• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشکلات دانش آموزان با کادر مدرسه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع death
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشکلات دانش آموزان با کادر مدرسه

اول راهنمایی بود یه روز فرار بود برا کلاس خلاقیت تا ساعت 5 بمونیم مدرسه.بنده هم موبایل بردم ولی یادم رفت رو سایلنت بذارم.از قضا معاونمون اومد نشست تو کلاس.ماهم کیفهامون رو گذاشته بودیم یه گوشه خودمون رفتیم یه جای دیگه نشستیم.بله بقیش رو خودتون میدونین...موبایلم زنگید ومعاون تو کلاس بود :-[ :-[ :-[ :-[
کیف من و دوستم کنارهم بود اونموقع تنبیه شدم ولی بعدا گفتم چرا به فکرم نرسید بندازم گردن دوستم که کیفش کنار کیفم بود!!!!!!!!!!!!!آخه اونم گوشی داشت!!! :o

تولد ریحانه بود
تو کلاس ۷ نفر اینا بودیم داشتیم عکس میگرفتیم بعد بچه ها وایسادن جلو در تا ازشون عکس بگیرن این بنده خدا که عکس میگرفت گف یک دو سه یهو در باز شد
معاون بود
گف پدره شمارو من در میارم جلو دره کلاس وایساد تا ناظم بیاد
بعد ناظم اومد تو کلاس
بعد ما ۷ نفر کوله هامونو جلوش باید خالی میکردیم
بعد بازرسی بدنی
بعدشم میرفتیم بیرون
رفتیم بیرون اونا تو کلاس همه کیفارو گشتن
نکته جالب : گوشیه من پیدا نشد . مال پری پیدا نشد . مال طناز پیدا نشد

توی مورد انضباتیام به این شکل اومده بود:
نیامدن به نمازخانه در زنگ نماز و آوردن گوشی و آهنگ گذاشتن و رقصیدن:-O

آقا ما یه بار می خواستیم جیم شیم از کلاس
بعد معلم زیستمونو که خیلی هم اسکل تشیف داشتن یه جوری پیچوندیم و گفتیم ما یه کاری داریم و زود میایم و ازین حرفا
ما رفتیم پایین با چند تا از بچه ها
بعد یهو ناظممون جلومون سبز شد
گفت اینجا چی کار می کنین؟
ما هم با نیش باز گفتیم از معلممون اجازه داریم ;D :P
بعد گفت اجازه دارین دیگه؟
ما هم گفتیم بله ;D <:-P
بعد اونم خیلی عصبانی از کنارمون رد شد رفت بالا
ما هم یه کم علافی کردیم و یه کم که گذشت رفتیم سر کلاس
تا رفتیم تو معلمه گفت برین نامه بگیرین
مام گفت عه! چی شد؟ اجازه داده بودین که :o
اونم گفت برین نامه ! :-w
هیچی دیگه ما رفتیم پیش ناظممون
اونم هی نیشخند می زد می گفت اجازه داشتین دیگه؟
مام مونده بودیم که قضیه چیه :-??
آقا ما نامه رو گرفتیم و رفتیم سرکلاس
بعد زنگ بچه ها گفتند ناظمه اومده به معلمه گفته راشون ندین اینارو که مجبور بشن بیان از من نامه بگیرن :o
یعنی ما مونده بودیم! :o
مثلا می خواس حرص ما رو در بیاره؟؟ :-/
خیلی آدم مسخره ای بود :-L :-?? :|

آخر سال نزدیکای عید بود مام ورزش داشتیم ولی چن نفری تو کلاس مونده بودیم مسئول کتابخونمون اومد تو کلاس یه چیزی گفت و رفت موقع رفتن در به وسیله باد پشت سرش کوبیده شد :-" :-" اومد تو گفت کی بود؟ گفتیم چی خانوم؟ گفت کدوم بیشخصیت بیشعوری لگد زد؟ X-( مارو میگی :o
گفت من میدونم تو بودی (اشاره به نسترن) در حالیکه بدبخت تازه از جاش بلند شده بود! گفت تو همیشه بامن لج داشتی و ازمن خوشت نمیومد همیشه کتابای کتاب خونه رو تو جابجا میکردی که منو اذیت کنی ما :8-}
برداشت بردش دفتر گفتیم خانوم به خدا این نبود هی میگفت نه صدای کفش این بود :-L
بعد فهمیدیم انضباط پسرش 15 اومده حرصشو سر ما خالی میکنه :-"

ما مدرسمون فقط در یک صورت کنترل میکنه
فرزانگان راهنمایی و دبیرستان بغل ما هستن
یه فضای بزرگ دارین
مدرسه هامون هم دیوار نداره
فضاش یکیه
ولی بزرگه اونا یه طرف دیگه هستن
وسطمون هم سالن ورزشی
خب چون بازه رفت و آمد زیاده
ولی باورتون میشه ما تا حالا یه فرزانگانیو تو مدرسه از فاصله ده متری هم ندیدیم؟
ما کلا آزادیم تو مدرسه
ولی یه دوربین هست تو همون محوطه اتصال
کسی رد بشه با مدیر طرفه ;D

یه دفه معلم ریاضیمون داشت شیرینی میخورد
بعد از کلاس یه لحظه رفت بیرون
یگی از بچه هامون رفت شیرینیش رو خورد... =)) =))
طرف مجبور شد بره واسش یه جعبه شیرینی بخره آخر سال هم 2 نمره ازش کم کرد(مطمئن نیستم)

فک کنم بالای 95%ِ معلما/کادر و من مشکل داشتیم :| مخصوصاً امسال ! حساسیتـا ام زیاد شده بود ، معلما/ناظم هرچی میشد خر مارو میگرفتن ! /m\ ;D
بیشتر از همه با معلمای ادبیات و فیزیک مشکل داشتم . معلم ادبیات که زیاد ذکر خیرشُ تو همین انجمن خاطرات تاپیکای مختلف کردم :-" 8-|
معلم فیزیک ... خب حق داشت از همه نظر بهم گیز بده هم درسی هم انضباطی . اما گیر داریم تا گیر . این یارو در حدی با من لج بود که من چند جلسه بعد کلاسش زدم زیر گریه حتی :-" :-" ( اسمایلی بسیار بسیار خجالت زده ! X_X) با من طوری بود که مثلاً من که به طور نرمال برگه آی امتحانُ خالی میدادم ، یه بار که خر زدم و با آمادگی خیلی خیلی خیلی کامل رفتم سر جلسه(امتحان نیم ترم) ، خیلی خیلی خیلی خیلی الکی از من 5.5 نمره کم کرد و من شدم 4.5؛کمترین تو کلاس :-< هرکاریم کردم معاونا و اینا گفتن ما تو کار معلم وارد نمیشیم . یا یه بار که دوباره من خیلی خیلی خیلی خیلی همت کردم و شب بیدار موندم و تکلیف عملی انجام دادم ، خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی بی انصافانه و عن گونه بهم گفت من مطمئنم تو الکتروسکوپ(تکلیفمون ساخت الکتروسکوپ بود :-")ِ یکی دیگه رو آوردی به من تحویل بدی .

کلن یه وضع عنی داشتم امسال :| اکثرشم به خاطر دید بدی بود که کادر و معلما در اثر یه سری تفریحات و شیطنت های سالم ازم داشتن :-" :|

من و رفیقام چون جزو سابقه دارای مدرسه ایم هر کاری میشه ناظم یه جوری به ما وصلش میکنه! البته اونم حق داره چون پرونده درخشانی داریم(( آوردن سوسک تو کلاس! کندن جا لباسی !دعوا و...)) ما بدبختا هم هر وقت ادم میشیم و یه کاری با هاشون داریم اونا مارو تحویل نمیگیرن! اخه چه وضعیه ؟ واسه همین فرار مغزها صورت میگیره دیگه!!!

من تو کلاس ب بودم...
یک روز جلو در کلاس الف ایستاده بودیم و با بچه ها حرف میزدیم و می خندیدیم...
یکی از ناظما اومد و به من گفت برو تو کلاست...
نگاه کردم دیدم معلم فیزیک داره میاد...
ناظممون دید من دارم به معلممون نگاه میکنم...برگشت به معلم گفت:خانم فلانی,نذارین فلانی بیاد تو کلاستون...(یه نیشخند هم به من زد)
معلممون هم بهش گفت:من این زنگ با الفی ها کلاس دارم فلانی تو کلاس ب است...
من رو بگو...همون جا از خنده ترکیدم...ناظممون رفت تو دفترش و در نیومد... =)) =)) =))

من عین گربه ی شرکم سر کلاسا!
سر کلاس اینجوری میشینم ;;)در حالی که هندز فری تو گوشمه!
یا درحال کشیدن عکس معلم هسیم یا در حال کرم ریختن روی نفر جلویی و....!

ولی معلم نکبت ادبیاتمون به من یه بار صاف گف که تو خیلی موزماری! :|
ازون به بعدم کلا با من لج بود!
ینی دو ردیف اون ور تر دارن یه کاری میکنن با من دوا میکرد!عوضی! :-L

Back
بالا