احسان
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- شهید اژهای
- شهر
- اصفهان
- مدال المپیاد
- نقرهی المپیاد کامپیوتر
- دانشگاه
- شریف
- رشته دانشگاه
- مهندسی کامپیوتر
پاسخ : آرشیو سوالات از گذشته تا کنون
مرسی که روی سوال وقت گذاشتید!
اگه اشتباه نکنم، در روش شما تعداد برش ها برابره با : mn + n - n^2
اول کیک رو به m قسمت تقسیم می کنید! [این می شه m برش] بعدش m - n قسمت رو انتخاب می کنید و هر کدوم رو به n قسمت تقسیم می کنید! [یعنی روی هر کدوم از این m - n قسمت، باید n - 1 برش جدید بزنید! (نه n برش)]
این روش درسته! یعنی با این روش کیک مورد نظر، هم بین m نفر قابل قسمت خواهد بود و هم بین n نفر! ولی روشی وجود داره که تعداد برش هاش از این کمتر باشه!!
منتظر جواب های بهتر هستم!!!! (روش هایی که تعداد برش کمتری نیاز داشته باشن!!)
به نقل از tiberium :خب من یه حدسی زدم نمیدونم درسته یا نه :-[
ببینید فرض کنید m>n اون وقت میشه اینطوری برش داد
اول کیک رو به m قسمت برش میدیم.بعد هر کدوم از m-n قسمتش رو به n قسمت برش میدیم.مثلا m=5 و n=3 اعداد هستند.برش ما به این صورت است
اول کیک رابه 5 قسمت برش میدیم.بعد 3-5 قسمت یعنی دوقسمت رو برمیداریم وهرکدوم رو به 3 قسمت تقسیم می کنیم.
حالا اگر 5 نفر بیان که این 5/1 ها رو به هرکدوم میدیم.اگر هم 3 نفر بیاد.از این 5 قسمت به هر نفر یه 5/1 میدیم.بعد دو تا 5/1 میمونه که اول هر کدومش رو به 3 قسمت تقسیم
می کنیم بعد به هر کدوم دو تا از این 3/1 ها میدیم.فهمیدید؟؟؟؟!!!!!
پس به عبارتی تعداد برش ها میشه (اگر n<m)
m+n(m-n)=m+nm-n^2
غلطه نه؟؟؟؟؟!!!
مرسی که روی سوال وقت گذاشتید!
اگه اشتباه نکنم، در روش شما تعداد برش ها برابره با : mn + n - n^2
اول کیک رو به m قسمت تقسیم می کنید! [این می شه m برش] بعدش m - n قسمت رو انتخاب می کنید و هر کدوم رو به n قسمت تقسیم می کنید! [یعنی روی هر کدوم از این m - n قسمت، باید n - 1 برش جدید بزنید! (نه n برش)]
این روش درسته! یعنی با این روش کیک مورد نظر، هم بین m نفر قابل قسمت خواهد بود و هم بین n نفر! ولی روشی وجود داره که تعداد برش هاش از این کمتر باشه!!
منتظر جواب های بهتر هستم!!!! (روش هایی که تعداد برش کمتری نیاز داشته باشن!!)