نیاره) ، نه آن چنان به تفکر سمپادی لطمه میخوره و نه آن چنان به سطح درسی مدارس سمپاد.
رسما همتون دارین چرت میگین...خودتونم خوب میدونین...
اگه 10 بده...چرا 2 باید خوب باشه...اینجا اصلا"حد"مطرح نیست...
0و1 هست...
حلی ی دونست و بس...
واقعا واستون متاسفم...فقط چون توی شماره دار ها هستین دارین ازش دفاع میکنین...قسم میخورم اگه من تو شماره دارها بودم بازم حرفام همینا بود :|

Milad96

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتي شریف
رشته دانشگاه

به نقل از مزاحم تلفنی :
رسما همتون دارین چرت میگین...خودتونم خوب میدونین...
اگه 10 بده...چرا 2 باید خوب باشه...اینجا اصلا"حد"مطرح نیست...
0و1 هست...
حلی ی دونست و بس...
واقعا واستون متاسفم...فقط چون توی شماره دار ها هستین دارین ازش دفاع میکنین...قسم میخورم اگه من تو شماره دارها بودم بازم حرفام همینا بود :|

من واسه شما خیلی احترام قائل بودم و سعی کردم که نظرم رو خیلی منطقی واسه تون بازگو کنم ولی شما فک کنم بیشتر از روی احساسات دارید جواب بنده رو میدید.
با اینکه احتمالا استدلال های یه شماره دار واسه شما "بهترین های خاورمیانه" پشیزی نمی ارزه (یه چیز شبیه همون نژاد پرستی خودمون!) ولی این رو هم میگم که دیگه نگید که حرفش رو حداقل کامل نزد.
حد یعنی اینکه یه سال یه دونه حلی جدید ساختی، دیگه نسازی! وایسی آخره اون سال ببینی این جایی که ساخته تونستی واسش 4 تا فارغ التحصیل سمپادی بیاری و حداقل یه خورده بتونی این مدرسه از یه غیر انتفاعی عادی، جداش کنی و بتونی بهش بگی "تیزهوشان" یا نه! اگر دیدی که تونستی دومیش رو واقعا حمایت کنی، امکان ساختن بعدیش رو در صورت لزوم یعنی داری.
این حد به جمعیت منطقه هم وابسته است. که اگه نفر آخر فرزانگان x تویه یه شهرستانی، از نفر آخر یه غیر انتفاعی عادی هم دیدی داره میاد پایینتر سطحش، یعنی اینکه جمعیت اونجا دیگه جواب نمیده که یکی دیگه بسازی!

تعصب به حلی این نیستا! که هر کی هر چی گفت بگی "خودتون میدونید که دارید چرت میگید."

ویرایش:
دقیقا!
آره! چون شماره دار هستم دارم ازش دفاع میکنم! چون دارم میبینم خیلیارو که لیاقت "حلی" رو دارند، ولی چون حلی ظرفیتش محدوده، نمیتونند از اون امکانات استفاده کنند! چون تویه شماره دارم یه سری چیزا رو میبنم! ولی شما نه تنها تو بدون شماره ای هیچی! چشات رو هم که بستی! نشستی تو "بهترین جایگاه خاورمیانه " حتی 1 متر پایین تر از خودت رو هم نمی بینی! (البته! به زعم شما پایینتر از خودت! وگرنه که الزاما در همه موارد پایین تر نیس ...)

• لایک
امتیازات: mjz

m-hadi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
13
مدال المپیاد
نداریم کلن :دی
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق

من هی میخوام وارد این بحث نشم دوباره نمیزارید که !
ببنید وقتی قرار شایسته ترین ها رو انتخاب کنیم برای حلی مهم نیست کسی استرس گرفته آزمون رو خراب کرده ، یا هر اتفاق دیگه ای ! حرف شما عین اینه که بگی بیاید ظرفیت دانشگاه شریف رو 10 برابر کنید که کسایی که مربض شدن سر کنکور یا استرس گرفتن هم شریف قبول بشن ! کسی که قرار حلی قبول بشه باید در ایده آل ترین شرایط خودش امتحان بده !
با زیاد شدن حلی 100 بار گفتم مشکل اینه که ذات علامه حلی از بین میره ! علامه حلی میشه مثل سلام یا علامه طباطبایی !
شما که میگی دانش آموز های خوب و عادی باید جدا شن معیار خوب بودنت چیه ؟ در ضمن اینهمه مدرسه ی سطح بالا تو تهران هست ، پس چرا باید تمام کسایی که خوبن برن علامه حلی (اول خوب رو تعریف کن شما ! ) ، برن 1000 تا مدرسه ی خوب دیگه ی تهران !
بقیه ی جواب هاتون هم میتونم استدلال کنم عجله دارم شب میام جواب میدم !

Crixalis

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تهران
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

خب پستاتونو کامل نخوندم ولی اینو باید بگم:
آقا ما امروز با یکی از معلمای حلی 1 که به گفته ی خودش 20 ساله تو سمپاد تدریس میکنه و خودش هم حلی1 درس خونده بحثیدیم
گفت:
ما اول فک میکردیم واسه چی همه جای تهران یه علامه حلی زدن
بعدا با توجه به رشدی که داشتن فهمیدیم حتی بعضیاشون از بچه های حلی 1 هم بهترن
و در ضمن گفت:
من و دوستانم(6-7 نفر از معلمای حلی1) ، خودمون تقاضا دادیم که بیایم حلی 2 و... درس بدیم ، کسی ما رو مجبور نکرده...ما با توجه به پیشرفت علامه حلی های شماره دار خودمون ترجیح میدیم اونجا هم کار کنیم
پس غرور رو بذارید کنار لطفا
هم من ، هم همه ی بچه ها میدونیم که حلی 1 چه افتخاراتی داره پس پز الکی ندین خواهشا...به کارای آموزش و پرورش هم کاری نداشته باشین...این آموزش و پرورش درست شدنی نیست

بالا