پاسخ : مقایسه سمپادیا با سمپادسیتی
من اصلاً به عقاید و تعصبات دو طرف در اصرار بر اینکه « ما بهتریم » اعتقادی ندارم !
اما امروز که برای اولین بار وارد جوّ سمپادسیتی شدم، متوجه شدم که هیچ راهی برای ایجاد ارتباط میان یک کاربر [که برای چیزی بیش از تفریح به انجمن میاد] و اتمسفر فروم وجود نداره !
این مهم که ایجاد بحث مفید در سمپادیا یک هنره، در حالی که در سمپادسیتی هنوز که هنوزه حتی معنی نشده، انکار ناپذیره !
سمپادیا در عین سادگی و گاهاً سردی صمیمیت، طی چند ماه گذشته کاملاً از بحث های بیهوده و 100% تفریحی فاصله گرفته؛ فعالیت تخصصی و در عین حال همه پسند و جذاب در انجمن هایی مثل
مدیریت، اقتصاد و business،
جامعه شناسی،
مباحث پزشکی و بهداشتی و
فراسرشت - Supernatural به اوج خودش رسیده !
در حالی که سمپادسیتی فقط با حفظ ظاهر، قرآن آنلاین، مدال و حذب، قالب و پلاگین های رنگارنگ و سوژه های «
سوال امنیتی : امام دوم چه نام دارد ؟ » و « کاربر یک خورده حرفه ای » (!!!) سرپاست !
اصولاً اینطور تقلا برای راضی نگه داشتن کاربران، اینجا بچه بازی و فانتزی نونهالان محسوب میشه !
کیفیت فوق العاده پایین بحث ها در سمپادسیتی کاملاً مشهوده !
ظاهر سمپادسیتی بر پایه ی سلایق کاربرانش اداره میشه، اما سیاست کلی فقط به وسیله ی تنها ادمین؛ که این یک دموکراسی تهوع آوره !
همچنین، با توجه به اسناد و مدارک موجود

D)، اعضای سمپادیا بیشتر به خوندن و اعضای سمپادسیتی بیشتر به نوشتن علاقه دارن !
اهمیت به تعداد ارسال در سمپادیا، به خصوص با تغییر روش تعیین درجه ی کاربری، به حداقل رسید .
در ضمن، اگر 10 کاربر برتر هر انجمن رو در دو زمینه ی تعداد ارسال و مدت زمان حضور مقایسه کنید ... خودتون ببینید !
طرز برخورد مدیران سمپادسیتی، اصلاً در شأن مدیران جوامع بزرگ مجازی نیست !
تمسخر، دور زدن مباحث و تفره رفتن از پاسخ به انتقادات اصلی و پرداختن به مسائل فرعی، شیوه ی مضحکی برای اداره این سایت هست !
و در آخر، مقایسه ی آماری جناب آرزومند و یا منابع سایر دوستان از سایت Alexa هیچ چیز رو ثابت نمیکنه !
تنها نکته ی قابل اهمیت، کیفیت بحث هاست که شکّی در برتری سمپادیا نیست !
الان 7000 کاربرمون رو به کجا بستیم ؟ فقط به درد به رخ کشیدن میخوره !