• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

والیبال

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AmorE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : والیبال

به نقل از pouya BT :
بچه ها دقت کردین چقد رسانه ملی روشن فکر شده بود؟؟ ;D
واقعا ترکوند من که اانتظار اون صحنه ها رو نداشتم

اقا تبریک اول!

این غفور چقدر بد بود اوایل! تعویضم نمیکردش! ;D قشنگ رو مخم بود!

ولی من ست اول رو برد رفتم پای گیم و گفتم دیگه 3 تا ایتالیا میگیره بعد که ست 2 رو گرفتن گفت ایول 1 امتیاز گرفتیم ولی الآن ایتالیا میزنه ولی وقتی ایران برد شکه شدم و گفتم چرا انقدر خودمون رو دست کم میگیریم؟ هان؟

درس عبرتی باشه برا آیندگان! :))

من وقتی که موسوی با پا توپ رو برگردوند و بعدش دفاع کرد و امتیاز گرفت یه لحظه یادِ گلی افتادم که حمید استیلی به آمریکا زد. :)) واقعا محشر بود، بازیکنِ حرفه‌ایش مغزش تو اون موقعیت کار نمیکنه که چیکار کنه چه برسه به اینکه بچه‌هایِ ما اولین دوره‌ست که تو لیگ جهانی‌ان.
ایران استعدادِ والیبال زیاد داره واقعا. ولی کسی که اولین باره‌شه تیم‌ملی دعوت شده و تو همچین بازی‌ی بدون هیچ استرسی کارشو به بهترین شکل انجام میده استعداد نیست، اُعجوبه‌ست.

+ آقا هربار این یارو خروسه دفاع می‌شد من خیلی حال می‌کردم، از کجا باید اون صحنه‎ها رو دانلود کرد؟ :دی

به نقل از pouya BT :
بچه ها دقت کردین چقد رسانه ملی روشن فکر شده بود؟؟ ;D
خب اینا همه به لطف کارگردان ایتالیاییه دیگه!!!
ست اول ایران خیلی سعی می کرد سانسور کنه؛واقعا داشت رو اعصاب دو ماراتون میذاشت ~X(مرتبا تصاویر قبلی رو پخش می کرد. فک کنم فقط تک و توکی ادمو نشون داد تو این ست!!! البته منظورم از هواداراس
ولی خیلی محشر بازی کردیم در کل دو ست اول ایتالیا فقط تونست تو امتیاز گیری ها یه امتیاز از ایران جلو بزنه که اونم جبران شد <:-P <:-P
منم که از ست سوم اصرار که جون هر کی دوست دارین ببرین این ستم بازی به ست بعدی کشیده نشه که من فردا کلاس دارم خواب می مونم [-o< [-o<
ست چهارمم که اخرش هر یه امتیازی که می افتادیم جلو من ده تا صلوات نذر می کردم که اون یه امتیاز دیگر رو هم بگیریم که به لطف اون خروسه،به قول دوستان، الان من موندم و یه تیم والیبال که برنده شده و حدودا 60-70 تا صلوات نذر کرده...!!!

دمشون گرم :x
واقعا ترکوندن البته داوره 2 3امتیازو تو گیم سوم داد به اونا اگه نه که سه گیمه شده بود

اگه این بنده خدا ست سوم به داد تیمشون نمیرسید 3-0 ایتالیا میباخت به ایران :))

اینو میگم:
aj2zb2hcckq478iz4e6q.jpg

دیشب عالی بود بازی!!

محمد موسوی + غفور فوق العاده بودن!!!!!

ظریف چرا اینقدر ضعیف کار میکرد؟؟؟

ولی خدایی تیم ملی فرهاد قائمی و کم داشت!!

به نقل از Fateme Rahmati :
دیشب عالی بود بازی!!

ظریف :o :| دریافتاش عالی بود :-\ خیلی عالی هیچی کم نذاش فاطمه :-?

به نقل از Fateme Rahmati :
دیشب عالی بود بازی!!

نمیدونم چرا هیشکی از سعید معروف حرف نمیزنه؟!درسته که همه عالی بازی کردن ولی معروف یه چیز دیگه ست!

کدوم تیم به اندازه ما تنوع تاکتیک حمله داره؟

Back
بالا