توهین به سمپادیا و کاربرانش توسط سمپاد سیتی
[quote author=سالاری ]
سایت همسایه چندان هم بد نیست... اما تکبر از سر و روی دوستان می ریزد. تازگی ها نیز
بسیار توهین آمیز صبحت می کنند. بعضی دوستانی که اینجا محترمانه گفتمان می کردند به ظاهر
شوخی ولی کلمه هایی به کار می برند که بعضی وقت ها شرم آور است!! کلا صبغه ضد دینی شان بیشتر
است و حتی توانسته اند عقاید تعداد زیادی از کاربران را با تبلیغات و نوشته های فاسد تغییر دهند که بد است
و گناهش گردن مدیران این سایت است.... برای اساتید هم چندان احترام قائل نیستند البته بعضی از آنها. حتی دیدم پلاک یا عنوان اساتید مدرسه را حذف کرده اند. یعنی همان مختصر احترام را نیز سعی می کنند در نظر نگیرند...
اینجا اما فضای مناسبی دارد. من راضی هستم. این که بعضی ها به سایت همسایه می روند بنظرم اشکالی ندارد...
[/quote]
هر چی از دهنش در اومده به سمپادیا گفته ، البته من محترمانه جوابشو دادم
بازم بود حوصله نداشتم بزارم .
به ما میگه شما نژاد پرستی رو ترویج میدین
ــــــــــــــــــــــــــــــــ
سالاری در جواب به سوال یکی از کاربرا که گفت : اما سایت همسایه یه خوبی ای که داره اینه که طبقه بندی کاربراش خیلی خوبه البته یه کوچولو اونجا شلوغه هم بالای هر تاپیک یه عالمی اسم نوشته همین که تعدادشون زیاده .
[quote author=سالاری ]
همه این ها درست... ولی اگر اهداف سایتشان غیر خدایی باشد.... برای هوای نفس باشد... متضمن بی اخلاقی و لهجه چاله میدانی
باشد... ضد اهداف کشورمان باشد... توهین به بزرگان و اساتید مملکت باشد و... هیچ ثمری ندارد. اما در این سایت تعداد معدودی
فعال هستند ولی برای افزایش مشتری! ایجاد هر پست و تاپیک و موضوعی را آزاد اعلام نمی کند... سایت پویا ولی سالم است. هدف وسیله را
توجیه نمی کند...
[/quote]
× لطفاً به دیگران توهین نکنین ، حتی در مقابل .