نبرد ، محلاتیبه نقل از نسترنّگار :کسی میدونه حلی ۹ کجاست دقیقاً؟
به نقل از نسترنّگار :کسی میدونه حلی ۹ کجاست دقیقاً؟
به نقل از Sánchez :نبرد ، محلاتی
من حلی 9 قراره بخونم
باز بحث شیرین سبحان و تلاش تیم های لیگ برای جذبش آغاز شدبه نقل از Sánchez :من دارم رایزنی میکنم برم حلی 5 ، مامانم نه 3 میزاره نه 2
آقا حمید ، انتقالی غیر قانونی ـه امسال ! :) ، یارو بخشنامه رو بهم نشون داد . :)
عزیز دلم وقتی روز اول میرم اداره میگه شما شنبه بیا برو بچّتو حلی 2 ثبت نام کن ، بعدش شنبه میرم میگه انتقالی غیر قانونیهبه نقل از گاو(موسس حزب حیوانات!) :باز بحث شیرین سبحان و تلاش تیم های لیگ برای جذبش آغاز شد
با تمام این اوصاف...خوشحالم ک من از نسلی برخاسته ام با تنها دو حلی برای راهنمایی و دو دبیرستان![]()
ولی مجبور نیستی همشو این تو بگی...خب؟به نقل از Sánchez :عزیز دلم وقتی روز اول میرم اداره میگه شما شنبه بیا برو بچّتو حلی 2 ثبت نام کن ، بعدش شنبه میرم میگه انتقالی غیر قانونیه
من مقصرم ؟ :)
من شدم قربانی گه کاری ـای یه آدم حرومی![]()
آخه این کاری که منم دارم میکنم اسمش انتقالی نیست کهبه نقل از Sánchez :من دارم رایزنی میکنم برم حلی 5 ، مامانم نه 3 میزاره نه 2
آقا حمید ، انتقالی غیر قانونی ـه امسال ! :) ، یارو بخشنامه رو بهم نشون داد . :)
به نقل از پوریا.ع :ولی مجبور نیستی همشو این تو بگی...خب؟
ما بر میگردیم و حلی رو میسازیم.."ما حلی های واقعی..."
امثال علی اصغر شریفی کم نیستند...مردی ک برای پول اگر بود بسیار بیشتر جاهای دیگه بش میدادند...ولی در سمپاد درس میدهد...مطمئن باشید چنین افرادی برای"حلی"هم پیدا میشود![]()
به نقل از ẂḝṟϵщѺĿƑ :ولی خب حاضرم ترک تحصیل کنم یا اصلا برم دولتی ولی نرم حلی 9 :-s
ولی بچه ها میگفتن حلی 2 داره 60 نفر میگیره. اسدیان هم [ در ] رفته حلی 2به نقل از HiTrO :آقا حمید ، انتقالی غیر قانونی ـه امسال ! :) ، یارو بخشنامه رو بهم نشون داد . :)
مدرسه ما بودی امروز؟؟به نقل از HiTrO :نبرد ، محلاتی
من حلی 9 قراره بخونم
به نقل از HiTrO :من فردا میرم حلی 2 ثبت نام کنم ، امروزم مدرسه حلی 2 بودم
بچه های حلی 2 اومدم من![]()
اخ جون!سبحان!به نقل از HiTrO :من فردا میرم حلی 2 ثبت نام کنم ، امروزم مدرسه حلی 2 بودم
پس نمیامبه نقل از پروفسور :اخ جون!سبحان!
سبحان بدو بیا که یه لشکر دوم منتظر خوشامد گویی به تو هستش!
چیز ـه ، شنیدَم پیروزی ـه !به نقل از نسترنّگار :کسی میدونه حلی ۹ کجاست دقیقاً؟
فکر کنم کل مدرسه مون هم عین تو باید بیان حلی 2 با این وضعبه نقل از HiTrO :من فردا میرم حلی 2 ثبت نام کنم ، امروزم مدرسه حلی 2 بودم
عزیزم 3 بعدی فیزیک و ریاضی دانشگاه رو می خوادبه نقل از PanterA :
باشه دادا فردا میبینیمت!
راستی بچه های شما Simul 3D بلدن؟ ؟؟؟؟![]()