والیبال

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AmorE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : والیبال

به عنوان تیم اوّل صعود کردیم نخوردیم به ایتالیا، خیلی جای تشکّر داره. :د

بازی عالی بود <:-P <:-P
فقط اگه همون ست سوم بازیو می بردیم و یه امتیاز به برزیلیا نمی دادیم دیگه عالی در عالی میشد ;;)

Put Your Flags Up In The Sky
عالي بوديم اصن.پرچم بالاس... <:-P

به نقل از آیدا ;) :
فقط اگه همون ست سوم بازیو می بردیم و یه امتیاز به برزیلیا نمی دادیم دیگه عالی در عالی میشد ;;)
الان‌ـم امتیازی به برزیل ندادیم ها! 3-1 بردیم، اگه 3-2 می بردیم به برزیل یه امتیاز می‌دادیم و خودمون 2 امتیاز می گرفتیم! :د

عالی بودیم!
هر کی که خوبه این موسوی اصلا خوب نیست! دریافت که هیچ وقت تو عمرش نکرده! این بازی هم 3 تا دفاع رو تور داشته و بازی قبل هم 1. بعضی اوقات یه سرویس هایی خوبی زده فقط!

کارشون حرف نداشت

عااالیییییی بودن

من که طرفدار شدید معروفم درحدی که اگه توپیم خراب کنه من تشویقش میکنم

پس آفرین به همه خصوصا معروف،غفور،،ظریف،میرزاجان پور

جای شهرام محمدی خیلی خالیه

قائمی هم امشب یه حرکت خیلی قشنگ و زیبا انجام داد

انشاالله که با قهرمانی برگردن ایران

به نقل از آیدا ;) :
امتیاز ندادیم بهشون \:D/

خیلی هم خوب ُ عــــالـــــی :-"""

من فک میکنم به خاطر این دوستان سانسورچی یه 10،20 سالی از عمرم کم شد ، حدوداً یه بازی رو به اندازه‌ی 3،4 بار بهمون نشون دادن ، جدا داشتم روانی میشدم ، اونایی که از رادیو دنبال میکردن ، واقعا خوش به حالشون ;D :-"

خب عالی بودیم و چیزی نمیمونه جز: خدایا شکرت.بچه ها مچکریم!

دوستان! یه بار گفتم نشه که هر وقت میبازیم "فقط" مربی مقصر باشه و هر وقت میبریم بچه ها و بازیشون و غیرتشون و غیره...واقعا غیرمنصفانه س(البته الان یه سری میان میگن به خاطر اشتباهات کواچ ست سوم رو باختیم :)) :|)

کواچ مچکریم!
نقش کواچ تو این پیروزی و کلا تو این حضور خوب خیلی خیلی زیاد بوده.

این برزیل کامل ترین برزیل بود دیگه،اصلا نمیشه گفت تو افت بودن و اینا.خیلی کار بزرگی کردیم.حضور در جمع 4تیم برتر و صدرنشینی گروهی با حضور روسیه و برزیل.(به قول معروف روسیه برو خونه!)

با عنایت به اینکه دور بعد نیمه نهایی ه و آمریکا امروز بازی نداره و تجربه ش هم از ما بیشتره، انتظاراتمون رو اصلا نباید ببریم بالا(نه که نتونیم ببریم،ولی اگه هم خدای ناکرده باختیم نباید اونقدر غیر منتظره باشه برامون)باید امیدوار باشیم ولی.

+بعضا شنیده میشه ملت قهرمانی میخوان!!! دومین دور حضور در لیگ جهانی ه ها یه مقدار معقول تر باشه انتظاراتمون

+سانسور ها :)) ولی نکته ش اینه که تهشم کارشون رو نمیتونن کامل انجام بدن و یک صحنه از دستشون در میره(همون پرچم ه)

انصافاً تصمیمای کواچ خوب بود.مثلا یادش یود باید time out بگیره.اون ست آخر قرا رو خوب موقع آورد تویه زمین.دست به ترکیب نزد.{چون خوب بودن بازیکنا}کلا خیلی خوب دیگه.
معروف هم مثل میشه بی نظیره و انصافاً "چقدر خوبه این معروف"
لعنت به سانسور.نابودمان کرد.
کلاً تبریک دیگه ;)

بدون شک حداقل 10 سال از عمر سرمربی برزیل، سر همین بازیاشون با ایران کم شده تا حالا :-" :))

ایولا دارن بچه‌ها. :>

کار بچه هامون عالی بود!!!
ی خسته نباشید ب همشون،کواچم ک اصن عالی کوچ کرد...
ایشالا بازی با آمریکا ام همین جوری بدرخشیم /m\بگید ایشالا ;D

بازی بعدی کی خواهد بود ؟؟ :- از همه جا بی خبر تازه به میدان وارد شده

:-"

عالی بودیم بعد از دو بازی آخر با لهستان داشتم نا امید میشدم ولی خدارو شکر

علاوه بر اینکه تبریک میگم برد مقتدرانمون مقابل برزیلو بگم ما به روسیه نباختیم به قداشون باختیم که همش دفاع میکردن ولی بازی ایران خیلی قشنگ تر بود ولی ایکاش چندتا قدبلند داشتیم تو تیممون!

به نقل از mton :
بازی بعدی کی خواهد بود ؟؟ :- از همه جا بی خبر تازه به میدان وارد شده

:-"
فردا شب :-"

• لایک
امتیازات: mton

با برد ایتالیا جلوی استرالیا؛تکلیف گروه اول هم مشخص شد.از این گروه ایتالیا اول و امریکا دوم شد.از گروه ما هم؛ما!! اول و برزیل دوم؛با این اوصاف ایران با آمریکا فردا ساعت 8 شب بازی می کنن تویه مرحله نیمه نهایی. :) (پست صرفا محض اطلاع رسانی)

بهترین سرویس زن لیگ جهانی تا اینجای کار:هولت مکسول(امریکا)-بهترین بازیکن لیگ جهانی تا اینجای کار:متیو اندرسون(امریکا)-بهترن اسپکر لیگ جهانی تا اینجای کار : تیلور ساندر(امریکا)-بهترین دریافت کننده لیگ جهانی تا اینجای کار:اریک شوجی(امریکا)

صرفا جهت اطلاع بود آمار.اینکه آمریکا تیم ضعیفی نیست

در اینکه آمریکا تیم ضعیفی نیست شکی وجود نداره، ولی به هرحال با توجه به امتیاز میزبانی ایتالیا و با توجه به اینکه ما 2 بار از ایتالیا تو کشورش شکست خوردیم، رویارویی با آمریکا خیلی خوشحال کننده تر از ایتالیاست.

Back
بالا