گرامیداشت روز سمپاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amirfardanian
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : گرامیداشت روز سمپاد

يـــک روزی بود که تو يه آزمونی شرکت کرديمو قبول شديم.
اون موقع فقط خوشحال بوديم همين! نمی دونستيم چه روزای خوشی در انتظارمونه و نمی دونستيم داريم عضو جامعه کوچيک و دوست داشتنيی مي شيم که بهش ميگن: "سمپاد"!

تولد سمپاد مبارک؛ روز من مبارک و روز تو سمپادی عزيز... روز "ما" مبارک! تبريک می گم به همه و همه مون
هيچ کس نمی تونه سمپاد رو نابود کنه ... هيچی مهم نيست .... مهم ماييم و سمپاد و نگهش می داريم برای هميشه

...

روزمـــــــــون مبارک <:-P <:-P <:-P

تبریک دوستان. میس اژه ای

پاسخ : روز استعداد هاي درخشان در مدرسه شما

به نقل از عبور :
اخ كه امروز كلي به ما خوش گذشت
اولش كه كلاس بود بعد تو سه گروه فني مهندسي و پزشكي و هنر-انساني مهمون دعوت كرده بودن كه باهاشون حرف زديم و اونااز تجربه هاشون واسه مون گفتن(همه فارغ التحصيلاي خودمون بودن ) بعدشم يه حلقه كه خيلي خوب بود و كلي توشخوش گذشت بعدم كيك به شكل ارم سمپاد رو كه دورش حلقه زده بوديم رو خورديم
در كل خيلي عالي بود
آخ که حسودیم شد اینجا که بی بخار بود
مییییییی خواااااااام :(( :((

روزمون خيلي خيلي خيلي مبارك!
دوستان قدر سمپادي بودن خودتونو بدونين! خيليان كه آرزو دارن الان جاي ما باشن! :x
روز سمپاد بر همه ي سمپادياي گل مبارك! <:-P

ما امروز در خدمت دكتر ايرج حسابي بوديم!
يني واقعا آدم دلش نميخواست از پاي صحبت ايشون بلند شه! 8-^
آخرشم بستني دادن بهمون! خيلي مختصر و نه چندان مفيد! :| (نسبت به برنامه هاي مدارس ديگه...! )
تازه همين سخنراني دكتر رو هم با كلي حرص دادن بردنمون، دبير عربيمون اجازه نداد و ما يك ساعت بعد رفتيم! :(
در كل واقعا مهموني كه دعوت كرده بودن عالي بود! عالـــــــــــــــي! >:D<

مدیر ما که وقتی بهش گفتیم امروز روز سمپاده...گفت خب به شما چه....
اصن اینه وضع مدرسه ما...باز خداروشکر ما داریم میریم...بیچاره تازه واردا... :((
~X(

موبارک و اینا ;;)

تا باشه از این روزا 8-^

اولا که روز سمپاد بر خودمو خودتو خودش مبارک
دوما ما امروز جشن داشتیم بزن و برقص و این حرفا
سوما امتحان فیزیک نگرفت ازمون چون ما داشتیم تو حیاط والی بازی میکردیم
خییییییییییییلی حال داد
چهارما خیر سرم رفتم کمک این دوغ گوشفیلیای مدرسمون
من دوغ میریختم
بچه ها باید مانتوی منو میدین
همش پر دوغ بدو
بعدش برا سرویسمون یه لیوان دوغ ریختم که نگه چرا دیر کردی
اومدم لیوانرو بش بدم ریخت تو ماشینش و یکی بچه ها
من ;D ;D ;D ;D ;D ;D

رننده سرویسمون ~X( ~X( ~X( ~X( ~X(

دوستم که دوغ روش ریخت X-( X-( X-( X-(

و من بعد از همه اتفاقات :-" :-" :-" :-" :-"باز هم بیخیال
خلاصه تو روز سمپاد حسابی گند زدم خیر سرم

اول از همه روز سمپاد رو به همتون تبریک میگم >:D<

ما بدلیل اینکه قرار بود از 11 نریم مدرسه 10 ی جشن گرفتیم هم به مناسبت روز معلم هم روز سمپاد :)

جشن ما از ساعت 7 که رفتیم مدرسه شرو شد تا ساعت 11 <:-P

اینقد زدیم کوبیدیم جیغ و داد و خوردیم که داشتیم پس میرفتیم مدیر ما کلا پایه هستش اما اون روز آمپر چسبوندا تا وقتی مراسم بود چیزی

نگفت اما وقتی برنامه ها تمام شد و دبیرا رفتن سمت دفتر به دانش آموزا گفت وایسین ما جرئت نمیکردیم نگا بالا کنیم بالاخره ی ذره نصیحت

کرد و ما گوش کردیم بعدش گفت به خاطر شلوغ کاریتون امتحاناتتون لغو نمیکنم تا حالتون جا بیاد :))

اما باید خداروشکر کنیم که دختر مدیر تو مدرسمونه و با ی ذره ناز کردن میتونه مامانشو منصرف کنه کسی از این خبر ناراحت نشد و اون روزم

12تعطیل شدیم ;D+راستی هدیه روز سمپادمون پتو بود

روز سمپاد بر همه دوستان عزیزم مبـارک..ما تو کلاس خودمون خوندیم و تبریک گفتیم..ولی کلا" برای دوما برنامه خاصی که فعلا" نیست.ولی اول ها طبق روال پارسال کارسوق جامع دارند(دو شبانه روز در مدرسه مسابقات در همه زمینه های درسی و خلاقیتی انجام میدن)

مبارک...مبارک
ما سر صف مدیرمون اومد تبریک گفت و ماهام کلی جیغ و دادو اینا...
و هدیشون هم همیشه اینه که شهربازی رو 2 ساعت کلا اجاره میکنن هر چی خواستیم سوار شیم تو این مدت....(اغا مُفت باشه کوفت باشه :-" :-")....شعارمون بود امروز ;D
گرچه امسال 4 تا 6 بود و هوا گرم بود.....(واسه همین من 5 رفتم :|).....کلا خیلی باحال بود .....حسابی خندیدیم.....جاتون خالی
بعد کیکم اونا ندادن ما خودمون پول گذاشته بودیم سفارش داده بودیم خوردیم بقیشم فرستادیم دفتر :-L
این فلسفه حلقه چیه؟ چرا ما تا به حال از این حلقه ها نداشتیم؟.......باید باحال باشه 8-^ 8-^

به نقل از ن س ی م :
این فلسفه حلقه چیه؟ چرا ما تا به حال از این حلقه ها نداشتیم؟.......باید باحال باشه 8-^ 8-^
تا اونجایی که اطلاع دارم(یعنی ما خودمون این کار رو می کنیم) دست های همدیگر رو می گیریم و دور حیاط حلقه میزنیم و می چرخیم و سرود ها و شعر ها رو میخونیم..

352570_4f6IaarP.jpg

فقط یکی یادآوری کرد و معلمان هم خصوصا قدیمی های سمپاد تبریک گفتن. مدرسه که ازش بخاری بلند نمیشه :( تنها اتفاق مهم اینکه روز قبلش بستنی دادند! ;D

سمپاد عزیز روزت مبارک
امیدوارم بتونیم اون هیبت و بزرگی گذشته ی سمپاد رو دوباره برگردونیم.نه این که به خودمون غره شیم ولی خب قدیما اسم سمپاد که میومد همه تو ذهنشون برداشت خیلی بهتری میکردن!

×مدرسه ما که کلا فقط سر صبحگاه گف بچه ها روز تون مبارک!بعد هم سرکلاس که بودیم یه شکلات با یه آرم سمپاد دادن بهمون.(که البت آرمش خیلی قشنگ بود منم مشکیشو برداشتم) ;D
همین دیگ!

روزت مبارك سمپادى! >:D<
مام برنامه مون افتاد دوشنبه متاسفانه!
بعد ميام تعريف ميكنم تو ويرايش همين پست :)

*ويرايش:ايناهاش!!

امسال مثلن جشن گرفته بود..نمیخام خیلی هم بهشون اعتراض کنم ..ولی خیلی مزخرف بود ب تمام معنا!!!
آخه دلِ خیلی بچه ها شکست...
ب نظر من جشن این روز ِ به این قشنگی باید خیلی شیک ومجلسی باشه..درصورتیکه اصن هیچوقت این اتفاق نمی افته!

به نقل از tezar :

هعییییی.....

:x روز سمپاد مبارک.... به همه سمپادی ها و سمپادیا :x

روزت مبارک س،مپاد امیدوارم دوره ماهم مثه قبلیا به قول معروف بترکونن ;)نامت رو بزرگ کنن و مایه افتخارت بشن

امروز خیلی خوب بود واقعا
از هر کلاسی فقط دبیر 15 دقیقه درس میداد یا تمرین حل میکرد بقیش جشن و بزن برقص و کلا مدرسه روهوا بود امروز
هر کلاس برا خودش کیک اینا اورده بود و خلاصه خیلی خوب بود دبیرائی ها هم که سمپادی بودن با ما جشن گرفتن و کاری به کارمون نداشتن و واقعا باهامون همکاری کردن خیلی خوب بود خاطره همیشه موندگاری میشه واقعا
*روزتون مبارک و خوش به حال سمپادی هائی که امروز تولدشون بود! <:-P
+
احتمالا چند تا عکسم از مراسم بذارم

Back
بالا