گرامیداشت روز سمپاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amirfardanian
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : گرامیداشت روز سمپاد

یه برنامه رادیویی که خیلی طرفدار داره و معمولا مردم گوش میکنن تو اون میان برنامه هاش که میشه زنگ زد زنگ بزنیم روز سمپاد رو به سمپادی های کشور تبریک بگیم ;D

البته مقادیری هم جوگیری ممکنه حساب شه ولی در کل جالبه ;D

حانيه چقدر فسفرسوزوندي به اين فکررسيدي؟
هممون بريم پارک اب واتش (واسه تهرانيا)بالن ارزوها ول بديم بيان بگيرنمون هم پليسي هيجاني ميشه هم معروف ميشيم بعد درشهر مياد يهو سورپرايزشون ميکنيم ميگيم روز سمپاده

خیلی بچه گانه !
جمع کن بابا !
اگه راس میگی یه کاری بکنید که هیچ کس نکرده !
مثلآً هواپیمای تبلیغاتی پرواز بدید یا صفحه ی گوگل رو سمپادی کنید .
این لینکشه ! برید ببینید اگه تونستید کاری از پیش ببرید به ما هم خبر بدید !

http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,88451.0.html

یه برنامه تلوزیونی با یه مجری باحال :o for example........x ترتیب بدیم برا اون شب ;D رئیس سمپادهم باشه واااای چه حالی میده بعد سمپادیا سوالاشون رو بپرسن ;)) =)) <:-P <:-P

یه ذره غیر رویایی جواب بدین دیگه ;;)
انجمن خلاقیت که نیس :-""""""

اول به مدارس سمپاد ابلاغ کنین که روز سمپاد کیه و بعد!!

توی روز سمپاد حتما برنامه داشته باشید توی مدرسه ـتون . تنها کاریه که به نظرم میشه انجام داد و توش می تونید یه کارای مفیدی جهت احیای ارزش های سمپاد انجام بدین . مثلا ما برای امسال سعی کردیم با نشر سمپاد در ارتباط باشیم ، حتی می خواستیم کتاب روانشناسی تیزهوش و اینا رو از نشر سمپاد ، بدیم به معلما همراه با بزرگداشت روز معلم و اینا .

واقعا روز سمپاد کیه؟؟
ما تازگی ها یه ال سی دی بزرگ نصب کردیم توسالنمون.شاید با اون بتونیم کاری برا مدرسمون بکنیم.
میشه یکمی از تاریخچه روز سمپاد بگید؟
ممنون

بچه ها روزِ سمپاد 14 اردیبهشتِ! من شنیدم که قبلا" ها با روزِ معلم بچه های سمپادی یه چشن میگرفتن که بعد ها به خاطرِ تفاوتش اومدن 14 ُم ُ کردن روز سمپاد!
اگر احیانا" تقویمی از سمپاد داشته باشین توش نوشته شده!

به نقل از M A H T A :
بچه ها روزِ سمپاد 14 اردیبهشتِ! من شنیدم که قبلا" ها با روزِ معلم بچه های سمپادی یه چشن میگرفتن که بعد ها به خاطرِ تفاوتش اومدن 14 ُم ُ کردن روز سمپاد!
اگر احیانا" تقویمی از سمپاد داشته باشین توش نوشته شده!
تا اونجا که من میدونم روزِ تاسیسِ سمپاد 14 اردیبهشت بوده :-??
سمپاد که دیگه تقویم نداره :-< ولی تو تقویمای قدیمی فقط نوشته روزِ استعداد های درخشان

پاسخ : روز سمپاد

کسی واسه روز سمپاد امسال برنامه نداره توی مدرسشون؟

ماشاا.. نه مسئول های ما گذاشتن برنامه بزاریم نه خوده چه ها پیشنهادی دادن گفتن از درس باز میشین اینقدر میاین جشن ;D ;D

همه جا امسال نسبت به سال قبل بی بخارتر بود؟

ما رو یه زمانی واسه مون سالن میگرفتن میبردن جشن و اینا بود یه یادگاری با آرم سمپاد هم میدادن، امسال فقط در حد تبریک بوده... :|

• لایک
امتیازات: TMNT

روز همه ی دوستان سمپادی مبارک!
انشاالله که این مملکت دست از طرح نابود کردن سمپاد که داره اجرا میشه برداره.همگی دعا کنید!
به امید سمپادی قوی تر از همیشه و متحد.

به نقل از پگاه :
همه جا امسال نسبت به سال قبل بی بخارتر بود؟

ما رو یه زمانی واسه مون سالن میگرفتن میبردن جشن و اینا بود یه یادگاری با آرم سمپاد هم میدادن، امسال فقط در حد تبریک بوده... :|
فکر کنم امسال به خاطر 5 شنبه بودنش و اینا اینجوری شد :-؟
ولی خب مدرسه ی ما فکر کنم برنامه دارن, به نظر میاد جدی هم باشن چون حتی به خاطر اینکه پیش بینی میشه شنبه تعطیل شه, آمادگی هاشو ایجاد کردن 1 شنبه بگیرن جشنو :-؟

بدون موضوع

پگا گفتن چون دوما کاشان اردوان هفته دیگه جشن میگیرن

ما 14 ام رفتیم حمالی واسه همایش نجومشون هیشکی به جز خودمونم بهمون تبریک نگف

به نقل از شیما2 :
ما هم بالاخره جشن گرفتیم امروز....جدا برام جالبه ک در کل روز سمپاد داشتیم از برگذیده های قرانی تقدیر میکردیم......
واقعاً متوجه نمیشم بعضی ها حرفارو از کجاشون در میارن, بنده به شخصه دیروز از اول تا آخر توی حیاط حضور داشتم و از کل جشن شاید 5 دقیقه از برگزیده های مسابقات قرآن تقدیر کردن! همون طور که از برگزیده های ایران اپن و چیزای دیگه تقدیر کردن, این اشکالش چیه واقعاً؟

• لایک
امتیازات: SHINE

.

چه جالب من تازه الان اينجارو ديدم 8-}
شيما خب اين كه ميبينى سمپاد يه عالمه رتبه آورده بايد اون حسه بهت القا شه ديه ;Dدرنتيجه مشكل از حسه توئه!!
مام كه چقدر گوش ميداديم :-"
بيچاره نوذرى(تاحالا به املاش فكر نكرده بودم :-?)داش حرف ميزد پاشديم حلقه زديم!

پ.ن:
@ناهيد:چه طورى!؟؟!

Back
بالا