پاسخ : والیبال
من بازی رو ندیدم.

یعنی فقط تونستم بشنوم بس که کیفیت از سایت صدا و سیما و شبکه سه داغون بود.

اه اه اه.

شما این کیفیت اچ دی و این صحبت ها رو مشاهده کردین؟
برزیل خیلی بهتر از بازی های قبلی ـش بود، ولی باز هم خودشون نبودند به نظرم. این اشتباه ها در دریافت و سرویس از تیم سال های پیش خیلی بعید می بود.

کلا امسال برزیل به تنهایی پدیده لیگ ـه واقعا.

خیلی عجیب بود که تیمی مثل برزیل نمیتونست جاخالی ها رو جمع کنه. بازیکن ها ـشون کلا هماهنگی مناسبی نداشتن.
تیم ما هم خوب بود، یعنی روی نقطه ضعف های برزیل (مثلا همون فضای خالی بین بازیکن های جلو و عقب که جاخالی انداختن) خیلی خوب تونستن امتیاز بگیرن _ این نشون میده آنالیز بازی برزیلی ها به خوبی انجام شده_، سرویس های خیلی بدی نزدن در کل و هماهنگی تقریبا خوب، معروف هم که عالی اصلا.

اما اوایل بازی قشنگ معلوم بود که جوّ آزادی تاثیر منفی گذاشته و یه جوری هول کرده بودن و اشتباهات فردی خیلی زیاد بود، مخصوصا ست اول ولی به مرور کمی بهتر شد. بعد این که سرعتی کار نکردن یا من متوجه نشدم؟ در طول بازی شاید 4 تا 6 بار شنیدم. ولی در مجموع خوب بود و امیدوارم بهتر و بهتر هم بشن.
ولی حالا، ما که تیم ـمون این قدر خوب بازی میکنه، ویدئو چک داریم، این قدر کیفیت پخش ـمون اچ دی و خفن و این ـاست و تمام استاندارد های جهانی رعایت میشه و خلاصه این ـایی که مجری ـه گفت، آخه درست بود پرت کردن بطری و بادبزن و این ـا؟ اصلا این حرکت ـا جالب نیست، حالا کی دوستان قرار ـه متوجه بشن، خدا میدونه. این رفتار ـا اگه یه زمانی ایران خواست میزبانی ای رو به عهده بگیره، تاثیر سوء داره. تماشاگر نماها.

ضمن این که هو کردن هم کلا کار خیلی درستی نیست، ولی خب دیگه.
× بد شانسی آوردیم فکر کنم.
ایتالیا به لهستان 3_2 باخت.
اینجا هم اطلاعات خوبی میشه پیدا کرد.
+
بهتون برنخوره خواهشا، ولی به شدت با پست آخر صفحه موافقم، یه کم قوانین رعایت بشه در خلال بحث ها و یه کم تحلیل کنین بازی رو؛ خیلی بهتر میشه.