هر چند که این مقایسه بسیار مزخرف و غیراستاندارد است (*مراجعه شود به پ.ن1) ، اما لازم دونستم که آمار جدید رو هم خدمت دوستان هنوز در دوران آرکئوزوئیک زندگی می کنند بدم !
منبع آمار : همون سایتی که دوستمون تاپیکو باهاش شروع کردن
این از آمار الکسا که علی رغم غیر استانداردی محض خنده گذاشتم ! البته دست شروع کننده تاپیک هم درد نکنه ، مجال رو برای جوک گفتن بقیه دوستان مثل من آماده کردن که البته عمرا جوک خودشون نمیشه :)
پ.ن 1 : چرا آمار غیر معتبر هست ؟! مشخصه ، چون با این سیستم های اتو هیت و بازدید اتوماتیک و امثالهم میشه در عرض یک ماه سایتی رو از چند میلیون به تک رقمی رسوند ، مثل خود bestrank.us که با همین سبک تقلب الان رتبهاش دو رقمی هست توی ایران ! البته ما شما رو متهم به این تقلب نمی کنیم هاااا اما خودتون بهتره حقیقت رو در google-analytics که برای آمار گیر ازش استفاده می کنید ببینید ! البته گفتنم نداره این حرفای من ، خودتون به موضوع واقفین انشاءالله !
پ.ن2 : دفعه بعد که خواستین آمار بدین ، آمارهای دیگه از جمله woorank ، تعداد بک لینک ها (که سایت مبارکتون در این زمینه نقش یک کودک چند ماهه رو پیش سیتی ایفا می کنه

گفتنم نداره البته!

) و ... هم بدین !
پ.ن 3 : ای کاش به این قبیل تاپیک های بچهگانه پایان داده بشه و مدیریت (خوش اخلاق ، لول

) سایت ترتیبی اتخاذ کنه که بتونه مسالمت آمیز تر به زندگی مجازی سایتش ادامه بده ، این نزاع های (املا؟!) کودکانه که هم برای شما و هم برای منی که باید بیام اینجا نکاتی رو مشخص کنم ، زشته ! نیست ؟!
یا علی مدد !