احتمالا وقتی برداشتی که هنوز کامل در نیومده بودن واسه همین هر کاری که کردی بر باد رفتبه نقل از خوشحال :1.5ساله نرفتم.میترسم ازش.خودش گفت دندونای عقلت که درومدن دیگه نذار.من نذاشتم و دوباره دندونام کج شدن
مسواک زدنت با شدت نیست؟من با شدت مسواک بزنم خون میاد و اینکه مسواک به شدت به لثه هام برخورد کنه.از قسمتی که به لثه وسله دندون مسواک رو بکش به سمت پایین دندون و برعکسش رو انجام نده.به نقل از Fateme.RMA :من هر موقع مسواک میزنم با وجود نرم بودن مسواک و این حرفا بازم از لثه هام خون میاد! دندون پزشکم معاینه کرد و گفت لثه هات مشکل ندارن! ولی هر موقع که مسواک میزنم یا خیلی کم یا نسبتا زیاد خون میاد! چیکار کنم؟!
خب رفتی دندون پزشکی معاینه کرد گفت دندان خراب نداری؟ خب اگه دندان خراب نداری و دندان پزشک هم دارویی بت نداده از استرسه دیگهبه نقل از sadlove :من دندونم دو سه ماهه بعضی وقتا تیر میکشه . دلیلش جز استرس چیز دیگع ای نیست ؟ مثلن از داخل پوسیدگی داشته باشع اینا اصن داریم همچین چیزی ؟
دکتر بهم گفت استرسه :- اس
دوندون 6 فک پایین سمت راست
از دندون کشی هیچی سر در نمیارم دیگع ادرس اینجوری دادم """
به نقل از ـفاتــــ :خب رفتی دندون پزشکی معاینه کرد گفت دندان خراب نداری؟ خب اگه دندان خراب نداری و دندان پزشک هم دارویی بت نداده از استرسه دیگه
خب دوباره برو دندان پزشک یه معاینه دیگه بکنه اگر دندان خراب نداشتی بگو برات بی حسی چیزی بنویسه.به نقل از sadlove :خیلی اذیتم میکنع
خیلی تیر میکشه
گل میخک می زدم روش .
اولا که استفاده ازش باید حتما زیر نظر دندان پزشک باشه ولی در کل استفاده زیادش می تونه باعث ساییدگی دندان بشهبه نقل از ـفاتــــ :استفاده از شاین کننده دندان هر رور ضرر داره؟
جدی میگی؟من خودم همینجور رفتم داروخونه گفتم شاین کننده کِرست بدین اونم دادبه نقل از آیدا ;) :اولا که استفاده ازش باید حتما زیر نظر دندان پزشک باشه ولی در کل استفاده زیادش می تونه باعث ساییدگی دندان بشه
سفیدکننده هم همین طورهبه نقل از ـفاتــــ :جدی میگی؟من خودم همینجور رفتم داروخونه گفتم شاین کننده کِرست بدین اونم داد
سفید کننده چی؟
چون سفید کننده های خمیردندون ها قوی هست توصیه میشه که بیشتر از دو بار در هفته استفاده نشهبه نقل از ـفاتــــ :خب الان سفید کننده و شاین کننده رو هفته ای چند بار استفاده کنم؟ :-سرشار از استرس
فك نكنم تاثيري داشته باشه ،،، در مورد رنگ دندونم تاثيري فك نكنم داشته باشه ،به نقل از sadlove :چایی دندونو خراب میکنه ؟
رنگ دندونو مایل ب زرد میکنه . دائمیه ؟ چرا اینجوریه ؟ :- معتاد بدبخت
بله اگه چای داغ بنوشین باعث ایجاد ترک هایی روی دندونا میشه که به مرور زمان باعث خرابی دندونا میشه رنگ دندونا هم بخاطر ماده ای به اسم کروموژن که تو چای هست عوض میشه که البته فک کنم با جرم گیری بشه رنگ اول دندونا رو برگردوندبه نقل از sadlove :چایی دندونو خراب میکنه ؟ رنگ دندونو مایل ب زرد میکنه . دائمیه ؟ چرا اینجوریه ؟ :- معتاد بدبخت