مقایسه سمپادیا با سمپادسیتی

Selena Star

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
راهنمایی فرزانگان
شهر
البرز/کرج
پاسخ : مقایسه سمپادیا با سمپادسیتی

به نقل از نرگس² :
صحنه جنگه؟! :-" كـَل كه نداريم...

+خب منم قصدم اين بود كه مشكل كتابسراي سيتي، از نظر خودمُ بگم! :-??
خب من مي‌گم اين مسابقه، باري براي كاربرا نداره. ته‌ِش، چيز ارزشمندي نمي‌ده! :-?? اين "چيز" ارزشمندُ با بحثاي درست مي‌شه به دست آورد.
اون خط بالائی تونو شک دارم با من باشید ولی همه ی کسائی که منو می شناسن اینو می دونن که به هیچ وجه از کل کل و دعوا و ... خوشم نمیاد!حرف بزنیم و بحث کنیم ولی توهین و ... قاطی ش نشه که اگه بشه به قولی "مام بلدیم!"

بله قبول دارم اینو که چیزای ارزشمندو از طریق بثای دیگه م میشه به دست آورد ولی ارزشمند بودن یا نبودن مسابقات برمیگرده به خودمون و هدف از شرکت و ... !چون به هر حال مسابقات ـَم یادآوری یه سری اطلاعات قبلی ـه و هیچیه هیچی هم که نداشته باشه،لاقل یه کاری می کنه آدم مغزشو به کار بندازه و به یاد بیاره چیزایی که قبلا خونده!
پ.ن:در کل با نظرتون که میگید بحث های درست باید راه بندازن،موافقم!

راستی یه بخش از پستای قبلی جا موند که گفته بودن مشکلات سمپادیا رو بیان کنم و ...!اول این که همین طور که میبینید فعالیت نداشتم تو سایت و هنوز به انجمناش سر نزدم و احتمالا تا تابستون هم وقت نکنم!فقد یه چیزی از همین ابتدای کار که نظر خودمه و یه جورایی ـَم میشه مقایسه با سیتی در نظر گفتِش این فونتشه!خیلی از سایتا رو دیدم که مث سمپادیا از فونت ریز استفاده می کنن(که سیتی این طور نیست)و کلا چِشِ آدم درمیاد تا بخونه نوشته هارو!خیلی خوب میشد اگه فونت رو درشت تر می کردن!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

کنترل رو نگه دار و اسکرول موس رو بچرخون بالا، تا کلی جای بزرگ شدن داره :P

meme.rrr2

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای ادبی دوره‌ی بیست‌ونه

يكي از خوبياي سيتي اينه كه كاربراش تا ته تهش هستن !
من تو مدرسه با سومايي كه ميان اينجا و فعاليت دارن و دوستان ديگه تو اين سايت
بچه هاي سيتي دعوا ندارن جز يه مورد كه سر اقاي معزي بود كه حل شد ... همه هم پشت همن و اين همون كمي تعداد كاربران هس كه شما ضعف مي دونيد !
ديروز وقتي به سلنا استار پي ام دادم خودشو يكتا و يه دوست ديگه رو دنبال خودش اورد !
اين از بچه ها !
در مورد مسابقه ها هم بايد بگم همون طور كه سلنا گفت براي دوستاني كه يه كتاب خوندن يكي ديگه رو نخوندن خيلي خوبه !
راستي يه شباهت بزرگ كه هردو سايت داريم اينه كه كاربر عزيزي به نام سبحان تو هردوتاشون مشهور هستش !
(اين خط بالا پارازيت بود)
ولي در كل سيتي يه چيزايي داره كه سمپاديا نداره و سمپاديا هم يه چيزايي داره كه كمبودش تو سيتي هس

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

همبستگی و اینا معمولآ ویژگی های چت روماس یا فرومای تفریحی یعنی معمولآ پیش نمیاد بچه های یک فروم علمی بخوان "آمار " جمع کنن :-"

• لایک
امتیازات: N.M

Selena Star

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
راهنمایی فرزانگان
شهر
البرز/کرج

به نقل از GCD :
کنترل رو نگه دار و اسکرول موس رو بچرخون بالا، تا کلی جای بزرگ شدن داره :P
زبونتون خوشمله،مبارکه صاحابش!
از ctrl ، + هم میشه برا بزرگتر کردن صفه و نوشته ها استفاده کرد ولی ببخشیدا اینجا حرف یه بنده خدا میاد وسط که اگه من می خواستم فلان کارو بکنم دیگه شما رو می خوام چیکار؟!(شما==>خودِ سایت)

به نقل از fade to black :
همبستگی و اینا معمولآ ویژگی های چت روماس یا فرومای تفریحی یعنی معمولآ پیش نمیاد بچه های یک فروم علمی بخوان "آمار " جمع کنن :-"
هم بستگی تو همه ی نقاط دنیا می تونه وجود داشته باشه از یه آموزشگاه بگیر تا یه انجمنِ کوچیک تو یه سایت!بین اعضاش می تونه هم بستگی و اتحاد وجود داشته باشه؛سیتی هم یکی از این نقاطه!پس چیز عجیبی نیس که اعضاعِشَم پشت هم باشن!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از Selena Star :
زبونتون خوشمله،مبارکه صاحابش!
از ctrl ، + هم میشه برا بزرگتر کردن صفه و نوشته ها استفاده کرد ولی ببخشیدا اینجا حرف یه بنده خدا میاد وسط که اگه من می خواستم فلان کارو بکنم دیگه شما رو می خوام چیکار؟!(شما==>خودِ سایت)
ممنون، قابل نداره
شما مشکلت اندازه فونتاست، که خب با زوم کردن به راحتی حل میشه! میگم یعنی این نمیتونه به عنوان یک مشکل برای خوب نبودن سمپادیا در قیاس با سیتی به کار بره

Selena Star

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
راهنمایی فرزانگان
شهر
البرز/کرج

به نقل از GCD :
ممنون، قابل نداره
شما مشکلت اندازه فونتاست، که خب با زوم کردن به راحتی حل میشه! میگم یعنی این نمیتونه به عنوان یک مشکل برای خوب نبودن سمپادیا در قیاس با سیتی به کار بره
از نظر یه کاربر "می تونه" چون تو سیتی دو تا دکمه تو هر صفحه،کم تر فشار میده نسبت به سمپادیا!

fa.z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
كرمان
سال فارغ التحصیلی
94
رشته دانشگاه
ژنتیک

همه پستا رو خوندم و بعضياشون واقعا" اشكالات سيتى بودن بعضيا چرند و بعضى ايراداى بنى اسرائيلى!
راجع به كتابسرا! كتابسراى سيتى سطحش از انجمن كتب سمپاديا پايين تره ولى همچين داغونم نيس!
راجع به نام كاربرى آقاى تيرناز! اگه انتقادى دارين از شخصيتش، انتقاد كنين! اصن بسيار هم خوب! ولى اين كه بياين از نام كاربريشون انتقاد كنين چرت محضه! به نظر شخص من خيلى اسم جالب و خنده داريم هس!
fade to black: معمولا" پيش نمياد بچه هاى فروم صميمى باشن چون تو سمپاديا اينجور نيس؟!اين يكى از مزيتاى سيتيه كه هرفرومى نداره قبول كنين!

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از Selena Star :
از نظر یه کاربر "می تونه" چون تو سیتی دو تا دکمه تو هر صفحه،کم تر فشار میده نسبت به سمپادیا!
ا
این ضعف نیس چون سلیقیه ای هس همه که نمیخوان فنت بزرگ ببینن
ما یه عمره اینجوری میبینیم و راضییم اگه بیایم سیتی مجبوریم کوچیک کنیم بعد دو تا دکمه اضافی زدیم؛)

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

واقعا ته دلیله!

فونت گنده! :D عیبی نداره! ما با همین فونتش حال میکنیم! کسانی هم که میخوان همون طور که فرشید گفت عمل کنند تا چشمشون درد نگیره! (;

در ضمن! برادر من شاید طرف کلا 1 کتاب خونده باشه! بعد باید بیان واسه هر چی یه تاپیک بزنند؟

باو بسه دیگه تورو قرآن! یه طرح میدم راحت میتونید عمل کنید شاید فرجی شد/!

یه تاپیک مسابقات بزارین بعدش یه هفته نظرسنجی بعدشم یه ماه باز باشه بعد که تموم شد یه کتاب دیگه! (اگه مث ارباب حلقه ها یا حتی هری پاتر بود بزنید نه واسه هرچی)

در ضمن! کم بودن میشه یه سایت خصوصی! و سایت شلوغ باشه و تمام انجمن ها فعال باشه عالیه! یعنی اگه کم باشه سایت خیلی وقتا خوابیده! (;

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

آقا انصافاً بياين اشكالاي داغون نگيريم. :-" مثلاً همين جو صميمي، وقتي تو جوِ سمپاديا وارد نيستين چطور مي‌گين كه صميمي نيست؟ :-?

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از fa.z :
fade to black: معمولا" پيش نمياد بچه هاى فروم صميمى باشن چون تو سمپاديا اينجور نيس؟!اين يكى از مزيتاى سيتيه كه هرفرومى نداره قبول كنين!
ببخشید شما مثلا میای سمپادیا چحوری میخوای با 10000 نفر دوس شی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مگه جنگه؟ فوقش مث من تو این 3 سال با 20 تا سرجم صمیمی میشی بعدش هم بقیه فقط میشناسنت!

در ضمن گفتم کم بودن باعث خصوصی بودن آن و کم فروغ بودن فعالیت در تمام انجمن هاست!

• لایک
امتیازات: N.M

JB

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی‌نژاد ۲ مشهد
دانشگاه
شهید بهشتی تهران
رشته دانشگاه
ریاضی و علوم کامپیوتر

به نقل از Selena Star :
استاندارده ديگه اندازه ش ! مگه چند نفر چشاشون ضعيفه ؟ يه چيزي هم اختراع شده بود به اسم عينك حتي قديم ها 8->
+از بحث خارج نشيم :rolleyes:

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

پارازیت
82762810892810147420.jpg

الان که مطهری این پستا رو میخونه، همچین حالتیه

meme.rrr2

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای ادبی دوره‌ی بیست‌ونه

سيتي نمي خوابه اين از جواب شما
در مورد فونت هم اولنش كه فونت هس نه فنت
دوما كه كتابسراي سيتي خيلي انجمن خوبيه يعني يه زماني كه من توش مي رفتم (الان نمي رم) عالي بود
د ضمن ايراد ايراده وقتي به نام كاربري اقاي تيرناز گير مي ديد و مياريدش تو مقايسه ما هم به فونت گير مي ديم تازه فونت خيلي عاقلانه تر از نام كاربري هس !
حداقل اينه كه سمپاديا 4 ساله شده و مديرش 20 و خورده اي سالشه
سيتي مديرش الان 17 سالشه و سايت 2 ساله هس ! (شايدم 3 ساله نمي دونم)
و نسبت به كنكور و درس و اينا مديريت سيتي خيلي خوبه ! مدير اينجا 4 ساله داره اينجا رو مديريت مي كنه و دانش جوئه !
لطفا درك كنيد اين مسائلو (اينم از مديريت ديگه حرفتون چيه ؟؟؟)

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

به نقل از for example :
دوما كه كتابسراي سيتي خيلي انجمن خوبيه يعني يه زماني كه من توش مي رفتم (الان نمي رم) عالي بود
جوابِ حرف منطقيُ با "خيليم خوبه" نمي‌دن البته. :د

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از for example :
سيتي نمي خوابه اين از جواب شما
در مورد فونت هم اولنش كه فونت هس نه فنت
د ضمن ايراد ايراده وقتي به نام كاربري اقاي تيرناز گير مي ديد و مياريدش تو مقايسه ما هم به فونت گير مي ديم تازه فونت خيلي عاقلانه تر از نام كاربري هس !
حداقل اينه كه سمپاديا 4 ساله شده و مديرش 20 و خورده اي سالشه
سيتي مديرش الان 17 سالشه و سايت 2 ساله هس ! (شايدم 3 ساله نمي دونم)
و نسبت به كنكور و درس و اينا مديريت سيتي خيلي خوبه ! مدير اينجا 4 ساله داره اينجا رو مديريت مي كنه و دانش جوئه !
لطفا درك كنيد اين مسائلو (اينم از مديريت ديگه حرفتون چيه ؟؟؟)
جونم؟

نکنه میخوای بگی فعالیت و شرکت بچه ها در بحث ها در سیتی بیشتر از سمپادیا است؟ :))

نگو این حرفو! سمپادیا ساعت 3 هم مث چی فعاله! (; دیگه این یه چیزو قبول نمیکنم!

داداشه من شما همون مثالی که ما زدیم رو برو ببین!(افول ادبیات ایران)

fa.z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
كرمان
سال فارغ التحصیلی
94
رشته دانشگاه
ژنتیک

من هم تو سمپاديا سر و كار داشتم هم تو سيتى، جو سيتى خيلى بهتره! چون تو سمپاديا فقط همونايى كه از قبل با هم صميمى بودن با هم صميمين و يه جورايى ديگرانو از خودشون نميدونن! الان اگه كسى بياد سمپاديا، با بقيه نميتونه زياد مچ شه مگه اين كه خودشو بچسبونه يا ديگه استثنا باشه!
ولى تو سيتى اينجورى نيست همه با هم صميمين و اينقد تعصبات دوستاى قديمى و شهرى و خونوادگى و اينا ندارن!
اگه تو هردو زياد بوده باشين متوجه ميشين!
پ.ن: نميگم تو سمپاديا كسى " اصلا" " محل نميذاره ولى واسه جديدا خيلى خشكه خيلى!

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

فونت یا فنت بودنشو کسی نمیتونه تشخیص بده چون این واژه وارد فرهنگ فارسی نشده و هنوز املا صحیح برای آن در نظر گرفته نشده

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از fa.z :
من هم تو سمپاديا سر و كار داشتم هم تو سيتى، جو سيتى خيلى بهتره! چون تو سمپاديا فقط همونايى كه از قبل با هم صميمى بودن با هم صميمين و يه جورايى ديگرانو از خودشون نميدونن! الان اگه كسى بياد سمپاديا، با بقيه نميتونه زياد مچ شه مگه اين كه خودشو بچسبونه يا ديگه استثنا باشه!
ولى تو سيتى اينجورى نيست همه با هم صميمين و اينقد تعصبات دوستاى قديمى و شهرى و خونوادگى و اينا ندارن!
اگه تو هردو زياد بوده باشين متوجه ميشين!
پ.ن: نميگم تو سمپاديا كسى " اصلا" " محل نميذاره ولى واسه جديدا خيلى خشكه خيلى!
کاملا قبول دارم!

یه نمونش تقریبا خودم! همونایی که باهاشون بودم خیلی هاشون رفتن اون تعدادی هم که موندن رو هنوز باهاشونم و با کس دیگه ای (هستن البته ها یه 5 یا 6 تایی هستن) رابطه صمیمی نداشتم!

• لایک
امتیازات: fa.z
بالا