پاسخ : روز سمپاد
وای چه روزی باحالی بود امروز واسه من!
زنگ دوم داشتیم میرفتم اتاق کامپیوتر
بعد یه دفعه یه اس ام اس بد موقع رسید
منم اطرافمو نگاه کردم دیدم مراد(ناظممون) نیست
فک کردم مثه همیشه توی اتاقشه واسه همین باخیال راحت داشتم جواب میدادم که یه دفعه از تو یه کلاس دووما مثه ... (همانگونه که گروه زد بازی ظاهر میشوند طبق گفته خودشان در اهنگ کوکولی کو)جلوی من ظاهر شد
داشتم بش می گفتم شلام شه سیبیلای شاخی داری که مبایالمو گرفت گفتم جون حاچ خانوم بدش دیگه تکرار نمیشه گفت حاچ خانوم که سهله جون اون یکی دیگم قسم بخوری عمرآ بت پسش بدم من به یه جاییم اشاره کردمو رفتم
بعد یکی از بچه ها بم گفت برو یواشکی ورش دار اون اشکوله نمیفهمه بفهمم چیزی نمیگه منم رفتم گوشیمو از توی کمدش برداشتم که یه دفعه زنگ سومم اومد دنبال گفت تو موبایلتو تو برداشتی
گفتم نه به جون اصغر گفت پس اصغر برداشته منم گفتم نه اقا اصغر طفلی از این کارا بلد نیست
گفت وحید یا میگی یا همین جا انقدر گریه میکنم تا قیاسی بیاد حالتو بگیره منم گفتم اوخی کوچولو خوب باشه گریه نکن اره من برداشتم خوب که چی حالا؟گفت چرا بدون اجازه من برداشتیش ؟گفتم دوس داشتم به تو چه بچه پررو
گفت وحید یه چیز میگم روی من پیر مردو زمین ننداز گفتم بگو گفت جون من بیا گوشیتو بده بم جلو بچه ها ضایع نشم گفتم نمیشه
گفت جون اصغر منم دیگه دلم براش سوخت گوشیمو بش دادم زنگ اخر رفتم بگیرمش وقتی داشت گوشیمو بم میدادگفت وحید ببین گوشیو هرکس نشانه شخصیتشه گفتم خوب باشه به من چه حالا گفت این فیلما چیه تو گوشیت خواستم بش بگم مرتیکه ... تو خجالت نمیکشی به گوشی بقیه فضولی میکنی ولی دیدم چنئ نفر تو دفترن اگه بگم طفلکی ضایع میشه گفتم کدوم فیلما من که چیز بد ندارم تو گوشیم عزیزم؟گفت دروغ نگو من خودم دیدم منم که واقعآ تو گوشیم هیچ چیز بد ندارم اصلآ اهل اینچیزا نیستم فک کردم اشتباه میکنه گفتم چی دیدی به منم نشون بده
گفت رقص مدرسه؟منم زدم زیر خنده (رقص مدرسه یه ویدو خیلی قدیمی بود که توش چند تا دختر دبیزستانی میرقصن منم خیلی وقت پیش دیده بودمش تقریبآ 4 سال پیش ولی تازگیا یکی داشت منم به یاد قدیما افتادم گفتم برام بلوتوثش کنه)گفتم اوخی کوشولو چشو گوشت باز شدن؟گفت به مامانت میگما! گفتم بچه ننه الکی زحمت نکش خودم قبلآ بش نشون دادم اون طفلکیم دوباره ضایع شد نزدیک بود بزنه زیر گریه که منم نخواسم اشکشو ببنیم گوشیمو گرفتم رفتم بیرون
اینم از روز سمپاد....
راسی روز هممون مبارک ارزو میکنم تا زمانی که ایران هست سمپادیام باشن و این روزو جشن بگیرن :* :*