- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- نیشابور
- سال فارغ التحصیلی
- 92
- دانشگاه
- فردوسی
- رشته دانشگاه
- عمران-سازه
پاسخ : والیبال
بچه ها کسی از شما تیم ملی .. یا تمریناشو نرفتین؟
بچه ها کسی از شما تیم ملی .. یا تمریناشو نرفتین؟

به نقل از i!i!iVAHIDi!i!i :بچه ها کسی از شما تیم ملی .. یا تمریناشو نرفتین؟

من همه بازیهایی که تو ارومیه برگزار شد(AFC cup)رو رفتم و یکی دوبارم تمریناشونو از نزدیک دیدمبه نقل از i!i!iVAHIDi!i!i :بچه ها کسی از شما تیم ملی .. یا تمریناشو نرفتین؟
تیم شهرستان نشد برم که بخوام برم تو تیم استان اما بچه های کلاسمون رفتن ، یکیشون هم دوسال کاپیتان تیم استان بود ، پارسال هم رفتم تمرینای استان اما باز دعوامون شد وسط تمرینا برگشتیم!
آخه خیلی نامردی میکردن!
آهان از اون لحاظ من تو تیم ناحیه که عضو ثابت بودم و تیم شهرمونم انتخاب شدم و رفتم ولی هیچ کاری از پیش نبردیم و برگشتیم(تو مسابقات قطبی)امسال نمیدونم شرکت کنم تو تیم مدرسه که هستم و خواهم بودبه نقل از i!i!iVAHIDi!i!i :دوستان!!!
منظورم افتخارات شخصی شماست ! تیم ملی نه! کی تو تیم استان رفته؟! من خیلی به شخصه ناکام موندم در این زمینه ها! سال سوم راهنمایی به دلایلیتیم شهرستان نشد برم که بخوام برم تو تیم استان اما بچه های کلاسمون رفتن ، یکیشون هم دوسال کاپیتان تیم استان بود ، پارسال هم رفتم تمرینای استان اما باز دعوامون شد وسط تمرینا برگشتیم!
آخه خیلی نامردی میکردن!
بعد همه میگفتن که خاک بر سرت چرا نرفتی! من میگفتم که یه وقت دستم میشکنه بعد کی میخواد خرجمو بده!
خلاصه .. الان مچم شکسته دو ماه تعطیل ! مسابقات استانی هم نمیشه برم! اگه میرفتم حتما مسابقات کشوری هم میتونستم برم و شانس رفتن به لیگ برتر حتی!!! اما درس رو هم باید پلمپ میکردم!
حالا میترسم از درس هم ب جایی نرسم بعد خودمو فحش بدم!