مقایسه سمپادیا با سمپادسیتی

fa.z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
كرمان
سال فارغ التحصیلی
94
رشته دانشگاه
ژنتیک
پاسخ : مقایسه سمپادیا با سمپادسیتی

به نظر من از نظر طراحى و اينا به غير از رنگش(كه خيلى ماسته ولى قبليش عالىبود!) اونجا بهتره، اينجا حس درهم برهميش بيشتره ولى اونجا منظم تره، مثلا" نقل قولاشم قشنگ ترن!

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
§سیتی و یا

من کلا معتقد به وفاداریو اینام و چون اول با سمپادیا شروع کردم تو اون عضو نمیشم
کلا با اوصافی که شنیدم از جای بی نظمو اسپم سرای آرومو بدون جو رقابتی سنگین و فضای جدی خوشم نمیاد

James Hetfield

کاربر حرفه‌ای
پاسخ

اصلا قابل مقایسه نیستن. سیتی خیلی ضعیفه. خودم هم عضو بودم و دیدم. جمعا شاید 5 نفر با سواد داشته باشه. اینقدر سطحی بحث میکنن که دیگه خجالت میکشم بگم زمانی توی سیتی عضو بودم. بعد تازه هر کاربری که میره اکانتش رو همینجوری نگه میدارن ، بعد میگن تعداد کاربرا 5 رقمی شد !! در حالی که گاهی اوقات 10 نفر هم آنلاین نیستن. یکی از موضوعاتی هم که من رو خیلی توی سیتی اذیت میکرد این بود که تا میومدی بحث دینی و فلسفی بکنی میریختن سرت و میگفتن تو به قرآن اعتقاد نداری و فلان و بهمان. برای کسی مثل من که واقعا دین اسلام رو قبول دارم اذیت کننده بود.

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

واي آره.. :rolleyes: جز نامنظّمي قالبش، كلّي انجمن اضافه‌َم داره؛ رو اعصاب آدم راه مي‌ره هي :rolleyes:
تاپيكاشم كه يه وعضيه... من انجمن كتبشُ رفتم گشتم يه بار، همچين چيزايي بود:

چرا بيشتر انتشارات‎ها، توى خيابون انقلاب تهران هستن؟
مسابقه به سبک آتش دزد(fire thief)
مسابقه به سبک هری پاتر!؟
مسابقه به سبک دلتورا!!!
مسابقه ی بچه های بدشانس!
دانلود اینترنتی کتاب ( :| )
تا حالا سر کلاس،یواشکی کتاب خوندین؟
دوست دارین کدام یک از کتابهایی را که تا به حال نخوندید امتحان کنید؟
و ...

يعني من هي اينا رو مي‌ديدم، حرص مي‌خوردم :-"

و متسفانه 24 دقیقه توي سمپاد سيتي سر كردم تا حالا :-" :rolleyes:

amir abbasi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستانِـــ CNIHS یا همون CIHS سابق
شهر
مـــشـ CO
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
UWO

فرق این دوتا سایت مث روز و شب
و با بحث به جایی نمیرسیم
چون اصن ارزششو نداره که یه تاپیک براش زده شه و براش بحث کنیم :-"

meme.rrr2

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای ادبی دوره‌ی بیست‌ونه

سيتي جمعيتش مثه اينجا زياد نيس !
ولي من جو سيتي رو (منهاي انجمن اضافش) دوست دارم البته قبلا بهتر بود ولي همچنان هم خيلي خوبه !
البته هركي تو هر سايتي بيشتر فعاليت كنه به نظرش اونجا بهتره !
به طور مثال من هر وقت ميام اينجا گيج مي شم !
يكي از همين دوستانم گفت اونجا نامرتبه يعني ما به يه نظمي عادت كرديم تو اين دوسايت و نمي تونيم به غير از اون نظم رو رعايت كنيم !
از نظر علمي هم درست البته دليل داره ها ! چون دوستان دبيرستاني بيشتر عضو هستن اينجا اما ما اونجا اكثرا راهنمايي هستيم !
البته اينجا تعداد راهنمايي هاي زيادي هم داره !
خلاصش اينكه 2 تا سايت هر دو خوبن و تا وقتي رقابت سالم باشه بهترم مي شن !
ولي هركي به يه جايي عادت مي كنه !
من به سيتي بعضي از دوستان به سيتي تعدادي هم به سمپاديا (تعداد زيادي) اما دليل توهين و مسخره كردن رو نمي دونم :-"
الان مثه مديرا : ياعلي مدد :D

pucy cat

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 4
شهر
تهــران

اینجا بهتره :D
ولی اونجام خدایی یه بخشایی داره که من جای خالیشو تو سمپادیا حس
میکنم نمیگم کدوم بخشا خودتون برید پیداکنید

The Smith

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلام ایران‌زمین

وقتی مدیر کلی برای عضویت از اسم " zir shalvari " برای نام کاربری استفاده کنه ، میخواید سایتش چجوری باشه ؟ : ))

تیرناز رو میگم " :D "

meme.rrr2

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد

به نقل از hitro :
وقتی مدیر کلی برای عضویت از اسم " zir shalvari " برای نام کاربری استفاده کنه ، میخواید سایتش چجوری باشه ؟ : ))

تیرناز رو میگم " :D "
ايراد داره اسم طنز بذاره ادم ؟؟؟ نكنه توقع داريد چون ادمين اون يكي سايتن اينجا بنوسين : محمد حسن تيرناز ؟؟؟
واللا ما تو اون سايت هيچ توهيني به اين سايت نكرديم ! قبول الان تعصب دارين رو اين سايت اما توهين خيلي كار زشتيه !
مدير اين سايت هم اگه مدير عاقلي باشه بهتره پست شما رو حذف كنه !
بحثاي اين جوري بين سيتي و سمپاديا ديگه تكراري شده يعني جوابي هم نخواهد داشت جز دعوا هر سايتي يه مزيتي نسبت به اون يكي داره
والسلام (مثه مديرا) :D

پ.ن : منظورم از والسلام نه اينكه ديگه ج نمي دم ! نه منظورم اينه كه لطفا تمومش كنيد :)

James Hetfield

کاربر حرفه‌ای
پاسخ

جدی با تشکر از hitro یادم رفته بود که تیرناز یه مدت اسمش زیر شلواری بود ! بعد آقا یه مدت یه اساسنامه میخواستن بنویسن، حدود 2،3 هفته سایت رو تعطیل کردن و نمیدونم عملیات پاکسازی و اینا ، بعد من فکر کردم اینا اینجوری که شلوغش کردن، سایت میره تو صف گوگل و یاهو و ام اس ان ! بعد از 3 هفته که باز کردن سایتو ... چشمتون روز بد نبینه. این اواخر یه سری زدم دوباره بهش با یه حالتی مثل تهوع اومدم بیرون و کلا از History پاکش کردم!

Weeping Angel

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

به نقل از نرگس² :
واي آره.. :rolleyes: جز نامنظّمي قالبش، كلّي انجمن اضافه‌َم داره؛ رو اعصاب آدم راه مي‌ره هي :rolleyes:
تاپيكاشم كه يه وعضيه... من انجمن كتبشُ رفتم گشتم يه بار، همچين چيزايي بود:

چرا بيشتر انتشارات‎ها، توى خيابون انقلاب تهران هستن؟
مسابقه به سبک آتش دزد(fire thief)
مسابقه به سبک هری پاتر!؟
مسابقه به سبک دلتورا!!!
مسابقه ی بچه های بدشانس!
دانلود اینترنتی کتاب ( :| )
تا حالا سر کلاس،یواشکی کتاب خوندین؟
دوست دارین کدام یک از کتابهایی را که تا به حال نخوندید امتحان کنید؟
و ...

يعني من هي اينا رو مي‌ديدم، حرص مي‌خوردم :-"

و متسفانه 24 دقیقه توي سمپاد سيتي سر كردم تا حالا :-" :rolleyes:

البته شایان به ذکره که این سایتم داره کم کم به این بلا دچار میشه. ~X( مجموع پست ها یا شده حرف بزن یا چیز های مشابه اون. بحث ها ی مفید خیلی کمه و انجمن های علمی هم سوت و کورن.

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
ﭘﺎﺳﺦ : ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺳﻤﭙﺎﺩﯾﺎ ﺑﺎ ﺳﻤﭙﺎﺩﺳﯿﺘﯽ

الان که فصل امتحاناسو بچه ها برای اینجور چیزا بیشتر علاقه نشون میدن تا بیان بحث علمی کنن
نیم ساعت آن میشن اکثرا و میخان سوتی یا حرف بزن بخوننو بنویسن
اما بعد ورود به تابستون باید یک فکر اساسی کردو حتی بغیر از جلوگیری از رکود سعی در پویایی ( :)) منظورم پویا نیست)سایت از مدیران و افراد با ایده های نو و تازه و آماده بکار استقبال کنه و کمک بگیره
یکنواختی زیاد خب نیست و ساماندهی های تخصصی تر و محتوا سازی و ایجاد بحث های جاذب نابو تازه برای سایت نیازه

JB

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی‌نژاد ۲ مشهد
دانشگاه
شهید بهشتی تهران
رشته دانشگاه
ریاضی و علوم کامپیوتر

من بیکار بودم نشستم یه مقایسه از لحاظ کاربران آنلاین و تعداد موضوعات و پاسخ ها درست کردم :

( کلیک کنید بزرگ میشه :-" )

آمار ها مربوط به ساعت 8:15 صبح میباشد .

سمپادیا = کاربران فعال بیشتر ، ارسال های بیشتر در تاپیک های کمتر

سیتی = کاربران فعال کمتر ، ارسال های کمتر در تاپیک های بیشتر

آخرین ارسال ها : ( محتوا رو حال کن :-" )

Weeping Angel

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

به نقل از جواد باهوش ™ :
من بیکار بودم نشستم یه مقایسه از لحاظ کاربران آنلاین و تعداد موضوعات و پاسخ ها درست کردم :

سمپادیا = کاربران فعال بیشتر ، ارسال های بیشتر در تاپیک های کمتر

سیتی = کاربران فعال کمتر ، ارسال های کمتر در تاپیک های بیشتر

البته این یه زمانی قابل توجیه بود سیتی چون تاپیکاش چرت و پرته و بحث درست حسابی نداره ارسال ها کمتره و پراکنده تر
سمپادیا دلیل این که تو تاپیک های کمتر ارسال های بیشتری هست اینه که یهو تو یه تاپیک بحث بالا می گیره یهو جمعیت همه متمایل میشن به اون سمت. البته بازم میگم این ماله قدیم بود الان همش حرف بزنه ! دوستان نمی تونن 2 دقیقه لال شن.

seulfille

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بندرعباس

من سمپاد سیتی بودم میشه گفت تو روزای اوج هم بود اما اصلا با اینجا و جو اینجا قابل مقایسه نیســــــــت اصلا و ابدا!اونجا بعد از پاکسازی وضعش بدتر هم شد خیلیها هم که رفتن بعدم سایت به نظرم هر کی هر کی شد...بعد از چند وقت رفتم ببینم چطوریه اوضاعش به محض ورود یه تاپیک دیدم که تصمیم گرفتم کلا اونجا نرم...رفتم گفتم این تاپیک واسه این جو درست نیست اصلا!بعضیا هم ادعا کردن که اتفاقا خیلی هم مناسبه!!!!تاپیک راجع به مسائل ج... بود!
فکر کنم با وجود همچین تاپیکهایی اونجا اصلا نیازی نباشه که مقایسه شن دوتا سایت باهم...وضع سمپاد سیتی مشخصه کاملا

ariadne

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان چهار
شهر
تهـــــران .

اینجا هم جوش بهتره هم قشنگ تره.
اونجا اصا جو خشک در حد لالیگا.

الهه ن

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مياندوآب
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

نرگس²:کتابسرای سمپاد سیتی مکان خیلی شیرین و جذب کننده برا کتابخونیه.یکم کم نامه ولی خوبه.
for example: انجمن اضافه سمپادسیتی مکان خیلی خوبیه ولی یکمی مدیرش سختگیره!(اونم حقشونه!) (اینجا هم عضویده بود نمیدونم هستش الانیا نه!)
ولی منم از وقتی اومدم سمپادیا دیگه سمپادسیتی اصلا نمیرم مگه برای کنترل پ.خ هام که خالین!
سمپادیا خیلی خوب و شیرین و جذاب تره!

من در تاریخ 91/3/18 این پست رو ویرایش کردم! :D

meme.rrr2

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد

برا همون مدير گراميش منم گفتم ديگه !
در جواب خيلي از دوستان نام اقاي تيرناز هنوزم زيرشلواريه از فعل ماضي استفاده نكنيد !
و حالا حرف خودم : كاربراي خوب سيتي مثل خانوم موسويان و .... رفتن !
مديراي سيتي كه از شهيد قدوسي هستن يعني سازنده هاش هم
اقاي ملك پور و تيرناز و ابراهيم پورو اينا هم الان سوم دبيرستانن ما ها هم به عنوان يه دانش اموز درك مي كنيم كه بخوان درس بخونن !
كنكور و ايندشون خيلي مهمه شما ها هم اگه از درك چنين چيزي نا توانيد كه هيچي بحث كردن بي نتيجس
اما اگه يه ذره سمپادي باشيد و بدونيد درس و اينده و كنكور چه قدر مهمه مي فهميد وضعيتشون رو
مديراي اون سايت هفته اي يه بار هم اگه بيان يعني خيلي دستشون درد نكنه
سيتي پارسال همچين موقع هايي تو اوج بود ! مديرش عوض شد پاكسازي انجام شد خيلي از دوستان دبيرستاني رفتن و الانم گاهي كاربراي تازه واردي هستن كه را به را اسپم مي دن !
ناظما (خودم نمونش :D) هم هرچي تذكر مي دن مي گن ما رو ازاد نمي ذارين و اين جور چيزا و البته نمي شه گفت تغصيري هم دارنا خب زماني كه من عضو شدم تو سيتي (پارسال 2 سه ماه پيش) كاربراي قديمي رو مي ديديم و چيز ميزايي كه ازشون ياد مي گرفتيم ولي خب الان جمعيتي كه تو سيتي عضون اكثرا تازه كار هستن به غير محدود نفراتي !
مثلا قديمياشون مي شن اقاي بهمني و سلنا استار و شايدم مثلا من :D !

و اينا هم همه از دم راهنمايي هستن و بار علميه زيادي به سايت نمي تونن اضافه كنن البته يه خورده هم مديريت سيتي ضعيف شده اما حداقل مديرش نسبت به مدير قبلي بيشتر تو انجمنا بين كاربراي ميومد (الان كه هفته اي يه بار)

بازم بگم من به عنوان يكي ار كاربراي سايتي كه پشتش و بدون هيچ حرف دفاعي اي محاكمش مي كنيد همچنان هستم !
(دوستان ادبتون رو رعايت كنيد)

JB

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی‌نژاد ۲ مشهد
دانشگاه
شهید بهشتی تهران
رشته دانشگاه
ریاضی و علوم کامپیوتر

الان اسم تاپيك مشورت براي حل مشكلات سيتي هست آيا ؟ 8->
فقط يك نكته به اين دوست بالايي عرض كنم : كسي كه تو يك سايتي مسئول هست وظيفشه كه رسيدگي كنه ! مديري كه به هر دليلي نمتونه بياد به راحتي ميتونه استعفا بده ! به نظر من يكي از عيب هاي سمپاد سيتي اينه كه كسي كه مدير ميشه احساس باس و مستر بودن شديدي بهش دست ميده و مثلا احساس ميكنه : من درس دارم ، سايت ميتونه تو اين بسته شه حتي ! به اين راحتي ها هم كه عزل نميشم ، پس به درك :D

بالا