تکبیربه نقل از negar.mr :رکورد جدیدم: یه دقیقه و 15 ثانیه...
وقتی که داری یه لایه رو تکون میدی به مهره ی دیگه که توی لایه دیگه هس نیگاه کنی تا ببینی کجا میره و بلافاصله بری سراغ اون یکی.به نقل از Naughty :من یه سوال داشتم
من الان کاملا F2l رو بلدم
فقط یه مشکلی هست
چیکار کنم تا نخوام خیلی دنبال مهره ها بگردم؟
فک کنم حدودا 10 ثانیه اینطوری صرف میکنم
به تظر من اگه برعكس تو يادگرفتن فورمولاي روبيك پيش ميرفتي نتيجه ي بهتري ميگرفتي ... منظورم اينه كه اول pll و oll رو ياد ميگرفتي بعد ميرفتي سراغ f2l ... البته اين نظر منه!به نقل از •Silmarillion• :من همون روش لایه ایو تا ۵۱ ثانیه به طور میانگین زدم..خوب خوبش ۴۷ بود.
اومدم سراغ فردریک..توی عید F2L رو حفظیدم از عید تاحالا توی Oll,Pll موندم..
روبیک آینه ای ۴*۴*۴ هم چیز باحالیه ها! (۳*۳ ش دیگه خز شد ) اه ولی سرعت آدم باید بذاره کنار..کلا آدم با این آینه ایها تسلطش رو فرمولا خیلی بیشتر میشه
من توی 8 دقیق میزنم البته روبیکم از روبیک استاندارد یکم کوچیکتره و بهش میگن روبیک سرعتیبه نقل از پرهام :دوستان، کسی یه دستی تمرین کرده؟؟؟
من یه دفعه امتحان کردم، حدود 10 دقیقه طول کشید!!!
اونایی که رکورد میزنن با یه دست، فقط سرعت دستشون بالاست دیگه... درسته؟؟
من وقتی میخواستم یه دستی درست کنم، سرعتم فوق العاده افت کرد!!!به نقل از FALCON :من توی 8 دقیق میزنم البته روبیکم از روبیک استاندارد یکم کوچیکتره و بهش میگن روبیک سرعتی
جون میده واسه یه دستی
یعنی از آخر به اول؟! چرا؟به نقل از Rubiker :به تظر من اگه برعكس تو يادگرفتن فورمولاي روبيك پيش ميرفتي نتيجه ي بهتري ميگرفتي ... منظورم اينه كه اول pll و oll رو ياد ميگرفتي بعد ميرفتي سراغ f2l ... البته اين نظر منه!
هيييي ... ما چقد بدبختيم ... همه دارن روبيك آينه حل ميكنن اونم 4*4*4 ولي تو نيشابور 2*2*2 به زور پيدا ميشه!!!!
آره!به نقل از •Silmarillion• :یعنی از آخر به اول؟! چرا؟
منم يه مدت تمرين كردم ركوردم شد 6 دقيقهبه نقل از پرهام :دوستان، کسی یه دستی تمرین کرده؟؟؟
من یه دفعه امتحان کردم، حدود 10 دقیقه طول کشید!!!
اونایی که رکورد میزنن با یه دست، فقط سرعت دستشون بالاست دیگه... درسته؟؟