باو تو هم ک هم خودتو هم ما رو کشتی بس ک گفتی...حالا یجوری میگه انگار نقل و انتقالاته و اینم خلعتبریه همه تیما دنبالشن...به نقل از Hitro :آقا اگه من فردا برم حلی 1 به نظرتون ثبت نامم میکنن ؟
طلب کاری عزیزم ؟ :)به نقل از مزاحم تلفنی :باو تو هم ک هم خودتو هم ما رو کشتی بس ک گفتی...حالا یجوری میگه انگار نقل و انتقالاته و اینم خلعتبریه همه تیما دنبالشن...
ی روز میاد میگه حلی 1 داره جذبم میکنه...ی روز میاد میگه حلی 2 باهام داخالی امضا کرد
بسه دیگه خب
وقتی کل تاپیک رو با این حرفات پر کردی و مونا هم نمیاد پاک کنه بله...طلبکار میشه آدمبه نقل از Hitro :طلب کاری عزیزم ؟ :)
عجب خدایی یادت نبود .. من حتی اسم پاور پونیت رو هم گفتم ... شک نکردی از کجا میدونه ؟؟به نقل از مزاحم تلفنی :بالیت من و تو در کنار هم رسما زوج فانی هستیم
هی میگم داشتم با ی نفر پروژمو شرح میدادم نگو تو بودی
باو اون حرفم مفهوم داشت ب مولا...استاد امیری نفهمید...داشتم مبحث یگانگی مکان و زمان را مطرح میکردم
ولی جدا خودمونیم...
من با خود این اشخاص مشکلی ندارم...
اما گذاشتن فردی ک واجد صلاحیت نیست اونم برای بچه ی این سن ک هر سوالی ب ذهنش میاد واقعا تاسف باره...
یادته تو کلاس ب من گفت عابدی تو دیگه حرف نزن ...کاش میتونست ب جای این حرف قانعم کنه خب
آخه در زمره ی بیداران کلا تو مدرسه معروفه...بس ک اسمش مسخرستبه نقل از 文 پوریا بامزه 文 :عجب خدایی یادت نبود .. من حتی اسم پاور پونیت رو هم گفتم ... شک نکردی از کجا میدونه ؟؟
فک نکنم بتونیبه نقل از Hitro :توام اگه مثل من توی یه مدرسه ای درس میخوندی که معلوم نیست قراره فرداش چه اتفاقی براش بیفته ، همین کارارو میکردی !
میتونم برم حلی 2 ثبت نام بکنم یعنی اینکه سهمیه دارم ، میخواستم بدونم حلی 1 هم میشه یا نه ، Just This !
فکر کنم یه سال زودتربه نقل از مزاحم تلفنی :ی سوال آقا...حلی3 زودتر از حلی2 تاسیس شده؟
به نقل از Hurricane :فکر کنم یه سال زودتر
چون یه پایه از ما بیشتر داشتن تا پارسال
دیگه مدرسه ما خیلی شاخه دیگهبه نقل از حبوط کافر... :
پس احمقا چرا اسماشون رو اینجوری زدن؟
نه اينجوريه كهبه نقل از Hurricane :دیگه مدرسه ما خیلی شاخه دیگه
یه چیزی هم بگیم یکم از حالت اسپم در بیاد
عاقا کسی خبر نداره حلی 3 برا کنکور چیکار کرده؟
یعنی سری اول خروجی هاش چه طور بودن؟
چند تا زیره 1000 داشته؟
زیره 100 هم داشته؟
نترس بابابه نقل از Only God Knows :آقا کسی از این آزمون تعیین سطح که برای ورودی های جدید تو 28 تیر برگزار می شه خبر داره ؟ تو اطلاعیش نوشته منابع اعلام نمیشه . اگه کسی چیزی می دونه خواهشن اطلاع رسانی کنه ! :-ss :-ss :-ss :-ss :-ss :-ss :-ss :-ss :-ss :-ss :-ss