به نقل از asemon :بچه هاااا اگه از سمپاااد بياد پدرمون دراومداست!!!!!
يه عالمه جزوه ي عجق وجق به ماااا دادن نزديك 9 تا يا 8 تاا جزوه ! همشم تموم نكرديم از هيچ كودوم هم امتحان نداااديم!
خداي من!!!!!! به مااا گفتن كه دو تااا از امتحاناتو.ن از سمپاااد ولي هنوز معلوم نيست كدوم درساااا!!!
خدااا به مااا رحم كنه!
چی بخوره؟!به نقل از astronomer_girl :من فکر کنم امتحان املاتونم از سمپاد بیاد همتون افتادین چه برسه به ریاضی. عجق وجق؟!
یادتونه آزمونتون حذف شده بود ما رو مسخره می کردین؟ حالا بخور!
خداکنه امسال همون بشه!یا حداقل شیمی!به نقل از astronomer_girl :خودش فهمید چی گفتم. ما پارسال از ترس اینجوری بودیم: O0 O0 O0
خدا بهمون رحم کرد. مطالعات اجتماعی هماهنگ کشوری شد.![]()
یه سری اخباری که از آموزش پرورش کرمان رسیده ، اینه :به نقل از King Dain II :خداکنه امسال همون بشه!یا حداقل شیمی!
معذرت میخوام فائزه جون ! اشتباه نوشته بودم ، زبان فارسی هست ، الآن درستش کردم !به نقل از فائزه موحدیان فر :شیمی تقریبا 100 درصده
ولی زبان نه تو رو خدا
معام ما واقعا مسخره ست
ما کل سال رو رفتیم فیلم دیدیم
در عرض 10 دقیقا کل تیم رو تموم میکنه
گرچه زبان اسونه ولی معلم ما هم زیادی... میزنه
من الان کلی از فیلم هایی که دیدم رو تو کلاس زبان با بچه ها دیدیم امروز هم wanted رو دیدیم
میشه سوالای اجتماعیت رو بذاری؟؟؟؟؟به نقل از astronomer_girl :خودش فهمید چی گفتم. ما پارسال از ترس اینجوری بودیم: O0 O0 O0
خدا بهمون رحم کرد. مطالعات اجتماعی هماهنگ کشوری شد.![]()
نگفتن چین امتحانای هماهنگ ؟به نقل از Samaneh.Z :مال سوما رو شنیدم که تا 20ام تموم میشه( امتحانا رو زود تموم میکنن به خاطر جام جهانی البته قرار شده بچه ها 15 اردیبهشت به بعد اینو بفهمن که امتحانا زود تموم میشه)
به ما گفتن 3 و 5 خرداد امتحان هماهنگ داریم(سال اولیم) که احتمال داره هر جفتش هم هماهنگ سمپاد باشه!
از کجا بیارم؟!به نقل از b.95 :میشه سوالای اجتماعیت رو بذاری؟؟؟؟؟
اگه اجتماعی هماهنگ کشوری بشه ما بدبختیم!از اول سال تا حالا لای کتابم باز نکردیم.
همه سوالامون تحلیلی بود!!!اصلا نمیدونم چجوری از کتاب سوال میدن..............
مگه نگفتی پارسال(؟) امتحان هماهنگ اجتماعی داشتین؟به نقل از astronomer_girl :از کجا بیارم؟!