مگه من ازت خواستم رزومه ی کاری بم بدی پارسا؟؟به نقل از Pдгзд :خب بذار من هم بگم که چه کارایی انجام دادم و زندگیم در حلی بدون اعمال تغییر نبوده :
ما و گروه اولین تئاتر درست حسابی رو در راهنمایی علامه حلی اجرا کردیم . شاید خیلی ادامه دار نشد ولی برای دوران خودش بد هم نبود چرا که افراد بزرگی برای تئاتر ما اومده بودن (به لطف امیرسالار !)
درآینده اگر خدا بخواد من قراره یکی از کاربردی ترین و قشنگ ترین پروژه های دبیرستانی ممکن رو انجام بدم ! (حالا بعداً میبینید چیه ! )
بعد ما خیر سرمون قراره گروه راک سال دیگه رو زنده نگه داریم !
که بر خلاف سال پیش درام داره و حتی شاید یکم بلوز هم قاطی ماجرا بکنیم !
پیش از اینها ، من از کسایی بودم که اولین رده شش انجمن فارسی سره رو به دست آوردن !
به نوعی زنده نگه دارندش در پایه ی خودمون !
از اول هم فرد قوی در ارتباطات اجتماعی نبودم ولی زندگی که ارتباط اجتماعی نیست فقط !
در زمینه هایی هم که میتونستم به افراد دیگه کمک کردم . باشد که رستگار شوند !
به نقل از مزاحم تلفنی :مگه من ازت خواستم رزومه ی کاری بم بدی پارسا؟؟
دارم میگم تغییر تا باشه حلی هم هست...ی مثال هم از خودم زدم تا بفهمی تغییر واقعا ب معنای دیدن فوتبال و تعریفش در مدرسه است یا چیز دیگر...
و این حس تغییر خواهی هم رو من ب حلی مدیونم
تو افسرده ای اشکالی نداره !به نقل از Caesar :من نميفهمم آخه دنبال چي هستيد؟
حلي از بين رفته؟؟؟آره خب رفته،اينكه بحث نداره كه شما ميايد هركدوم. پز resume كاري تون رو واسه هم ميديد منم كه هيچكاري واسه مدرسه ام نكردم تو خراب شدنش نقش داشتم
انقد بابحث سر اين خراب شده اعصاب همو خورد و وقتتونو تلف نكنيد
نیازی هست بگم درحد مرگ افسرده ام؟ ولی باز هم خودم را مدیون خلی میدانم...به نقل از Pдгзд :تو افسرده ای اشکالی نداره !
بقیه رو افسرده نکن با فاز منفیات !
یعنی الان میری اول دیگه متین؟...به نقل از Only God Knows :متین
دبیرستان علامه حلی 1 تهران
پایه ی اول
ورودی 91
من سر حرفم هستم هنوز...به نقل از Pдгзд :حلی هر کس برای خودش تکه !
تا الان فقط حلی یکی بودم نمیتونم قضاوت کنم ولی اگه غیر حلی یکیا هم این احساس رو نسبت به مدرسشون دارن که خوب خیلی خوبه ! چون خیلی احساس لذت بخشیه !