مقایسه سمپادیا با سمپادسیتی

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی 2- دبیرستان حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام
پاسخ : مقایسه سمپادیا با سمپادسیتی

به نقل از marlik :
خِشت هرکسی رو هرجا گذاشتن، خب طبیعی ب نظر میاد که همونجا راحت‌تره، اونجا رو دوست داره، اونجا میتونه فعالیت کنه، اونجا رو از خودش میدونه
واسه من صادق نیست :D

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

با اینکه از محسن خوشم نمیاد ( بنا به دلایلی ) ، ولی به نظرم مدیر ترین فرد تو کل این فروم هست ( هرچند الان مدیر نیست )
البته بقیه مدیرا هم خیلی خوبن :D

marlik

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید صدوقی
دانشگاه
پلی تکنیک
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع - صنایع

همه قانون‌ها، اصل‌ها ی استثنا داره خب ...

• لایک
امتیازات: AmorE

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

من تو سمپاد سیتی هم رفتم دیدم!

اینجا به نسبت اون بهتره!! باو آدم اونجا میره عقش می گیره!

Your feline

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان
شهر
شهرستان
سال فارغ التحصیلی
105

به نقل از محمّد :
بچه ها اگر سمپادیا نباشه (مثلا بسته بشه یا فـیلت‍‌‍ر یا کلا به مشکل بخوره تعطیل بشه) شما میرین سمپادسیتی یا نمیرین؟

آقا من نه می زنم تو سر خودم میگم آی هیت یو سمپاد سیتی نه هیچی ِ دیگه ، اگه مخالفمم فک می کنم با دلیله !
مطمئنا اگه سمپادیا ف***ر شه خ ُ هر کی یه جایی می ره دیگه . ما که ف.ب نداریم ، یاهو هم که چندان جایی نداره؛ ولی رفتن رو دقیقا نمی دونم چی تعبیر کنم .
من خودم اونجا اکانت دارم . پارسالم بیشتر می رفتم . امسال در حد چک کردن پ.خ هام . اصولَن از فرومای ِ خیلی بزرگ زیاد خوشم نمیاد . در این حد ! و دیدن ِ صحنه ی که از صدنفرِ عضو 50 تاش سمپادیه رو خیلی خوشم نمیاد . پ َ اونجام نمی رم .
مطمئنا به همین رویه ادامه می دم و فقط پ.خ هامو چک می کنم و میرم صفحه شخصیم می نویسم .

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

من با این سوال مشکل دارم.
درست هست که اینجا قرار هست مقایسه صورت بگیره اما این مقایسه نیست به نظرم یعنی من الان نمی دونم ما چی رو می خوایم مقایسه کنیم، خوب وقتی اینجا ف ی ل ت ر بشه اصن بالاتر کلن جمع بشه دلیلی نداره که ملت بخوان برن یه جای سمپادیا من حتی می تونم قول بدم 10 روز توش نخورده خیلی ها یاد هم دیگه هم نیستن[nb]من دقیقن این رو دیدم که میگم، نمونش کنکوری شدن یه نفر و رفتن و نیومدن اون و بی تاثیری روی بقیه[/nb] چه برسه بخوان کنار هم باشن.

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از مُحسن :
من اینطور فکر نمیکنم، تا منظور از همه کی باشه؟ خیلیا به خاطر همین سیستم نمیان سایت..جمع نبند، فعلا ملت خیلیاشون خفه شدن و این رو به حرف زدن ترچیح دادن.

کسائی که میان رو عرض کردم ، اونم میشه گفت همه به جز محسن ، من عذر میخوام :D

shayaan

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
فيزيك
دانشگاه
احتمالا هاروارد

سمپادسيتي خيلي مزخرفه!!
البته sampadia.net هم مسخرس!!
اينجا از همشون باحال تره!!

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

به نقل از مُحسن :
کسایی که میان زمان میبره تا به مشکل جدی بر بخورن، اصولا یه کاربر تازه وارد زیاد کاری با مدیرا نداره. از قدیمیا هم ولله این حرفت برام عجیب بود، البته عجیب زیادی هم نیست، به هر حال اون دوره ای که شما اومدی تا الان زیاد درگیری و موضوع خاصی نداشت که کاربر های تاثیر گذار زیادی از سایت برن(اما باز چندین نفر بودند)، خوبه که خودت هم تو تهران تو جلسه بودی، دیدی حداقل چند نفرمون با سیستم زیاد موافق نبودند و نظر مثبتی به اون شکل که میگی نداشتند. علاوه بر اون تعداد من افرادی رو میشناسم که اصلا تو نمیشناسیشون چون اوایل زمان حضورت رفتند...اون هم به دلایل مدیریتی.

توضیح بیشتر نمیدم، شاید علتش رو بدونی (;
سیسو میشه با وجود مخالفا درست کرد.
بعد از 3 سال اینو فهمیدم که راهش همینه :-?
البته اگه بچه ها همت کنن و گروههای درست حسابی تو سایت تشکیل بدن برای پیشرفت فردی و جمعی

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

به نقل از مُحسن :
اون پاسخ من فقط در جهت جواب دادن به حرف مهران بود که همه موافق هستند..

اما سیستم الان مشکلی نداره، به بخش هایی ایراد وارد میکنم که اگر درست بشن سایت بهتر تر میشه، اما اینکه طوری باشه که سایت کارش جلو نره نیست که اگه اینطور بود من هم کمکی به سایت نمیکردم یا الان سایت آشفته بود و خیلی اوضاع بد می بود، الان تو یه حالت راکد هستیم!کسی به کسی کاری نداره..

گروه و حزب و... به نظر من جواب نمیده، تا یه جایی با ما کاربراست، تا یه جایی مدیرا، اگه یکیشونم همکاری نکنه به درد نمیخوره... فعلا تو همین وضعیت بمونیم خوبه..حداقلش اعصاب خوردی نیست!

یه تلنگر کوچیک میتونه همرو یکی کنه. منظورم از گروهک اینه که هر سری از اشخاص کاراشونو تو سایت بدونن، کاربرای فعال بدونن کجا باید برن کجا نه، کجا نظر بدن کجا ساکت باشن، مدیرا چیکارا کنن کاربرا بیشترین بازدهو وارد سایت کنن.
حالا که میشه وضعو خیلی بهتر کرد چرا راکد بمونه خوب؟ (;

• لایک
امتیازات: MHD.H

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

به نقل از مُحسن :
چونکه خیلی ها با هم مشکل دارن، هیچ کدوم هم کوتاه نمیاد، باز اگه این بحث اتفاق بیفته اینا میفتن جون هم باز سایت اوضاش خراب میشه.. این تلنگر زمانی خوبه که همه نرمال باشن.

الان همه دارن سعی میکنن اینکارو کنن، هر کسی هر طوری که فک میکنه خوبه.
مدیریتم در حال حاضر پتانسیل خیلی زیاده داره واسه جذب کردن اینجور چیزا. سایتم دقیقا روی روالیه که میتونه اینارو راه بندازه.
اشخاصشم میتونن مخالفا یا طرفدارا یا هر کی باشن. چون اگه از هر گروهی چه مخالف چه طرفدار یه نماینده برای تلنگر زدن باشه هیچ اختلافی پیش نمیآد. دشمن خارجی که نمیتونه جلو پیشرفتو بگیره!

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

به نقل از مُحسن :
عمده اختلافات شخصی هست، اگر فردی این موضوعات رو حل کنه خوب کار ها خیلی جلو میره، هیچکس دوست نداره با کسی دشمن باشه! خلاصه اینکه گره کار اینجاست.

گره ی کارو میشه باز کرد. فقط اندکی صبر لازمه (;
اون افرادی که مخالفن یا همون گروه مشکل دار سایتو باز دوست دارن که موندن، پس مطمئنن چارش هست اشخاص درست کنندشم هستن. یه اتحاد داخلی کوچیک کلی کمک میکنه به سایت. اونم راههای زیادی داره. یکم تجربه ی مدیریت میخواد که مطمئن باش هست.

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

بحث خوبی بود و من پسندیدم و دوستان گفتند که نیاز به یه تلنگر هست و چقدر بهتر میشه که اینجا بگید که این تلنگر چی می تونه باشه.

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

به نقل از مُحسن :
نه لزوما بعضی هاشون نیستن، بعضی هاشون رو ما فقط تو میتینگ ها میبینیم، بعضی هاشون صرفا مدیر غیر فعال هستند و ... بعضی هاشون ساخته شدن فقط برای مشکل گشایی. ببینید من نمیدونم کی چاره حل این موضوعات هست یا چه ایده ای برای این وجود داره، من یک مثال رو درباره یکی از افرادی که با خود من مشکل شخصی داره میگم که بدونید مشکلات در این حده!

این فرد یک سال پیش ناگهانی یه سری بلاها سر من آورد، پ.خ و همه راه های ارتباطی رو هم بست و اصلا دیگه حرفی تبادل نشد و تازه تا میتونست از پروفایل دوستانش هم من رو بلاک میکرد، من اصلا نه فهمیدم مشکل چی هست؟نه اجازه صحبت داده شد، نه به من کسی علتی رو گفت، اصرار هم کردیم بقیه بگن نگفتن، دیگه واقعا راهی از سمت من برای حل مشکلی که نمیدونم و نمیدونستم چیه وجود نداشت و نداره.. خلاصه اینکه بعضی مشکلات اینطوری هست و اصلا معلوم نیست چطوری می خواد درست بشه!

حالا اگه کسی می خواد این جور مشکلات رو حل کنه بسم الله، بیاد حل کنه، ولی من فکر نمیکنم چنین فردی وجود داشته باشه و تازه اگر هم باشه بتونه یه همچین مسائل خیلی عجیبی رو حل کنه!

مسائل عجیب هستن، آدمای عجیب ترم وجود دارن، مشکلای قدیمیو دیدی الانم ببین و بعدش مقایسه کن. بگو مشکل کِی مشکل بوده و الان چیه!
دید منفی باعث میشه نتیجه حاصل نشه چیزی که الان تا دلت بخواد هست!
حالا مشکل گشایی یا مشکل، فعلا با این طرز تفکر هیچ نتیجه ای حاصل نمیشه. اگه میخوای کمک کنی طرز فکرتو با یه چیز جدید جایگزین کن چون اینطوری نتیجه نداره هیچ؛ چیزی که نمیخوای میشه. اینام مشکلایی که خود آدم گندش میکنه وگرنه اگه بهشون توجه نشه دلیلی برای ادامه ی اختلاف نی.

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

به نقل از مُحسن :
آقا دیدت تو حلقم :D
من به در و دیوار زدم نشد..مگه اینکه بپرم تو چاه توالت..والا!
خلاصه اینکه بیشتر از یه تلنگر کوچیک یه ذره بهتره کاربرا و بعضیا با خودشون فکر کنن و ببینن صلاح خودشون رو می خوان یا سایت رو ؟ بد نیست کمی روی این موضوع فکر کنن، من به شخصه میتونم چیز هایی که از سمت من قابل گذشت هست رو در نظر نگیرم.. موضوع بقیه هستند و کلا این دعوا هایی که بین بعضیا هست.. امیدوارم پستای این تاپیک رو خونده باشند.

دیدم تو حلقت :D
اینو کاملا باهات موافقم که کاربرا وقتی میخوان اینجا باشن باید صلاحشو بخوان، نه اینکه فقط دنبال منافع شخصیشون تو سایت باشن. چون بدترین چیزی که هست قدرته که باعث میشه آدم تو فروم(اینجا رو داریم میگیم بقیه جاها مهم نیست در حالی که بازم صادقه!) فقط کارایی که میتونه بکنرو نیگا کنه.

اگه بتونم 5 شنبه یه تحلیل از روند سایت با نمودار درست کنم شاید با خوندنش بشه راحت تر به این موضوعی که گفتی فکر کرد (;
به امید یه روزی که همه بفهمین که واسه چی اینجان...

8373

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 2
شهر
مشهد

سلام
امروز از ظهره که سایت سمپادسیتی باز نمی شه،چی شده؟!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

گویا سرورشون شلوغه، درست میشه

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج

به نقل از محمّد :
بچه ها اگر سمپادیا نباشه (مثلا بسته بشه یا فـیلت‍‌‍ر یا کلا به مشکل بخوره تعطیل بشه) شما میرین سمپادسیتی یا نمیرین؟

فکر کنم جوابمون اصلا بستگی به این نداشته باشه که سیتی از اینجا بهتره عملکردش یانه!

آدم حوصلش سر بره هر کاری می کنه یه وقتایی

یهو ممکنه حال کنم برم :-?

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

آیا سیتی هم به سرنوشت مشابه این سایت دچار شده ؟
اگه منظورم رو نگرفتین به فروم سیتی یه سری بزنین

Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

قبلا هم در همین تاپیک مطرح شد، سرور شلوغه و به همین دلیل CMS نمیتونه به دیتابیس وصل بشه
قاعدتا باید حداکثر یک روزه درست شه، نمیدونم چرا اینقدر طول کشیده
فکر نکنم تیم مدیریتی جدید زیاد پیگیر این مسائل باشه، میتونیم سمپادسیتی رو بعد از رفتن موقت ابراهیم پور مرده حساب کنیم

بالا