مثلا چه راه هايي شما ميرين كه ما نميريم؟به نقل از Pariya :-فکر کنم راهایی که من واسه حلش میرم ،خیلی متفات باشه با کارایی که شما میکنین!
الان منظورتون این بود که این حروف یعنی چی ؟به نقل از Pariya :....
چه جالب !
شما از چه اصطلاحاتی استفاده میکنید!!!!!
U' L' U' F' R2 B' R F U B2 U B' L U' F U R F'
مثلا اینا کدومان؟!اسمای خاصی دارن؟!
-فکر کنم راهایی که من واسه حلش میرم ،خیلی متفات باشه با کارایی که شما میکنین!
در کل فکر کنم ایشونم از روش ِ لایه ای برن دیگه!به نقل از S!r.RuB!kEr :مثلا چه راه هايي شما ميرين كه ما نميريم؟
خب به جز اين دوتا كه شما گفتي روش هاي ديگه اي هم هس مثل پترس كه خيلي ها ازش استفاده ميكنن... ولي باز هم همون لايه اي يكسري فرمول داره كه احتمالا ايشون با عكسي چيزي ياد گرفتن...به نقل از یـاشــــــــار :در کل فکر کنم ایشونم از روش ِ لایه ای برن دیگه!
اینطور نیست؟
به جز لایه ای و فردریش دیگه چه روش هایی هست که بچه های اینجا استفاده میکنن؟
من به شخصه بعید میدونم که برای این مشکل ، از دستای بچه های اینجا کاری بر بیاد!به نقل از r.яuB!k₤r!$ :دوستان روبيك من جديدا خيلي شل شده .... مثلا يكي از لايه هاي سمت چپ يا راست رو ميچرخونم يه دفه يكي از مهره هاي لبه اي از جاش خارج ميشه
يكي كمك كنه
آگه جعبه معبه هاشو انداخته باشه طرف (برای مثال اینجانب ) دور!!!به نقل از Naughty :چه مارکیه، دایان؟
اسپری سیلیکون بزن و فقط نیم دور پیچ هاش رو سفت کن، هر شش طرف.
دایان اگه نیست کلا از هم باز کن روبیکتو و با ملایمت همش رو پاک کن، بعد یک دور پیچ هاش رو سفت کن
دايان نيس ، ماركش MAGIC است.به نقل از Naughty :چه مارکیه، دایان؟
دایان اگه نیست کلا از هم باز کن روبیکتو و با ملایمت همش رو پاک کن، بعد یک دور پیچ هاش رو سفت کن
يه دفه بگو بنداز دور ديگهبه نقل از یـاشــــــــار :دیگه سعی نکن سرعتی باهاش بزنی ، خیلی با ملایمت رفتار کن و اینکه ... عمرا دیگه اون روبیک ، روبیک بشه