یه دونه باخت وسه تابرد اگه اشتباه نکنم!!!!!!شایدم دوتا برد.....به نقل از .شبنم. :تا الان چکار کردن ؟نتایج چیه؟
به نقل از Abolfazl97 :درسته که کارشناس نیستم اما به عنوان یک تماشاچی اصلا کواچ رو مربی ای که دربالاترین سطح والیبال جهان بخواد فعالیت کنه قبول ندارم. استرس در تمام بازی در چهره این مربی دیده میشه و اصلا توانایی آرامش دادن به بازیکن ها رو نداره چه برسه به سطح فنی. حتی نمیدونه کی باید ویدیو چک بگیره. درحالیکه مربی لهستان آرامش بیشتری داره ، ویدیو چک های طلایی میگیره . توانایی خورد کردن اعصاب حریف رو داره.
کل تاکتیک مربیمون هم اینه که هروقت تیم داشت بدبازی میکرد یکم به معروف استراحت بده بعدش مهدوی بره تو اگه بد بود بیاد بیرون وگرنه باشه.
بااینکه تیممون رو خیلی دوستش دارم اما مربی رو نه اونقدر.
Bernardinho has been the coach of the male team, with whom he won the Olympic title in 2004, three World Championships, two World Cups and eight World Leagues.
نه :دبه نقل از Fateme.RMA :من اشتباه میکنم یا واقعا امسال تب والیبال کمتره بین مردم؟من تا الان فقط دو ست از بازی با لهستان رو دیدم و به نظرم کیفیت بازی تیم اونقدرا هم بد نیود
به هرحال این مسابقات مثل لیگ جهانی نیست. همه تیما با حداکثر قدرتشون ظاهر میشن!
سیستم صعود از گروه و اینا کسی میدونه دقیق چجوریه؟ فک کنم نهایتا 4تا تیم اول باهم بازی میکنن و میشه فینال و رده بندیکسی دقیق میدونه بگه
![]()
جور خاصی نیست...میرن شهر های دیگه وبا تیمهای گروه دیگه مسابقه میدنبه نقل از əlireza :مرحله دوم و سوم دقیقن چجوریه؟!ع
ویرایش:فکر کنم حرف شمارو درست متوجه نشدم :د الان فهمیدم!