آره بحث فیزیکیه ! من از دبیر شیمی مون سوال کردم گفت باس از دبیر فیزیک بپرسم !
با دبیر فیزیکم هم که قهرم ( دعوا کردیم ) باش حرف نمی زنم ! از یه دبیر فیزیک دیگم می پرسم !
واللا کار فیزیکدان محاسبه س! کسی که باید ببینه چه شکلین اسمش نقاشه! اصلا اینا همش مدله! یعنی کسی نگفته اصلا چیزی به نام پروتون یا اکترون وجود مادی تو دنیای خارج دارن یا نه! کما اینکه کفه ترازوی مشاهده به سمت وجود نداشتن (مادی) کج تره. ولی تا موقعی که این مدل تو محاسبات جواب میده ازش استفاده می شه! مثلا مدل ذره ای نور زمان نیوتن رو نگاه کنید! نور رو با یه گله مورچه مدل کرده بود! ولی تا همین الانم برای پدیده های ساده مثل شکست یا بازتاب کلی ازش استفاده ی عددی می شه و با دقت خوبی جواب می ده! کسی هم نمی پرسه که آیا واقعا نور یه گله مورچه س یا نه!
ببینید این که پروتون و الکترون وجود دارن فکر می کنم یه چیز اثبات شده باشه!
من از معلم خصوصی فیزیکم که پرسیدم یه سری تعریف از پروتون و ....کرد و در آخر که دید نمی تونه قانع ام کنه گفت که این چیزایی که تو میپرسیواگه یه روز جوابشو بفهمی مزه ی دنیا میره! خوب این حرف یعنی چی؟! یعنی کشف نکنیم چون مزه ی دنیا میره؟! دارم خل میشم کم کم! از شما می خوام یه کم تعاریف فیزیکو کنار بذارید و خودتون فکر کنید!!
در ضمن این حرکت فوتون دقیقا ربط به شعورش داره!!
اول در مورد فوتون، و مسئله ی روزنه.فوتون مطمئنا فقط از یکی از روزنه ها می گذره.چیزی که محدودیت ایجاد می کنه اصل عدم قطعیته.همین عدم قطئیت دست ما رو تو تعیین موقعیت دقیق فوتون می بنده.در ضمن فوتون در اکثر مواقع به صورت انرژیی (بهتره به پست جرم نور یا یه چیزی شبیه این مراجعه کنید) ولی دقیق نمیشه گفت که فوتون واقعا جرم داره یا نه.می دونید جرم فوتون به یکی از قوانین مهم فیزیک ربط داره.حد بالای جرم فوتون تعیین کننده ی اینه که آیا قانون کولون (نیروی بین ذرات باردار ساکن) واقعا یک قانون عکس مجذور هست یا نه.پس اگر بتونیم یکی از این ها رو به درستی به درستیشون پی ببریم بعدی هم حل میشه.
خوب در مورد الکترون، الکترون جز ذرات بنیادی هست و فعلا از ذره ی کوچک تری تشکیل نشده (حداقل در حد نظریه است).می تونید الکترون رو بسته به موقعیتی که می خوایید روش بحث کنید به صورت ذره ی مادی یا به صورت میدان بگیرید (می تونید فرض کنید یک موج سه بعدی تو فضای 4 بعدی) اگر از منظر هم ارزی مابین انرژی و جرم به این مسئله نگاه کنید خیلی از سوالاتون حل میشه (خیلی سوال هم براتون پیش میاد!) البته بحث دقیق در مورد ذرات در مقیاس زیر اتمی بسیار پیچیده است و من فعلا سوادم در اون حد نیست.
پروتون هم ذره ای هست که از سه تا کوارک تشکیل شده.پس جزو ذرات بنیادی نیست.
در مورد اون موضوعی که گفتید فوتون هوش و شعور داره باید بگم که سعی کنید بی خیال این حرف بشید.چون خیلی خنده داره
مسائلی هست در فیزیک که وقتی روشون بحث بشه منطق انسان کم میاره.مثلا در مورد عبور یا عدم عبور فوتون از روزنه که می تونه تمایز بین ذره ای بودن فوتون و حالت موجی فوتون باشه، اثبات شده که وضعیتی که ما از فوتون بعد از عبور از روزنه مشاهده می کنیم بر روی پیشینه ی فوتون تاثیر میذاره.
سپاس از اطلاعاتتون! 3 تا +!
این بحث فوتونو من از خودم در نیاوردم معلم نجوممون گفت و 2 تا استاد فیزیک دیگه که خیلی معتبرند!!
بگذریم !
من دلم می خواد بدونم چه قوانین داخل این اتما حاکمه که باعث میشه یه همچین اتفاقاتی تو اتم بیوفته نمی دونم چطوری بگم کلا ذراتی مثل پروتون و الکترون و پوزیترون ونوترینو و.... خیلی غیر قابل درک اند واسم! (مخصوصا نوترینو و پروتون )!!
اگه بهم منبع هایی معرفی کنید که یه کم دقیق تر توضیح داده باشن و خیلی سطح بالا نباشند ( من که اولم بتونم بخونم!! ) خودم میرم می خونم! از همتونم ممنونم که به من کمک کردید!!
نه مطمئنا یک چنین چیزی امکان نداره.شما به این سادگی نمی تونید تصوری تصویر مانند از این ذرات داشته باشید.چون اصلا شباهتی به اجسام اطراف ما ندارن.در واقع وجودی ملموس مثل اشیا اطرافمون نیستن.بهترین توجیه ممکن می تونه تصوری موج مانند از این ذرات باشه.چون به طور کلی قوانین حاکم بر همه چیز در مقیاس خیلی ریز تغییر می کنه و شما تصوری در قیاس با اجسام بزرگ مقیاس با قوانین قابل درک نمی تونید داشته باشین.شما می تونید یک سری به ایده های نظریه ی ریسمان تو همون ویکیپدیای خودمون بزنید.ولی سعی نکنید زیاد درگیر بشید.چون مطالبی که سعی شدن ساده بیان بشن (در سطح اینترنت) اکثراٌ تخیلاتی بیش نیستن که به کلی از واقعیت دورن و می تونن طرز فکر شما رو تغییر بدن
سلام من فکر می کنم حق با دختر اریایی از نظر من فتون حق و توانیه انتخاب رو داره . زمانی که من این رو دیدم از خیلی ها پرسیدم (از جمله یکی از معلمین نجومم) انها هم موافق بودند ولی نباید فراموش کرد طبق قران فقط یک موجود قدرت انتخاب دارد که ان هم انسانه ولی با این حال من موافقم.
من بازم کاملا رو نظرم هستم و می گم که این حرف بیشتر از یک شوخی نیست.من که توضیحش رو دادم برا فوتون فرقی نمی کنه که از کدوم رد بشه فقط اندازه گیری های بدون دقت کافی ما هستن که دارن خودمون رو دست می ندازن.دلیلی نداره که یک ذره رو دارای مشخصه ای متعالی مثل هوش بگیریم.پس اونوقت باید الکترونا اعتصاب بکنند و پروتون ها هم تظاهرات!
سلام من فکر می کنم حق با دختر اریایی از نظر من فتون حق و توانیه انتخاب رو داره . زمانی که من این رو دیدم از خیلی ها پرسیدم (از جمله یکی از معلمین نجومم) انها هم موافق بودند ولی نباید فراموش کرد طبق قران فقط یک موجود قدرت انتخاب دارد که ان هم انسانه ولی با این حال من موافقم.