مقایسه سمپادیا با سمپادسیتی

fa.z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
كرمان
سال فارغ التحصیلی
94
رشته دانشگاه
ژنتیک
پاسخ : مقایسه سمپادیا با سمپادسیتی

خب 8 صفحه هس نمیشه خوند :-[
نظر کلیمو بگم.... شاید سیتی اسپمش زیاد باشه یا حتی کیفیت بعضی تاپیکاش پایین باشه یا بعضی مدیراش نالایق باشن :-< ولی بچه هاش تکن x:

əlireza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
..
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
---

حیف نیس اینجارو با سیتی مقایسه کنید؟!واقعا دیگه هیچی نداره.الان بری اونجا همه کاربرا از سال 2011 عضون یعنی هیچ کاربر قدیمی نداره.مدیر انجمن نداره کلا هیچی نداره

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

بچه‌ها یادی از سیتی کردن یاد این تاپیک افتادم !

کسی هست که اخیرا سیتی هم رفته باشه؟ مقایسه ای چیزی ...

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از محمّد :
بچه‌ها یادی از سیتی کردن یاد این تاپیک افتادم !

کسی هست که اخیرا سیتی هم رفته باشه؟ مقایسه ای چیزی ...

سیتی کسی بحث نمیکنه درست حسابی :D
تا این جا هست سیتی دیگه کیه؟ ;))

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

من فعالیتی از لحاظ ارسال نداشتم حدود 6 ماهه اما هر چند وقت یکبار رفتم نگاه کردم.
سیتی در یک نگاه: سیستم مدیریت خوبی نداره ،رو انجمن ها نظارتی نیست،بخش علوم انسانیش تا حد زیادی تک بعدی و ضعیفه،بحث های کلیشه ست و حتا تاپیک خوب هم که زده میشه 99٪ پست هایی که توش داده میشه اسپم و بی محتوان و نهایتن یک محلی داره به اسم "اضافه" که در واقع به معنی اسپم دونی سایت هست!
از بخش علوم پایه ش هم اطلاعی ندارم!

اما یه بحثی هست .سیتی کلن وضعش قابل مقایسه با اینجا نیست چون کاربرای سمپادیش خیلی کم شده و اصلن دیگه سیستم یه فروم سمپادی رو نداره روندش هم به سمتیه که از سمپادی بودن فاصله داره میگره .پس اصولن این که بیایم مقایسه کنیم و بعد بگیم چون وضع ما حالا از فلان نظر و فلان نظر بهتره پس پسرفت نداشتیم یا مثلن پیشرفت داشتیم!
یعنی کلن از همچین مقایسه هایی باید فاصله گرفت!

fa.z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
كرمان
سال فارغ التحصیلی
94
رشته دانشگاه
ژنتیک

دقت كردين چقد كاربراى فعال سيتى كم شدن؟! آمار بازديدكننده ها چقد تغيير كرده؟!! اون تعداديم كه هستن يا پست نمىدن يا خيلى الكى و اسپم!!!
برخورد مديرا خيلى فرق مىكنه تا حالا نشنيدم كسى بگه مديراى سيتى خوبن...
فقط مىتونم بگم حيفش...

سیزیف

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فـرزانگان
شهر
مشهد

من رفتم پست ندادم آخه تایپیکای خیلی مزخرفی زده بودنُ توشونم پراسپم بود

JB

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی‌نژاد ۲ مشهد
دانشگاه
شهید بهشتی تهران
رشته دانشگاه
ریاضی و علوم کامپیوتر
واقعا برای فرومی متاسفم که قائم مقامش میاد میگه به من : نظر کاربرا اصلا برای من مهم نیست :| و یه فرد 45 ساله که از مدیرانش هم هست تو یک تاپیک عمومی به همه کاربر هایه سمپادیا بگه بی بند و بار و کافر و نژاد پرست :O :|

چیزی هم نداره فرومشون . برای این طرح ادقام رفتم یه نگاهی انداختم اینم گزارشش : http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,88035.msg685910.html#msg685910

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از JB :
واقعا برای فرومی متاسفم که قائم مقامش میاد میگه به من : نظر کاربرا اصلا برای من مهم نیست :| و یه فرد 45 ساله که از مدیرانش هم هست تو یک تاپیک عمومی به همه کاربر هایه سمپادیا بگه بی بند و بار و کافر و نژاد پرست :O :|
سالاری میگه بی بند و بار و کافر و نژادپرست؟

JB

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی‌نژاد ۲ مشهد
دانشگاه
شهید بهشتی تهران
رشته دانشگاه
ریاضی و علوم کامپیوتر

به نقل از GCD :
سالاری میگه بی بند و بار و کافر و نژادپرست؟
بله :|

تاپیکش تا 35 دقیقه پیش بود ، بعد پاکش کردن .

• لایک
امتیازات: TMNT

JB

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی‌نژاد ۲ مشهد
دانشگاه
شهید بهشتی تهران
رشته دانشگاه
ریاضی و علوم کامپیوتر
توهین به سمپادیا و کاربرانش توسط سمپاد سیتی

[quote author=سالاری ]
سایت همسایه چندان هم بد نیست... اما تکبر از سر و روی دوستان می ریزد. تازگی ها نیز
بسیار توهین آمیز صبحت می کنند. بعضی دوستانی که اینجا محترمانه گفتمان می کردند به ظاهر
شوخی ولی کلمه هایی به کار می برند که بعضی وقت ها شرم آور است!! کلا صبغه ضد دینی شان بیشتر
است و حتی توانسته اند عقاید تعداد زیادی از کاربران را با تبلیغات و نوشته های فاسد تغییر دهند که بد است
و گناهش گردن مدیران این سایت است.... برای اساتید هم چندان احترام قائل نیستند البته بعضی از آنها. حتی دیدم پلاک یا عنوان اساتید مدرسه را حذف کرده اند. یعنی همان مختصر احترام را نیز سعی می کنند در نظر نگیرند...
اینجا اما فضای مناسبی دارد. من راضی هستم. این که بعضی ها به سایت همسایه می روند بنظرم اشکالی ندارد...
[/quote]

هر چی از دهنش در اومده به سمپادیا گفته ، البته من محترمانه جوابشو دادم:|

بازم بود حوصله نداشتم بزارم .

به ما میگه شما نژاد پرستی رو ترویج میدین :|

ــــــــــــــــــــــــــــــــ

سالاری در جواب به سوال یکی از کاربرا که گفت : اما سایت همسایه یه خوبی ای که داره اینه که طبقه بندی کاربراش خیلی خوبه البته یه کوچولو اونجا شلوغه هم بالای هر تاپیک یه عالمی اسم نوشته همین که تعدادشون زیاده .

[quote author=سالاری ]

همه این ها درست... ولی اگر اهداف سایتشان غیر خدایی باشد.... برای هوای نفس باشد... متضمن بی اخلاقی و لهجه چاله میدانی
باشد... ضد اهداف کشورمان باشد... توهین به بزرگان و اساتید مملکت باشد و... هیچ ثمری ندارد. اما در این سایت تعداد معدودی
فعال هستند ولی برای افزایش مشتری! ایجاد هر پست و تاپیک و موضوعی را آزاد اعلام نمی کند... سایت پویا ولی سالم است. هدف وسیله را
توجیه نمی کند...

[/quote]

× لطفاً به دیگران توهین نکنین ، حتی در مقابل .

jam

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
kordestan
شهر
sanandaj

حالا میشه آدرس این سایتو بیگد ما بریم نگاه کنیم سایت سمپاده؟

JB

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی‌نژاد ۲ مشهد
دانشگاه
شهید بهشتی تهران
رشته دانشگاه
ریاضی و علوم کامپیوتر
توهین به سمپادیا و کاربرانش توسط سمپاد سیتی

به نقل از jam :
حالا میشه آدرس این سایتو بیگد ما بریم نگاه کنیم سایت سمپاده؟

sampadcity.com

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

سالاری در جواب به سوال یکی از کاربرا که گفت : اما سایت همسایه یه خوبی ای که داره اینه که طبقه بندی کاربراش خیلی خوبه البته یه کوچولو اونجا شلوغه هم بالای هر تاپیک یه عالمی اسم نوشته همین که تعدادشون زیاده .

[quote author=سالاری ]

همه این ها درست... ولی اگر اهداف سایتشان غیر خدایی باشد.... برای هوای نفس باشد... متضمن بی اخلاقی و لهجه چاله میدانی
باشد... ضد اهداف کشورمان باشد... توهین به بزرگان و اساتید مملکت باشد و... هیچ ثمری ندارد. اما در این سایت تعداد معدودی
فعال هستند ولی برای افزایش مشتری! ایجاد هر پست و تاپیک و موضوعی را آزاد اعلام نمی کند... سایت پویا ولی سالم است. هدف وسیله را
توجیه نمی کند...

[/quote]

salary

کاربر حرفه‌ای

.

The Smith

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلام ایران‌زمین

آخه جواد جان سالاری خودش رو یک ریش سفید میدونه اونجا و فک میکنه حقّش از همه بیشتره
و شاید هم درست فک میکنه چون سنّش از همه بیشتره ولی نباید درباره سمپادیا اینطوری حرف میزد
و جواد جان شما هم باید به کسی که 30 سال ازت بزرگ تره احترام بزاری دیگه :)
ولی در کل این آقای محترم یک سری اشتباهات درباره ما گفتن که اونارو نادیده میگیریم
ولی آقای سالاره مثل به عنوان فرزندتون این حرف رو میگم : وقت گذاشتن توی سیتی یه جور وقت تلف کردنه چون میانگین سنّی افردش بیشتر از 14 - 15 نیست و تقریبا هیچ تجربه خاصی در اونجا منتقل نمیشه و فقط تفریح میکنن توی سایتش
ولی اینجا میانگین سنّی حداقل دیگه 16 - 17 سال هست و یه سری تجریبات توسط بزرگترای سایت به شما منتقل میشه
و یه مطلب دیگه
اونم اینکه آقای سالاری درسته الان من یعنی سبحان خوش دست توی سمپادسیتی مثل یه دزد میمونم که از زندان فرار کرده و شاید بیشتر از 10 تا اکانت داشته باشم ولی من فقط به 2 دلیل میخواستم توی سمپادسیتی بمونم :
1. دوستام
2. برای کمک به اصلاح سایت
خودتونم میدونید که من بار ها با اکانت های مختلف و با اسم های مختلف اومدم یه گوشه ای از کارای سیتی رو گرفتم و انجام دادم
کارایی که با اکانت Alireza JJ کزدم کم نبودن ، کارایی که با اکانت primo کردم کم نبودن
تا 1 ماه میشد من توی سایت عضو میشدم و میخواستم ناظم بشم یا سمتی بگیرم ، این دوستان ما مثل آقای "عبدی" ما رو لو میداد و ما بن میشدیم
کلا الان تیرناز فقط به اسم نگاه می کنه و کاری انجام میده ، نگاه نمیکنه این کسی که نصف کارای سایت رو برای اصلاح انجام داده کی بوده
دقیقا نصف کارای اصلاحی سایت با من بود ، از قبیل پاکسازی و اصلاحات فنّی بعد از ملک پور و اینا
ولی تیرناز تا فهمید من کیم نگاه نکرد چی کارا کردم سریعن منو بن کرد
حالا دیگه کاری به سیتی نداریم ولی آقای سالاری ما به عنوان یک ریش سفید و بزرگتر به شما نگاه میکنیم و دوست نداریم توهینی صورت بگیره ، ولی شما بد گفتی ، من خودم به عنوان یک کاربر این حرف هارو قبول ندارم و نادیده میگیرم
ولی به حرفتون احترام میزارم و بازگشتتون به سایت رو دوباره تبریک میگم

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

ایشون به عنوان یک معلم و بزرگتر احترامشون واجبه اما نباید این چیزا رو میگفتن سمپادیا جاییش خلاف موازین دین و.. رفتار نکرده حدا اعتدالو پیش گرفته تا حدودی آزادی بیان اما نه بی چارچوب بی انصافیه بگیم ترویج فساد چون واقعا انجمن اعتقادیمونو که ببینی خدا وکیلی با ترویج کفر و.. مبارزه کردیم نژاد پرستیم که خداییش اگه منظور نسبت به سمپاده که پایه این سایتا جمع کردن بچه های مدارس سمپاده نژاد پرستی نیس.
راستی به ایشون بگید هدف وسیله رو توجیه میکنه...

نام مرکز سمپاد
شهید رجایی اسلامشهر
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
دانشگاه
پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی
تلگرام

احساس نمی کنید یکم دارید زیادی شلوغش می کنید؟ :|
خب یک حرفی زده شده شما هم حوابشو دادید! لطفا جوگیر نشوید!!
بذارید هر دو سایت به روال کاری خودشون با آرامش ادامه بدن! :)

salary

کاربر حرفه‌ای

.

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

والا توی هدف وسیله رو توجه میکنه در انجمن فلسفه منطق من ثابت کردم که توجیه میکنه..خدمتونم عرض کنم که انتقاد ماملا وارده اما از قدیم گفتن انتقاد باید سازنده باشه نه مخرب ما اگه بگیم سمپادیا فلانه بمانه یعنی داریم بش ضربه وارد میکنیم اما اگه بگیم این مشکلو داره بیام حلش کنیم هم فکری کنیم و تصمیم بگیریم سازندس اینکه بیایم توی یه سایت دیگه بگیم سمپادیا فلانه یعنی مخرب دیگه درسته؟

salary

کاربر حرفه‌ای

.

بالا