• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

والیبال

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AmorE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : والیبال

بازم 3-0! :-<

حیف شد واقعا!

کاش 1ستُ میگرفتیم! :|

میعاد:

درسته که مشکل دریافت اول داریم ولی مطمئن باش اگه ظریف هم بود همینه میشد...مسابقاجهانی سه سال پیش ایران و آمریکا و
سرویسهای وحشتناک اونها تیم مارو از پا در آورد و لیبروی تیم ظریف بود...

به عبدالرضا باید فرصت داد..نمیگم خوب بود..بد هم نبود...قابل قبول بود!

به کواچ هم باید فرصت داد چون فقط دو هفته ست ک اومده ایران و همه بازیکنارو نمیشناسه...

تا ابد که نمیشد ولاسکو سرمربی باشه..اکثر مربیان خوب هم تیم داشتن و به نظرم کواچ گزینه خوبی بود و هست...فقط باید بهش وقت داد.

خب این وقت دادن به قیمت از دست دادن یکی از مهم ترین بازی هاست !

به نقل از mobina7 :
بازم 3-0! :-<

حیف شد واقعا!

کاش 1ستُ میگرفتیم! :|
واقعا میشد ست اول رو گرفت :-<

× تاریخ بازی بعدی چندمه ؟

جمعه 16-ام

چاره تی نیست و باید وقت داد...

به نقل از Sh@mim :
باخت مگ؟؟؟؟؟؟؟؟
صبح بخیر ;D
اره بابا ، ست اول داشت می برد ولی نبرد ، ست دوم داغون باخت :| ، ست سوم هم معلوم بود نمیشه برد

به نقل از seyyah kiz :
صبح بخیر ;D
اره بابا ، ست اول داشت می برد ولی نبرد ، ست دوم داغون باخت :| ، ست سوم هم معلوم بود نمیشه برد
اینام ک خراب کردم واه واه هی گفتیم اینا از فوتبالیامون بهترن توزرد از آب دراومدن ک [-(

به نقل از Sh@mim :
اینام ک خراب کردم واه واه هی گفتیم اینا از فوتبالیامون بهترن توزرد از آب دراومدن ک [-(
نه ببین فوتبال فرق داره ! تو فوتبال انگار داری به سیب زمینی پول میدی ، هیچ رگ غیرتی هم نسبت به بازی ندارن ! ( یاد آدمایی مثل علی دایی به خیر )

ولی تو این واقعا تلاششون رو می کنن بچه ها و الکی نیست . برنامه ماه عسل پارسال هم دیدیم که چه قدر به فوتبالی ها الکی بها میدن ولی والیبالیا با اون همه تلاش و اینا شاید مثلا یک دهم پول اونا رو به زور بگیرن ! با این ها واقعا تمام و کمال تلاش می کنن و این مهمه !

یکم انصاف داشته باشین تورو خدا!
تقصیر خود بچه های والیباله اونقد خوب بازی کردن ک انتظاراتو بالا بردن و حالا با وجود اینکه باز عالی بازی کردن ازشون انتقاد میشه...
اگه مثه بازیکنای تیم ملی فوتبالمون میخوردنو میخوابیدنو مفت خوری میکردن انقد حرف پشتشون نبود...
و ب باخت زیر بیستو پنج ده هم قانع میشدن...
قبول دارم ست دوم یکم ضعیف کار کردن اما در کل عالی بودن...
مطمینم اگه یکم وخ داده بشه ب کواچ تیمو ب اوج میرسونه...
8-|

آدم اگه میخواد کاری رو خوب انجام بده هی نباید دست و پاش بلرزه. این مربیه حتی میترسه وقت استراحت بگیره! امتیاز ایتالیا رسیده به بیست هی دارن پشت هم امتیاز میگیرن این وقت استراحتو نگه داشته واسه روز مبادا.
فکر نکنم دیگه شرایط قبلی تکرار بشه. هر چقدر هم که بهش فرصت بدن.

به نقل از آناهید :
آدم اگه میخواد کاری رو خوب انجام بده هی نباید دست و پاش بلرزه. این مربیه حتی میترسه وقت استراحت بگیره! امتیاز ایتالیا رسیده به بیست هی دارن پشت هم امتیاز میگیرن این وقت استراحتو نگه داشته واسه روز مبادا.
فکر نکنم دیگه شرایط قبلی تکرار بشه. هر چقدر هم که بهش فرصت بدن.
نه به نظرم بر می گردیم به اوون روزا!
ولی به نظر من (به قول بهنام محمودی) انگار اصن بچه ها انگیزه ندارن من نمی دونم چرا اینطوری می کنن؟
من فک کنم ما خیلی مشکل بازی کردن نداریم از لحاظ تکنیکی!ولی روحیه ی بچه ها داغونه!
شاید کواچ از لحاظ روحی باهاشون جور نشده!
نمیدونم..حالا ایشالا برد هامون شروع شه تا بچه ها انگیزه بگیرن!

Back
بالا