• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مقایسه سمپادیا با سمپادسیتی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ISO9002
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مقایسه سمپادیا با سمپادسیتی

سلام.
لطف دارین :)

وجود این تاپیک بیشتر به درد ما می خوره برای مقایسه عملکردهامون. به هرحال آدم دوست داره از کارهاش ارزیابی داشته باشه.

اون تاپیک توی سیتی هم تا حدود زیادی منحرف شده بود از اصل موضوع اما خب چون موضوع کشید به بحث ما ، یک جواب کوتاه فرستادم.

زیاد موافق بحث سر این موضوع که « فلانی اشتباه میکنی سمپادیا/سیتی بهتره » نیستم. خب هرکس نظری داره نهایتا نظرش رو میده.

به نقل از محمّد :
سلام.
لطف دارین :)

وجود این تاپیک بیشتر به درد ما می خوره برای مقایسه عملکردهامون. به هرحال آدم دوست داره از کارهاش ارزیابی داشته باشه.

اون تاپیک توی سیتی هم تا حدود زیادی منحرف شده بود از اصل موضوع اما خب چون موضوع کشید به بحث ما ، یک جواب کوتاه فرستادم.

زیاد موافق بحث سر این موضوع که « فلانی اشتباه میکنی سمپادیا/سیتی بهتره » نیستم. خب هرکس نظری داره نهایتا نظرش رو میده.

ارزیابی اگه علنی نباشه که خوبه ، هم شما و هم ما ، سیستم آمارگیر واسه همین داریم دیگه ، منتهی با این وضعیت که بهم توهین میشه به نظرم جالب نیست !
به هر حال نمی دونم والا ، من گفتنی هایی که به نظرم برای رفاقت و صمیمیت بهتر تر تر بود رو گفتم :) دیگه تصمیم و ایناش بستگی به سیستم مدیریتی سایتتون داره و هر تصمیمی که گرفته بشه برامون قابل احترامه !

پ.ن : اون تاپیکو که هنوز مدیریت بررسیش نکرده ، تازه زده شده ؛ به هر حال دستتون درد نکنه پست دادین ، از همون تاپیک این تاپیکو پیدا کردم ولی اگه کسی حرفی زد توش شما زیاد جدی نگیرید تا تاپیک یک هفته ای نشده

ن تو جفتش عضوم به نظرم سیتی بهتره و امکاناتش بیشتره

یه خبر جالب
دیروز همه ی سیتی ها به گریه افتادن چون این تاپیکو دیده بودن و ترکیده بودن ;D
راستی اینجا خیلی بهتره
چون بچه هاش خیلی پیشرفته ترن

به نقل از mehrnaz joon :
ن تو جفتش عضوم به نظرم سیتی بهتره و امکاناتش بیشتره

ببخشید واقعا واسم سواله ،
شما از کدوم امکان سیتی دارین استفاده میکنین که سمپادیا نداره ؟؟
چه امکانات ویژه ای دارن که واسه یک فروم ضروریه و اینجا نیست ؟؟
قرآن آنلاینو که نمیگید ! :-??

جالبه این بحث هنوز از مد نیوفتاده ؟ ;D هنوزم ازین تاپیک ها مزنین ؟ ;D

تاپیک قدیمیه، بحثاش جدیده

من اصلاً به عقاید و تعصبات دو طرف در اصرار بر اینکه « ما بهتریم » اعتقادی ندارم !

اما امروز که برای اولین بار وارد جوّ سمپادسیتی شدم، متوجه شدم که هیچ راهی برای ایجاد ارتباط میان یک کاربر [که برای چیزی بیش از تفریح به انجمن میاد] و اتمسفر فروم وجود نداره !

این مهم که ایجاد بحث مفید در سمپادیا یک هنره، در حالی که در سمپادسیتی هنوز که هنوزه حتی معنی نشده، انکار ناپذیره !

سمپادیا در عین سادگی و گاهاً سردی صمیمیت، طی چند ماه گذشته کاملاً از بحث های بیهوده و 100% تفریحی فاصله گرفته؛ فعالیت تخصصی و در عین حال همه پسند و جذاب در انجمن هایی مثل مدیریت، اقتصاد و business، جامعه شناسی، مباحث پزشکی و بهداشتی و فراسرشت - Supernatural به اوج خودش رسیده !

در حالی که سمپادسیتی فقط با حفظ ظاهر، قرآن آنلاین، مدال و حذب، قالب و پلاگین های رنگارنگ و سوژه های « سوال امنیتی : امام دوم چه نام دارد ؟ » و « کاربر یک خورده حرفه ای » (!!!) سرپاست !

اصولاً اینطور تقلا برای راضی نگه داشتن کاربران، اینجا بچه بازی و فانتزی نونهالان محسوب میشه !

کیفیت فوق العاده پایین بحث ها در سمپادسیتی کاملاً مشهوده !
ظاهر سمپادسیتی بر پایه ی سلایق کاربرانش اداره میشه، اما سیاست کلی فقط به وسیله ی تنها ادمین؛ که این یک دموکراسی تهوع آوره !

همچنین، با توجه به اسناد و مدارک موجود (;D)، اعضای سمپادیا بیشتر به خوندن و اعضای سمپادسیتی بیشتر به نوشتن علاقه دارن !
اهمیت به تعداد ارسال در سمپادیا، به خصوص با تغییر روش تعیین درجه ی کاربری، به حداقل رسید .

در ضمن، اگر 10 کاربر برتر هر انجمن رو در دو زمینه ی تعداد ارسال و مدت زمان حضور مقایسه کنید ... خودتون ببینید !

Sampadia_Vs_SampadCity_2.jpg

Sampadia_Vs_SampadCity.jpg

طرز برخورد مدیران سمپادسیتی، اصلاً در شأن مدیران جوامع بزرگ مجازی نیست !
تمسخر، دور زدن مباحث و تفره رفتن از پاسخ به انتقادات اصلی و پرداختن به مسائل فرعی، شیوه ی مضحکی برای اداره این سایت هست !

و در آخر، مقایسه ی آماری جناب آرزومند و یا منابع سایر دوستان از سایت Alexa هیچ چیز رو ثابت نمیکنه !
تنها نکته ی قابل اهمیت، کیفیت بحث هاست که شکّی در برتری سمپادیا نیست !
الان 7000 کاربرمون رو به کجا بستیم ؟ فقط به درد به رخ کشیدن میخوره ! ;D

به نقل از BriskGent II :
ارزیابی اگه علنی نباشه که خوبه ، هم شما و هم ما ، سیستم آمارگیر واسه همین داریم دیگه ، منتهی با این وضعیت که بهم توهین میشه به نظرم جالب نیست !
به هر حال نمی دونم والا ، من گفتنی هایی که به نظرم برای رفاقت و صمیمیت بهتر تر تر بود رو گفتم :) دیگه تصمیم و ایناش بستگی به سیستم مدیریتی سایتتون داره و هر تصمیمی که گرفته بشه برامون قابل احترامه !

پ.ن : اون تاپیکو که هنوز مدیریت بررسیش نکرده ، تازه زده شده ؛ به هر حال دستتون درد نکنه پست دادین ، از همون تاپیک این تاپیکو پیدا کردم ولی اگه کسی حرفی زد توش شما زیاد جدی نگیرید تا تاپیک یک هفته ای نشده
آمارگیر تعداد بازدید که نظر کاربران رو نشون نمیده. حساسیت شما بالاست و خیلی چیزها رو توهین میدونید ، اما من و خیلی از مدیران اینجا مفهوم توهین برامون فرق میکنه.

راستی اونجا رو بستین ، اینجا بگم. من از شیوه دفاع سبحان از سمپادیا خوشم نمیاد. ایشون کمی هم نظراتش به خاطر مشکلات قبلیش با شماست. از شیوه صحبت کردن انیاک هم خوشم نیومد توی اون تاپیک. لازم نبود نامحترمانه صحبت بشه.

Back
بالا