و مدیر ما هم یقین داده که قطعا دو تا از امتحانا هماهنگن !به نقل از eli...eli :برو بابا!اينقدر استرس وارد نكن!من همون امتحان و دادم و 20 شدم.
امسالم 100% هماهنگ نيست از براي اينكه مديرمون زنگيد سازمان پرسيدن كه امتحان سمپادي چي هست چون مي خوان برنامه رو ببنده گفتن هيچ!
نيستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت!2تا هماهنگ كشور 2تا استان ديگه سمپاد موجود نيست!به نقل از mgh-nano :و مدیر ما هم یقین داده که قطعا دو تا از امتحانا هماهنگن !![]()
سمپاد نبود ما هم نبودیم ! این یادت باشه !به نقل از b.95 :یکی از معلمای ما دقیقا این حرف رو بهمون زد:
امتحان هماهنگ دارید ولی نه هماهنگ سمپاد بلکه احتمالا هماهنگ کشوری که اگه اینجوری بشه نمره اون درس واسه کنکور تاثیر داره!
گفت دیگه سمپادی نیست که بخواد امتحان هماهنگش باشه!!!!!!!!!!همه زیر نظر آموزش پرورش!!!! در نتیجه.......هماهنگ سمپاد بی هماهنگ سمپاد!
چَششششششششششششم!به نقل از mgh-nano :سمپاد نبود ما هم نبودیم ! این یادت باشه !
دقیقا من هم امروز همینو شنیدم!به نقل از فائزه موحدیان فر :منم امروز از معلممون شنیدم که قراره هماهنگ کشوری باشه و تو کنکور هم تاثیر داشته باشه یعنی شرط معدل
انگار ما موش ازمایشگاهی هستیم {ناراحت}
من امروز گفتم به دبیرمون که یه سریا گفتن ، میشه هماهنگ عادی ، اما گفت اگه بخوان کلا همه ی مدارسو هماهنگ کنن ، مال شما (یعنی سمپادیا) میشه هماهنگ سمپاد ف یعنی سوالا رو سمپاد میده !به نقل از فائزه موحدیان فر :منم امروز از معلممون شنیدم که قراره هماهنگ کشوری باشه و تو کنکور هم تاثیر داشته باشه یعنی شرط معدل
انگار ما موش ازمایشگاهی هستیم {ناراحت}
هدف از هماهنگ کردن،گذاشتن شرط معدل در دوران دبیرستان واسه کنکوره،که اگه اینطوری باشه همه باید آزمونشون یکسان باشه!به نقل از mgh-nano :من امروز گفتم به دبیرمون که یه سریا گفتن ، میشه هماهنگ عادی ، اما گفت اگه بخوان کلا همه ی مدارسو هماهنگ کنن ، مال شما (یعنی سمپادیا) میشه هماهنگ سمپاد ف یعنی سوالا رو سمپاد میده !
اصولا دبیر ما ، ما رو داخل باقی آدمیزادا حساب نمیکنه !به نقل از نرگس :هدف از هماهنگ کردن،گذاشتن شرط معدل در دوران دبیرستان واسه کنکوره،که اگه اینطوری باشه همه باید آزمونشون یکسان باشه!
سمپاد و غیر سمپادی تو کنکور یکی هستن و معدلشون هم با هم دیگه سنجیده میشه!