• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشکلات دانش آموزان با کادر مدرسه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع death
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشکلات دانش آموزان با کادر مدرسه

واي من خيلي با اين مسئول بوفه مشكل دارم امسال =))
من : نه تا سانديس ;;)
اون : دو تا ؟ ;;)
من : نه :-L نه تا :-L
اون : نه تا ؟ ;;)
من : اوهوم اوهوم ;;) ;;)
اون : پس دو تا شـد ديگه ؟ ;;) ;;)
من : :|

بابا! سرِ اون ذرت ــه بود! =))
یه ساعت براش گفتیم که فُلان تعداد می خوایم ذُرت ُ یکی ــش ــم بی سُس باشه ! بعد حالا یه دور رفته اون پشت که بیاره ؛ بعد برگشته به این صورت : حالا چی مـــیخواین!؟ ;))
ما ینی پخشِ زمین بودیم ــا! :))

امروز رفته بودم از مامانم کلید بگیرم بعد مامانم میگفت یکی از پیش دبستانیاشون رفته تو دفتر گیر داده که باید اسم منو خط بزنین
بعد مامانم که پرسیده چرا پسر عزیزم بش گفته که:"مامانم به من گفته بود که ما در مدرسه به پارک میرویم ولی هرچی صبر کردم شما منو پارک نبردید...خستم کردید خودم میخواهم بروم پارک... آدمای بد قول!"(زمان افعال دقیقا همینجوری بوده!
اینم مشکل با کادر مدرسه در مقیاس فینگیل!

در کل من مشکل خاصی ندارم با کادرمون اما اونا با من خیلی مشکل دارن!!در این حد که سر کلاس عین دختر بچه ها به جای این که جواب تیکمو بدن قهر میکنن میرن!!

مشکل که فراوان داریم...خودمم نمیدونم چرا ؟؟؟ :-/ :-? (از بس که شلوغم)
من یه اخلاقی دارم اصلا حرف زورو نمیتونم قبول کنم واسه همینم همیشه با مسئولای مدرسه درگیرم...
هم اونا حال منو میگیرن هم من حال اونارو... ;))
فرض کنین پارسال نرفته بودم مدرسه ناظممون تو سالن داد میزده گیسووووووو برو تو کلاست[size=8pt] =)) =))[/size]

معلم جماعت که کلا منتظرن یه چیزی بشه تا با آدم لج کنن
یه بار معلممون داشت یه بازی ای تو مایه های گل یا پوچ بازی میکرد بعد یه دفعه گل از دستش افتاد
یکی از بچه هامون حواسش نبود گفت: خانوم ضایع شدیناا!
تا آخر سال با این بنده خدا لج بود

به نقل از ناهید :
بعضی معلما هستن که حرف زور میگن حرف حقو هم که بهشون میگی زورشون میگیره بعد تو میشی شاگرد بده و تا اخر سال باهات لجن X-( X-(
مظمئنی فقط بعضی مغلم ها اینجورین؟؟...مطمئنی اکثریت قاطعشون اینجوری نیستن؟؟...مثلا معلم ورزش ما امروز هر چی بش میگم اقا جان!برادر من!من اسم خفیف دارم...نمیتونم بدوم...اصلا انگار نه انگار :((...مجبور شدم 540 متر بدوم...

دبیرای ما اینقد با جنبه ان،همشون جنبه شوخی و تیکه پرونی رو دارن!
ولی دوره راهنمایی یه مسئول بوفه(آخه یکی نیس بهش بگه تو تو(tu) این مدرسه چیکاره ای که به بچه ها گیر میدی؟!!!!!)داشتیم که احساس مدیر بودن میکرد ~X(
به سر تا پای من و دوسام گیر میداد :o هد بند میزدیم میگفت بد میزنی.نمیزدیم میگفت چرا هدبند نمیزنی؟!!!!ساق دسمون میکردیم میگفت جلفه!ساق دسمون نمیکردیم میگفت دستون دیده میشه ~X((دست نباید دیده شه؟ :-??)
همیشه دوس داشتیم یه روز سرشو بزاریم لای در و در رو با تمام قدرتمون ببندیم تا کلش متلاشی شه 8-^ ;D(چه قد خشن بودیم ما ;D)

وقتی مدیر و معاونمون فهمیدن من و دوستام سر راه با سرویس میریم بستنی شاد نزدیک بود سرمونو از تنمون جدا کنن ^-^
اخه مگه یک بستنی خوردن این همه دردسر و سرزنش و ... داره ؟؟؟؟؟
به هر حال موضوع با کلی خواهش و تمنا و گریه حل شد #:-S B-)
یکدفعه هم بخاطر موبایل اوردن نزدیک بود اخراج بشم ولی بخیر گذشت ;D :))

Back
بالا