والیبال

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AmorE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : والیبال

آمریکا اینبار خیلی خوب بازی کرد
فک کنم تو بازیش با ایران بهشون ماست زیاد داده بودن ;))

• لایک
امتیازات: مت

ببخشید یکی میشه نتیجه بازی لهستان وامریکا زو بگه؟

به نقل از Wispy!!!! :
ببخشید یکی میشه نتیجه بازی لهستان وامریکا زو بگه؟
لهستان 3_2 امریکا

• لایک

اگه بازی بعدیشون آمریکا 3_0 ببره ...ایران میره مرحله بعد؟؟ :-/

• لایک

نه.
این جدول گروه ـمون ـه.

47047184216734858490.png

رده بندی تیم ـا با تعداد بردشون مشخص میشه. و چون الان لهستان 2 تا بیشتر از ما برد داره ـو فقط یه بازی برای هر دو تیم باقی مونده پس هر نتیجه ای که تو این دو تا بازی به دست بیاد لهستان ـو آمریکا صعود میکنن و ایران صعود نمیکنه متاسفانه. :(

اااااااا
کاش یه چیزی بشه...نمیدونم.....یه اتفاق...مث دوپین بازیکن های امریکا....یا.....ایران بره!!! :((

به نقل از YaSm!nA :
اااااااا
کاش یه چیزی بشه...نمیدونم.....یه اتفاق...مث دوپین بازیکن های امریکا....یا.....ایران بره!!! :((
ولی اینطوری برای لیاقت خودمون بالا نرفتیم!!!!شیرینی صعود با تلاش به دست میاد

و خب حالا می تونم با قاطعیت «پیش بینی» کنم آمریکا و لهستان میرن بالا و نظر سنجی رو جواب بدم ٬ بعله همچین پیش بینِ قوی یی هستم من .

آغا تا همینجاشم خوب بود...من یکی ک راضیم...همون برد ۳-۰ آمریکا خودش کم چیزی نیس...
دستشون درد نکنه... =D>
ایشالله تو مسابقات جهانی و المپیک بیشتر خواهند درخشید.

واقعا متاسفم....ما واقعا عجب آدمای نمک نشناسی هستیم....
http://www.varzesh3.com/news/1250325/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%87-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%86%D8%B1%D9%81%D8%AA

ما ایرانی ها یکی از سرعتی ترین مردمان در نظر عوض کردن هستیم.....خیلی جوگیریم....

واقعا که چرا اینقدر مردم کم لطفی میکنن
اگه امکانش بود که برم تهران و اگه امکانش بود دخترا رو هم ورزشگاه راه بدن با جون و دل میرفتم و حتی تو آخرین بازی که صعودی هم در کار نیس تیم کشورمو که تا اینجا تمام توانشو گذاشته واسه اینکه نه فقط خودشون که اسم کشورشون سر زبونا بیفته تشویق میکردم حــــیف

اآقا یکی بگه تکلیف تیم ایران چی میشه بااین اوضاع؟! :| :-/

جالبه آهنگ ایران ایران آرش رو تو سالن پخش کردن..... B-) B-) <:-P <:-P

الان گاوبندی بود؟

به نقل از ;;) :
اآقا یکی بگه تکلیف تیم ایران چی میشه بااین اوضاع؟! :| :-/

اگه منظورتون لیگ جهانی هست که ما از گروه بالا نمی ریم و این دیشب مشخص شد ;)
و اگه برنامه آینده هست ایشون گفتند
به نقل از Fateme.RMA :
امسال هنوز جام جهانی ژاپن رو در پیش رو داریم. با بازیهای این دوره لیگ جهانی و تجربه ای که کسب شد و تمرینات و بازی های تدارکاتی خوب، میتونیم تو اون رقابت ها که خیلی خیلی مهم تر از لیگ جهانیه نتیجه خوبی بگیریم!
به امید موفقیت های بزرگ /m\
و اطلاعات کامل تر اینجا بخونید

من درک نمی کنم چرا اینقدر انتظارات از والیبال بالاست که اگه بدونند صعودی در کار نیست تنها گذاشته می شند
این انصاف نبود که تیم خود رو رها کنند
زمانی که من دبیرستان بودم تنها چیزی که یادم میاد بازی ایران با کشورهای آسیایی بود حالا یه پیشرفتی صورت گرفته و والیبالمون مطرح شده نباید فقط ازشون برد بخواهیم ، صبر هم چیز بدی نیست

به نقل از امـیـرحـسـیـن :
اگه منظورتون لیگ جهانی هست که ما از گروه بالا نمی ریم و این دیشب مشخص شد ;)
و اگه برنامه آینده هست ایشون گفتندو اطلاعات کامل تر اینجا بخونید

من درک نمی کنم چرا اینقدر انتظارات از والیبال بالاست که اگه بدونند صعودی در کار نیست تنها گذاشته می شند
این انصاف نبود که تیم خود رو رها کنند
زمانی که من دبیرستان بودم تنها چیزی که یادم میاد بازی ایران با کشورهای آسیایی بود حالا یه پیشرفتی صورت گرفته و والیبالمون مطرح شده نباید فقط ازشون برد بخواهیم ، صبر هم چیز بدی نیست
وقتی توانایی هست انتظاراتش هم هست ایران اگر یه جو آروم و بدون تنشی رو داشت احتمال خیلی زیاد میبرد باخت مشکلی نیست اینکه بازیکن های توی زمین تا چنتا امتیاز عقب میفتن ست رو واگذار میکنن و کسی هم نمیتونه این بی انگیزگی رو رفع کنه مشکله!

من قبول دارم این مشکله
اما این مسئله رو پای تجربشون می زارم واسه همین میگم باید صبر کنیم

من فک کنم که بازیکنا یا یهو مغرور میشن و یا یهو امیدشونو از دست میدن. یکی از ضعفهای تیمه بنظرم! :-? :-"

امیدوارم اگه سرمربی عوض نمیشه حداقل کادر فنی تقویت بشه .. دستیارِ فعلی کواچ در حد همون مترجمیه و نه بیشتر ..

جا داره یادی کنیم از حسین معدنی که وجودش رو نیمکت یه وزنه بود .. روحش شاد

11.jpg

Back
بالا