• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بازی با احساسات

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hespride
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بازی با احساسات

به نقل از Shayan Arian :
مطمئنی کاملا از یاد میبریش؟
ما معمولا خیلی راحت حرف میزنیم اما به حرفای خودمون عمل نمیکنیم(فقط منظورم بهB.U.Tgirl نی ها ;) )
خیلیا گفتن دلیل بازی ا احساسات کمبوده و عقده یعنی واقعا واس هیشکدوم از ما پیش نیومده با کسی دوس باشیم و تموم بشه؟ این یعنی بازی بااحساسات؟
یه نظر من خیلی از رفتار ها ، عوامل و شرایط طرف مقابل هم موثره من کسایی رو میشناسم که با طرف مقابلشون تموم کردن چون دوسش داشتن چون میدونستن دوستی اونا در آخر بی فایدس و نخواستن طرف مقابلشون ضربه بیشتری بخوره و وابسته تر بشه اما طرف فک کرده که با احساساتش بازی شده و ...
اصلا خود طرف هم مقصره مثلا میگه با احساساتش بازی شده آیا اونا تا اون موقع نشنیدن که مثلا فلانی فلانی رو پیچونده ؟ حتما شنیده اما همه ی ما فک میکنیم اتفاقای بد فقط مال بقیس و نه واس ما پس خودمون هم مقصریم
درسته من برای خودمم حتّی پیش اومده نه رو چت روم و ...بلکه با دوستم تو مدرسه ولی‌ خوب تونستم از یادش ببرم چون از همون اول هم اصلا خودمو بهش وابسته نکردم

این کار چند علت داره.
1-کمبود محبت
2- سادیسم
3-شناخت بر فرد مورد ازمایش (که معمولا علتش این هست )

به نقل از simin :
بازي با احساسات كاره خيلي بديه اميدوارم هيشكي اين كارم نكنه كه ميكنه ;D

اونايي كه اين كارو ميكنن آدماي عقده اي هستن يا شايدم كمبود عاطفي دارن كه ميخوان رو يه بدبخته ديگه خاليش كنن ;D

ببين به نظر من گاهي اوقات طرف دستش خودش نيس .. نميخواد دل كسي رو كه دوست داره بشكنه ............... اما

...اين تنها راهه !!1

به نقل از **mahtab** :
ببين به نظر من گاهي اوقات طرف دستش خودش نيس .. نميخواد دل كسي رو كه دوست داره بشكنه ............... اما

...اين تنها راهه !!1

ا
همیشه بدترین چیز اون چیزیه که ازون فراریی و ادما از این بازی شدن با احساستشون فرارین حتی اگه تنها راه باشه بدترین و مزخرف ترین راهه . حتی اگه مجبور شیم باید جوری تنها کنیم طرفومون رو که ناراحت نشه ازمون .

به نقل از Mohammadreza128 :
حتی اگه مجبور شیم باید جوری تنها کنیم طرفومون رو که ناراحت نشه ازمون .
وقتی بین اون طرف و تو وابستگی ایجاد شه مطمئن باش هیچوقت نمیتونی طوری تنهاش بذاری که ناراحت نشه تو فک کن یکی از دوستای صمیمیت از پیشت بره و دیگه بهت حتی نزنگه تو ناراحت نمیشی؟

به نقل از Shayan Arian :
وقتی بین اون طرف و تو وابستگی ایجاد شه مطمئن باش هیچوقت نمیتونی طوری تنهاش بذاری که ناراحت نشه تو فک کن یکی از دوستای صمیمیت از پیشت بره و دیگه بهت حتی نزنگه تو ناراحت نمیشی؟
ا
بله واقعا سخته حالا دیگه درک میکنم چقدر سخته چقدر بده بات بازی کنن ولت کنن.

به نظر من ، اينجور احساساتي كه شما منظورنتونه كلا يعني بازي، دل بستن و دل دادن يعني بازي كردن، هر بازي همون قانون قديمي رو داره ،‌بازي اشكنك داره ،‌سر شكستنك داره

يعني ،‌برد و باخت :)

اما چيزي كه ما ميگيم طرف فلانيو بازي داده ، يعني احساسات طرف رو به سخره گرفته

به نظر من اگه کسی میخواد توی چت دوست پیدا کنه و بهش وابسته بشه پس همون بهتر که با احساساتش بازی شه چون:
1. توی چت هیچکس رو نمیشه شناخت
2. به احتمال 90٪ بعد از 1قرار ملاقات خیلی راحت با هم دیگه بهم میزنن
3.بابا عشق کجا بود همه ی اینا مال نوجونیه جو گیر نشو ;D

آخه به نظرم اصن "بازی با احساسات" تو چت معنا نداره .
شاید اسمش وابستگی باشه .
آدم نباید به کسی که اصن نمیشناستش دل ببنده . اون وابستگیم کار اشتباهیه .
شاید طرف اشتباه کنه یا چمیدونم ... مثلا میخواد سرگرم شه ! ولی ما که نباید زود باور باشیم !

کلا تو این سن ما دل بستن اشتباهه چه تو چت چه تو خیابون چه هرجای دیگه چون احتمال بهم رسیدن تو این سن 1 در صدهزاره

Back
بالا