Diana1
کاربر فوقفعال

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
پاسخ : مشکلات دانش آموزان با کادر مدرسه
اول راهنمایی بود یه روز فرار بود برا کلاس خلاقیت تا ساعت 5 بمونیم مدرسه.بنده هم موبایل بردم ولی یادم رفت رو سایلنت بذارم.از قضا معاونمون اومد نشست تو کلاس.ماهم کیفهامون رو گذاشته بودیم یه گوشه خودمون رفتیم یه جای دیگه نشستیم.بله بقیش رو خودتون میدونین...موبایلم زنگید ومعاون تو کلاس بود :-[ :-[ :-[ :-[
کیف من و دوستم کنارهم بود اونموقع تنبیه شدم ولی بعدا گفتم چرا به فکرم نرسید بندازم گردن دوستم که کیفش کنار کیفم بود!!!!!!!!!!!!!آخه اونم گوشی داشت!!!
اول راهنمایی بود یه روز فرار بود برا کلاس خلاقیت تا ساعت 5 بمونیم مدرسه.بنده هم موبایل بردم ولی یادم رفت رو سایلنت بذارم.از قضا معاونمون اومد نشست تو کلاس.ماهم کیفهامون رو گذاشته بودیم یه گوشه خودمون رفتیم یه جای دیگه نشستیم.بله بقیش رو خودتون میدونین...موبایلم زنگید ومعاون تو کلاس بود :-[ :-[ :-[ :-[
کیف من و دوستم کنارهم بود اونموقع تنبیه شدم ولی بعدا گفتم چرا به فکرم نرسید بندازم گردن دوستم که کیفش کنار کیفم بود!!!!!!!!!!!!!آخه اونم گوشی داشت!!!

:P

) با من طوری بود که مثلاً من که به طور نرمال برگه آی امتحانُ خالی میدادم ، یه بار که خر زدم و با آمادگی خیلی خیلی خیلی کامل رفتم سر جلسه(امتحان نیم ترم) ، خیلی خیلی خیلی خیلی الکی از من 5.5 نمره کم کرد و من شدم 4.5؛کمترین تو کلاس
هرکاریم کردم معاونا و اینا گفتن ما تو کار معلم وارد نمیشیم . یا یه بار که دوباره من خیلی خیلی خیلی خیلی همت کردم و شب بیدار موندم و تکلیف عملی انجام دادم ، خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی بی انصافانه و عن گونه بهم گفت من مطمئنم تو الکتروسکوپ(تکلیفمون ساخت الکتروسکوپ بود 

در حالی که هندز فری تو گوشمه!