ویدیو و پی دی افش هست. من دان کردم. همش اینه که خلاقیت داشته باشی و اون رمزی که داره رو پیدا کنی.به نقل از Suspicious Girl :کسی روش خاصی بلد نیس اموزش بده؟
مثن یه سری فرمولا بود فک کنم اسمش فردریک(؟) بود.
در عرض 20 ثانیه روبیک درست میشد.
به نقل از mohammad mehdi :من فرمولی میگم که خیلی خیلی راحت تره.اگه میخوای فرمولشو بفرستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(هر کی میخواد بسم الله) :)
3*3 به نظرم فرمولاش یکیه اون لایه آخر :- "به نقل از صَواع. :خب من نميدونم كه اون تو چه فرمولايى رو نوشته كه؛ چندتا راهحل داره اين مكعب من يكيش رو دارم مابقى ش رو ميخوام، حالا اون چيزى كه اون جا نوشته شايد همون باشه كه ميخوام، شايدم همونى باشه كه دارم خب. نمىدونم.:-"
ببین کلن میگن یه روشی هس لایه ایه.یکی دیگه عم هست که چشم بسته میسازن که خب مسلما" اون لایه ای نیسبه نقل از صَواع. :نه لايه آخر نه؛ كلا. :-"
به نقل از Samaneh.T :یه سوال. واسه ساختن هر 6 و جهش باید یکی یکی جلو بریم؟ ( یعنی یه وجهُ دُرس کنیم بعد بریم سراغ یکی دیگه؟) یا طوری کنیم که آخرش با یه حرکت همشون درُس شن؟
همش که شد بالا بالابه نقل از صَواع. :روشاى مختلفى داره خب؛ ولى تو آسونترينش اول يهور رو ميسازن، بعد دو لايه بالاييش رو؛ بعد وجه مقابلش رو، بعدم اون لايه بالابالايى ه. الان فهميدى چى گفتم؟ :-"