• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بزرگترین کشف و اختراع علمی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بزرگترین کشف و اختراع علمی

ماده يا دستگاهي كه نياز انسان به غذا و خواب رو كمتر كنه...!
+چه شود!؟همگي عين ِ زامبي ميشيم !
بزرگراه هاي هوايي بسازن نه يا سيمان و فولاد و اسفالت و اينا...بلكه با يه ميدان ِ مغناطيسي، راه هايي رو در هوا ترسيم كنن كه ماشين هاي خاصي هم بتونن در اين نوع بزرگراه ها رفت و امد كنن!
++صرفا جهت اپ !

یه راه ارتباطی جدید مثلا.یه راه ارتباط بین بُعد سوم و چهارم.

سلام این اولین پُستم تو انجمنه
19482_eva.gif

در کل به نظرم اختراع ماشین زمان خیلی خوب باشه
63342_(3).gif

لطفا چیزای تخیلی نگین!

به نظر خودم:
Theory of everything
رازگشایی مغز انسان
به تاخیر انداختن پیری تا حداکثر ممکن
درمان قطعی آلزایمر
فعلا چیز دیگه ای یادم نمیاد

شاید. خورشید دوم وقتی که خورشید اصلی خاموش خواهد شد ( رجوع کنید به اسپایدرمن 2) چیزی شبیه به منبع انرژی که اون ساخته بود.
یا وسیله ای برای نامریی شدن...

من شنیدم میگن بهترین کشف ، کشف الکل بوده ( ابن سینا ( احتمال زیاد یادم نیست دقیق ) ) 8-^

من دوس دارم محدودیت مکان از بین بره یه چی مث همون ماشین زمان 8-^با محدودیت زمان مشکلی ندارم :-"
(الان سر و کله استاد دبیرستانم اینجا هم پیدا میشه که بگه چن بار بگم زمان و مکان یکین؟؟!)
و این که سیاره های دیگه ای پیدا شن که بشه آدما توش زنده بمونن :)بعد هر کی با همرنگای خودش بره تو یکی از اینا.ینی بیشترین فاصله ممکن از اونایی که دوسشون نداری و دور و ورت ریخته! :|
"یه" قطبی مغناطیسی هم تو آزگاه بیابن ایشششالا ;D
اونوقته که همه معادله هاشون با خاک یکسون میشه :P

با توجه به انبوه اطلاعات الان به نظرم برنامه ای که بتونه پیچیدگی سیستم های اطلاعاتی رو درک کنه و طبق اون آینده رو پیش بینی کنه. در اصل بتونه از اطلاعات کار ایجاد کنه.
مثلا اطلاعات شناور بازار سهام رو دربیاره و بگه که سهم بعدی که باید بخرین چی باشه.

به نقل از Behemoth :
با توجه به انبوه اطلاعات الان به نظرم برنامه ای که بتونه پیچیدگی سیستم های اطلاعاتی رو درک کنه و طبق اون آینده رو پیش بینی کنه. در اصل بتونه از اطلاعات کار ایجاد کنه.
مثلا اطلاعات شناور بازار سهام رو دربیاره و بگه که سهم بعدی که باید بخرین چی باشه.
Web bot دقیقا همین کارو میکنه!

این چیزایی که آدم اوّل به ذهنش میرسه رو گفتن همه. ;D
ولی فک می‌کنم ساختِ یک دستگاه که مثلا زلزله رو چند ساعت یا حتی روز قبل پیش‌بینی کنه چیزِ خوب و مفیدی باشه. ;D

Back
بالا