p.sh
کاربر حرفهای
- شهر
- كرمان
- رشته دانشگاه
- پزشكي
پاسخ : آشنایی باهم در فکرسوق
نچ نچ نچ.....
شماها چرا اینقدر کم سعادتین؟
نچ نچ نچ.....
شماها چرا اینقدر کم سعادتین؟
اینقدر ضایعست که نشونت ندادمبه نقل از p.sh :کدوم عکس؟
کجاست؟
من نمیبینمش چرا؟
خداییش این عکسه ربطی به بد عکس بودن ندارهبه نقل از B☻z.gh♥le :خواهرای عزیزی که کلا بدعکسید تقصیر شب و عکاس و ... نندازید
از جمله خودم
به نقل از سارا حقیقی3 :اون پسره غذاشو خورده بود بعد شکست ولی پری هنوز نگرفته بود زرتی شکست
اِ!!هی باز بگو من شکستم! تقصیر من چیه اون آقائه سرش خورد زیر طرف من!به نقل از Marziye_Afsa :خیلی خدایی دلم سوختا!
بیچاره تا دو ساعت تو بهت بود!
اون مدرسه هه هم که دیگه اند امکانات بود!
کلی حرص خوردیم ما!
به جون خودم خیلی وضع خراب بود!به نقل از B☻z.gh♥le :خواهرای عزیزی که کلا بدعکسید تقصیر شب و عکاس و ... نندازید
از جمله خودم
کمیت شون بالا بود صرفابه نقل از مهران محمودی :خدایی مثل اینکه بدجوری جای ما خالی بوده اونجا!
اما خب، به هر حال ما 37م شدیم!
واقعن حیف شد که نتونستم بیام... خیلی خوش گذشته به همه! مخصوصن به بچههای ما!
شنیدم کولاک کردن اونجا نیشابوریها!
بیگدلی که نه ! بیدگلی !به نقل از soroosh.farshchin :سر مارو بریدید!
حرف نزنید!
اگه اون سوالی که استاد بیگدلی هم حلشو تایید کرد بهمون می دادید،ما هفتم می شدیم cns هم دوم!
تو یکی دهنت رو ببند .به نقل از مُحسن...! :بابا شهید بهشتی خودتون یه چیز دیگه بود! شب پشه کشت من رو، سر صبح پتو بالاسرم کشیدم از دو طرف حمله میکنند به گوشم وز و وز دیوونه شدم! صبح پا شدم کل دستم ورم کرده بود..! wifi پیش کش سال بعد یه فکری به حال پسرا کنید..!
-------------------------------------------
ما چک کردیم دو تا پسر سود حلش رو هر دو درست بود! یکی از پر سود ها 3000 هزار امتیازی بود اگر داور ها اشتباه نمیکردن الان ما رتبمون خیلی خیلی خوب مشید!