لهستان 3_2 امریکابه نقل از Wispy!!!! :ببخشید یکی میشه نتیجه بازی لهستان وامریکا زو بگه؟
ولی اینطوری برای لیاقت خودمون بالا نرفتیم!!!!شیرینی صعود با تلاش به دست میادبه نقل از YaSm!nA :اااااااا
کاش یه چیزی بشه...نمیدونم.....یه اتفاق...مث دوپین بازیکن های امریکا....یا.....ایران بره!!!![]()
به نقل از ;;) :اآقا یکی بگه تکلیف تیم ایران چی میشه بااین اوضاع؟!![]()
![]()
و اطلاعات کامل تر اینجا بخونیدبه نقل از Fateme.RMA :امسال هنوز جام جهانی ژاپن رو در پیش رو داریم. با بازیهای این دوره لیگ جهانی و تجربه ای که کسب شد و تمرینات و بازی های تدارکاتی خوب، میتونیم تو اون رقابت ها که خیلی خیلی مهم تر از لیگ جهانیه نتیجه خوبی بگیریم!
به امید موفقیت های بزرگ![]()
وقتی توانایی هست انتظاراتش هم هست ایران اگر یه جو آروم و بدون تنشی رو داشت احتمال خیلی زیاد میبرد باخت مشکلی نیست اینکه بازیکن های توی زمین تا چنتا امتیاز عقب میفتن ست رو واگذار میکنن و کسی هم نمیتونه این بی انگیزگی رو رفع کنه مشکله!به نقل از امـیـرحـسـیـن :اگه منظورتون لیگ جهانی هست که ما از گروه بالا نمی ریم و این دیشب مشخص شد
و اگه برنامه آینده هست ایشون گفتندو اطلاعات کامل تر اینجا بخونید
من درک نمی کنم چرا اینقدر انتظارات از والیبال بالاست که اگه بدونند صعودی در کار نیست تنها گذاشته می شند
این انصاف نبود که تیم خود رو رها کنند
زمانی که من دبیرستان بودم تنها چیزی که یادم میاد بازی ایران با کشورهای آسیایی بود حالا یه پیشرفتی صورت گرفته و والیبالمون مطرح شده نباید فقط ازشون برد بخواهیم ، صبر هم چیز بدی نیست