به نقل از کوزت :خيلي استرس دارم ، 2 تا جراحي دارم و بعدش ارتودنسي
درد در حينش خيلي مهمه برام بعدشو تحمل میکنم
به نقل از کوزت :خيلي استرس دارم ، 2 تا جراحي دارم و بعدش ارتودنسي
درد در حينش خيلي مهمه برام بعدشو تحمل میکنم
به نقل از sadlove :به این فک کن ک اگه تحمل نکنی در میاد دندون عقلت همه دندوناتو خراب میکنه زشت میشی
به نقل از یسنا ؛؛) :چ ربطی داره. دندونای عقل من همه دراومده ، دندونای دیگمم خراب نکرده و نه تنها زشت نشدم تازه خوشگل ترم شدم
به نقل از sadlove :خب اگه میتونست مث تو دندون عقل در بیاره ک لزومی ب جراحی نداشت
ما چون فکمون کوچیکه کل دندونامونو خراب میکنه بخواد بیرون بیاد . جا نداره در بیاد
موتوجه شدی ؟
برو یه جایی که مرکز آموزشی درمانی باشه و استادای دانشگاه پزشک باشن ! اینطوری کارت خیلی طول میکشه ولی آخر میفهمن چته !به نقل از ـفاتــــ :من حدود چارساله هرازگاهی تو دهانه دهانم به شدت پوسته های سفید میریزه.میتونم بگم بیشتر از بیست تا پزشک و دندان پزشک رفتم و هربار هرکردوم مقداری دارو و قرص (مثن دیفین هیدرامین من هفته ای یکی میخوردم ) و هنوز بعد این همه سال مشکلم حل نشده.هر چند وقتی شدت میگیره و باز ممکنه مدت زمان زیادی اصلن خبری ازش نباشه ممکنه .گاهی تا سه چار ماهم شده که خبری ازش نباشه ولی بعدش دوسه روز اوج گرفته. برنامه غذاییمم چک کردم ولی اصلن چیز ثابتی پیدا نکردم که بتونم بگم بهش حساسیت دارم.اوایل فکر میکردم برفکه و خب پیش هر دندون پزشکی رفتم گفت نه برفک نیست ولی نمیدونه چیه.
+بهترین دندون پزشک کشورم معرفی کنید هرجای کشو باشه من میرم واسه معاینه.
به نقل از ـفاتــــ :چیزی به نام متخصص بیماری دهان و لثه داریم؟
دندون پزشکای عمومی تا حد تخصصی از این قضیه خبر ندارن به طور معمول.اگر مشکلت با مراجعه به اونا حل نشده ، سری به متخصص بیناری های دهان بزن.اونا روش های مختلفی برای تشخیص دارن.و خوب گفتم که ربط اکثر بیماری های داخلی رو هم به عارضه های دهانی درس هاش رو خوندن.+بهترین دندون پزشک کشورم معرفی کنید هرجای کشو باشه من میرم واسه معاینه.
آره بابا بکش واقعا چيز مزخرفيه !به نقل از ماهِ ـشاد :بچه ها من دندونای عقل فک پائین ــم با فک بالا سمت راست کامل درومده ولی مشکلی دارم اینه که هر چی میخورم سریع میره گیر میکنه لای دندونم و فکم!تا مسواک نزنم درست نمیشه بعد مثلاً تو مدرسه یا مهمونی اینا مسواک از کجا بیارم؟
بکشمشون آیا؟