Moshk
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی 1
- شهر
- ساری
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
پاسخ : مکعب روبیک
کلش البته
یه وجه راحته که
کلش البته
یه وجه راحته که
ویدیو و پی دی افش هست. من دان کردم. همش اینه که خلاقیت داشته باشی و اون رمزی که داره رو پیدا کنی.به نقل از Suspicious Girl :کسی روش خاصی بلد نیس اموزش بده؟
مثن یه سری فرمولا بود فک کنم اسمش فردریک(؟) بود.
در عرض 20 ثانیه روبیک درست میشد.
به نقل از mohammad mehdi :من فرمولی میگم که خیلی خیلی راحت تره.اگه میخوای فرمولشو بفرستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(هر کی میخواد بسم الله) :)
3*3 به نظرم فرمولاش یکیه اون لایه آخر :- "به نقل از صَواع. :خب من نميدونم كه اون تو چه فرمولايى رو نوشته كه؛ چندتا راهحل داره اين مكعب من يكيش رو دارم مابقى ش رو ميخوام، حالا اون چيزى كه اون جا نوشته شايد همون باشه كه ميخوام، شايدم همونى باشه كه دارم خب. نمىدونم. :-"
ببین کلن میگن یه روشی هس لایه ایه.یکی دیگه عم هست که چشم بسته میسازن که خب مسلما" اون لایه ای نیس اون غیر لایه ایو هیچ نظری ندارم کلن.به نقل از صَواع. :نه لايه آخر نه؛ كلا. :-"
به نقل از Samaneh.T :یه سوال. واسه ساختن هر 6 و جهش باید یکی یکی جلو بریم؟ ( یعنی یه وجهُ دُرس کنیم بعد بریم سراغ یکی دیگه؟) یا طوری کنیم که آخرش با یه حرکت همشون درُس شن؟
همش که شد بالا بالا ولی آخ چطوری امکان داره؟ من دوتا میتونم بسازم.به نقل از صَواع. :روشاى مختلفى داره خب؛ ولى تو آسونترينش اول يهور رو ميسازن، بعد دو لايه بالاييش رو؛ بعد وجه مقابلش رو، بعدم اون لايه بالابالايى ه. الان فهميدى چى گفتم؟ :-"