نبرد ، محلاتیبه نقل از نسترنّگار :کسی میدونه حلی ۹ کجاست دقیقاً؟
به نقل از نسترنّگار :کسی میدونه حلی ۹ کجاست دقیقاً؟
به نقل از Sánchez :نبرد ، محلاتی
من حلی 9 قراره بخونم
باز بحث شیرین سبحان و تلاش تیم های لیگ برای جذبش آغاز شد X-(به نقل از Sánchez :من دارم رایزنی میکنم برم حلی 5 ، مامانم نه 3 میزاره نه 2
آقا حمید ، انتقالی غیر قانونی ـه امسال ! :) ، یارو بخشنامه رو بهم نشون داد . :)
عزیز دلم وقتی روز اول میرم اداره میگه شما شنبه بیا برو بچّتو حلی 2 ثبت نام کن ، بعدش شنبه میرم میگه انتقالی غیر قانونیهبه نقل از گاو(موسس حزب حیوانات!) :باز بحث شیرین سبحان و تلاش تیم های لیگ برای جذبش آغاز شد
با تمام این اوصاف...خوشحالم ک من از نسلی برخاسته ام با تنها دو حلی برای راهنمایی و دو دبیرستان
ولی مجبور نیستی همشو این تو بگی...خب؟به نقل از Sánchez :عزیز دلم وقتی روز اول میرم اداره میگه شما شنبه بیا برو بچّتو حلی 2 ثبت نام کن ، بعدش شنبه میرم میگه انتقالی غیر قانونیه
من مقصرم ؟ :)
من شدم قربانی گه کاری ـای یه آدم حرومی
آخه این کاری که منم دارم میکنم اسمش انتقالی نیست که من دارم از روش های خاص خودم استفاده میکنم تا یه راس جیم بشم حلی 5به نقل از Sánchez :من دارم رایزنی میکنم برم حلی 5 ، مامانم نه 3 میزاره نه 2
آقا حمید ، انتقالی غیر قانونی ـه امسال ! :) ، یارو بخشنامه رو بهم نشون داد . :)
به نقل از پوریا.ع :ولی مجبور نیستی همشو این تو بگی...خب؟
ما بر میگردیم و حلی رو میسازیم.."ما حلی های واقعی..."
امثال علی اصغر شریفی کم نیستند...مردی ک برای پول اگر بود بسیار بیشتر جاهای دیگه بش میدادند...ولی در سمپاد درس میدهد...مطمئن باشید چنین افرادی برای"حلی"هم پیدا میشود
به نقل از ẂḝṟϵщѺĿƑ :ولی خب حاضرم ترک تحصیل کنم یا اصلا برم دولتی ولی نرم حلی 9 :-s
ولی بچه ها میگفتن حلی 2 داره 60 نفر میگیره. اسدیان هم [ در ] رفته حلی 2 اونوقت شما چطور نتونستی بری؟ ^-^به نقل از HiTrO :آقا حمید ، انتقالی غیر قانونی ـه امسال ! :) ، یارو بخشنامه رو بهم نشون داد . :)
مدرسه ما بودی امروز؟؟به نقل از HiTrO :نبرد ، محلاتی
من حلی 9 قراره بخونم
به نقل از HiTrO :من فردا میرم حلی 2 ثبت نام کنم ، امروزم مدرسه حلی 2 بودم
بچه های حلی 2 اومدم من
اخ جون!سبحان!به نقل از HiTrO :من فردا میرم حلی 2 ثبت نام کنم ، امروزم مدرسه حلی 2 بودم
بچه های حلی 2 اومدم من
پس نمیام ))به نقل از پروفسور :اخ جون!سبحان!
سبحان بدو بیا که یه لشکر دوم منتظر خوشامد گویی به تو هستش!
چیز ـه ، شنیدَم پیروزی ـه !به نقل از نسترنّگار :کسی میدونه حلی ۹ کجاست دقیقاً؟
فکر کنم کل مدرسه مون هم عین تو باید بیان حلی 2 با این وضعبه نقل از HiTrO :من فردا میرم حلی 2 ثبت نام کنم ، امروزم مدرسه حلی 2 بودم
بچه های حلی 2 اومدم من
عزیزم 3 بعدی فیزیک و ریاضی دانشگاه رو می خوادبه نقل از PanterA :
باشه دادا فردا میبینیمت!
راستی بچه های شما Simul 3D بلدن؟ ؟؟؟؟