گرامیداشت روز سمپاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amirfardanian
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : روز سمپاد

منم روز سمپاد رو به همه تبریک می گم <:-P مدرسه هر سال نه تنها هیچی نمی دن گاهی تبریک گفتنم یادشون می ره .عادت کردیم ;D
<:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P

اینجا چرا این طوری شده؟؟؟؟؟

فکر کنم من آخرین نفر باشم!
روووووووووووووووووووووووووووووووووووز همممممممممممممممممممممممممممه سمپااااااااااااااااادیااااااااااااان باااااااااحاااااااااال مبااااااارک

در ضمن امروز که 4 may هم هست فکر کنم مصادفه با حمله موفقیت آمیز ناپلئون به فرانسه فکر کنم!

به ما هم فقط تبریک گفتن و یه چند تا جایزه دادن و اینا!
بهونه شون شیراز رفتن ما نبود که پگاه!شیرازو که 22 ام میریم ان شاءالله! بهونه شون امتحان قطب اولیا بود!
به هر صورت قراره 21 ام جشن بگیرن!
روز همه تون مبارک.
پ.ن: به یکی از فارغ التحصیلای 85 تبریک گفتم ذوقی کرد که... راستی یاد فارغ التحصیلا کردین؟

به نقل از mAhsAAA :
به ما هم فقط تبریک گفتن و یه چند تا جایزه دادن و اینا!
بهونه شون شیراز رفتن ما نبود که پگاه!شیرازو که 22 ام میریم ان شاءالله! بهونه شون امتحان قطب اولیا بود!
به هر صورت قراره 21 ام جشن بگیرن!
روز همه تون مبارک.
پ.ن: به یکی از فارغ التحصیلای 85 تبریک گفتم ذوقی کرد که... راستی یاد فارغ التحصیلا کردین؟

دقیقا سروش به من گفت میخوایم سومی ها هم باشن!!! من دیدم کلی سومی تو مدرسه هست ولی گفتم شاید اونایین که نرفتن!

حالا 21 ام بهمون جوراب میدن!

( !! من یاد فارغ التحصیلا نبودم!! ;D ;D )

چه جالب!!!

به عبارتي توي اين روز تف سياه هم كف دست ما نكردند كه نكردند!

دیروز که از جایزه خبری نبود ولی امروز جایزه بارون شدیم....

اي خدا... يه روز مدرسه نرفتيم ها....!

خوب ادم روز به این مهمی مدرسه نمی ره؟

امروز برا ما جشن سمپاد گرفتن ولي قراره فردا بهمون 1چيزي بدن فكر كنم ليوانه با آرم سمپاد. زيادم كار خاصي نكردن يكم بچه‌ها شيطوني كردن ديگه آخرش معاونمون تا مرز زدن پيش رفت خيلي عصباني شد.

به نقل از TFire :
امروز برا ما جشن سمپاد گرفتن ولي قراره فردا بهمون 1چيزي بدن فكر كنم ليوانه با آرم سمپاد. زيادم كار خاصي نكردن يكم بچه‌ها شيطوني كردن ديگه آخرش معاونمون تا مرز زدن پيش رفت خيلي عصباني شد.

لیوان رو به ما همین امروز دادن! سفیده با قرمز روش آرم سمپاده و نوشته فرزانگان امین (1)

خیلی بیمزه بود جشنشون!
امسال بار 4 بود ما رو میبردن این کانون امام جشن بگیرن...خسته شدیم دیگه...

اره تازه معاونمونم كلي فحشمون داد بعدم گفت نميذارم امتحان ترم بدين عابرو منو بردين به خونه‌هاتونم ميزنگم بايد بيان كارشون دارم.

هر سال برای ما جشن سمپاد می گیرن. همیشه هم خوش می گذره. امسال ما هم برنامه داشتیم. گیتار زدیم. تو سالن آمفی تئاتر شهرمون مراسمو گرفته بودن. برای اونایی که مقامی چیزی آورده بودن پلاک طلا دادن ( به منم یه پلاک طلای 0/3 گرم دادن) بعدشم به همه یه پتوی مسافرتی دادن.
همین که یه روز درس نخوندیم خودش کلیه(!)

یکی از معلمامون بهمون تبریک گفت که اونم پشیمون شد

ما پارسال روز سمپاد رو جشن گرفتیم و کیک آوردیم و کلی عکس از خودمون و سمپاد! گرفتیم!
همه ی کلاسها رو هم دودر کردیم!!!

پاسخ : روز استعداد هاي درخشان در مدرسه شما

روز سمپاد هرسال واسمون جشن میگیرین ، ناهار میدن ، و یه یادبود که آرم سمپاد رو داره میدن بهمون + تبریک
پارسال هم جشنواره آرم سمپاد داشتیم !

حالا کی هس این روز مبارک؟ :-/

14 اردیبهشت روز سازمان ملی پرورش استعداد های درخشـانه ! :)

14 اردیبهشت دیگه :)

پارسال به ما کلاسور دادن.همه ی کلاسا امتحان میان ترم داشتن و خوب حقش نیست که سمپادی روز سمپاد امتحان بده.تو حیاط ریختیم شعار دادیم"ما امتحان نمیدیم" :P...امتحانا کنسل شد و کلاسای بعدازظهر هم تعطیل ;D

Back
بالا