پاسخ : والیبال
احساس میکنم تریلی هیژده چرخ از روم رد شده. :-هق هق
بازی رو بذاریم کنار یه لحظه؛ ناظر FIVB به شدت از میزبانی ایران ناراضی ـه و از دلایل ـش هم
ممنوع بودن ورود خانم ها، قطعی اینترنت و
پرتاب اشیا از سوی تماشاگران ذکر کرده. من هیچ حرفی در این مورد ندارم.

وقتی مسائل اولیه رعایت نمیشه (مثل همین دوتا دلیل بُلد شده)، بقیه چیز ـا مثل اینترنت رو نمیشه حتی صحبت کرد دربارش.
در مورد بازی هم؛ واقعا ست اول و دوم بازیکن های ما سردرگم بودند، توپ دریافت _ با کیفیت نه چندان خوب_ میشد، اما صاف کوبیده میشد تو دست حریف و برمیگشت به زمین خودمون، یا اصلا کلا بازی خوب شروع نمیشد، سرویس ها یا تو تور بود، یا اوت یا تو دست حریف و به راحتی قابل دریافت در کل نبود تمرکز و راحتی و روانی در بازی کردن بچه ها. من فکر میکنم همه ی این ها چند تا دلیل میتونه داشته باشه، اولی ـش روحیه پر استرس بازیکن ها، توقعات مردم و جوّ (که به خصوص در بازی قبلی موقع امتیاز از دست دادن تیم نمود پیدا میکرد و کل ورزشگاه یهو ساکت میشد) و دومی ـش شاید تغییر بازی غیر منتظره از برزیل که قشنگ معلوم بود برای جبران اومدن. یه کم هم به نظرم هنوز کواچ جا نیافتاده، یه کم بگذره درست میشه.
ولی برای برزیل به نظرم تازه یه کم شبیه خودشون شدند، چیزی که به چشم من خیلی اومد، این جمع کردن جاخالی ها بود که معلوم بود در کل متوجه اشتباهات ـشون شدن و خطاهاشون رو کم کردن. این بازی برخلاف دو بازی قبلی، جای ما و برزیل عوض شده بود.
ولی توی این بازی تماشاگر ها مثل بازی قبلی نبودن و دائم تیم رو تشویق میکردن؛ حتی من با اون پخش آنلاینی که هر دو دقیقه یه بار قطع میشد و کلا نزدیک 3 دقیقه از بازی عقب بود، خیلی مواقع حتی اگه تیم عقب بود صدای ایران ایران رو میشنیدم. این که ما عملا بازی رو داشتیم میباختیم ولی بازیکن ها تونستن بازی رو برگردونن و دو ست رو ببرن، یکی از دلایل ـش همین حمایت بی وقفه و البته تلاش خود بچه ها هم بود.
در کل به نظرم با این که برزیل بهتر شده بود، اما باز هم میشد شکست ـشون داد؛ بچه های ما هم بازی خوب خودشون رو نکردن. کلا خیلی ها امشب خودشون نبودن؛ بعضی ها خیلی از خود همیشه ـشون فاصله داشتند، مثل موسوی و قائمی و غفور و بعضی ها هم بیشتر تونستن به تیم کمک بکنن مثل محمودی و میرزا جانپور.
ولی یه چیزی که فهمیدم این بود که موسوی خیلی جوّ روانی ورزشگاه روش اثر میذاره، معروف هم جوّ تیم اما سعی میکنه خودشو کنترل کنه.

نمیدونم چه قدر درسته. از روی بازی ـشون نتیجه گرفتم.

این جدید های تیم هم مثل میرزاجانپور و عبادی پور خیلی خوب ـن.
× این ایتالیا باور کنین داره تبانی میکنه با لهستان.

:-ذهن متوهم

ولی آخه دوباره به لهستان باخته! این جوری کار ما برای صعود سخت ـه.
× این برزیلی ـا فازشون چیه جدی نمیان نشست خبری بعد بازی رو؟ مثلا میخوان درگیر حاشیه نشن؟