• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نامردی هاتون

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع poolia
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : نامردی هاتون

به نقل از poolia :
ما نفروختيم كه ، يه معلم ما رو فروخت !!!
ما هم معلممون به یکی از بچه ها گفته بود که بره به ناظم بگه.
وقتی فهمیدیم ،اینقدر باهاش لج کردیم که از دستمون اشک تو چشماش جمع شد.البته آخر سال ازش حلالیت طلبیدیم.ولی فکر نکنم تا آخر عمر یادش بره

خودم دوستامو زياد فروختم ولي اونا...نه!

مثلا همين امروز معلم زيست داشت درس ميداد دوستم و يكي ديگه از دوستام داشتن با هم نامه رد و بدل مي كردن..من ديدم كه خانوم

از دور زل زده به اين بدبخت و كمين كرده نامه رو از دستش بقاپه..هيچي نگفتم تا از دستش قاپيد و دوستم حسابي اسكل شد و كلي خنديدم

و نيم ساعت بعد دوستم داشت باهام حرف مي زد خانوم ازش پرسيد چي گفتي؟گفت هيچي فقط گفتم شكوه اينا رو تو دفتر بنويس.

خانومم قبول كرد بعد من (با صداي بلند طوريكه خانوم بشنوه)گفتم : .... تو مطمئني همينو گفتي؟

2-0!

من زیاد اهل آدم فروشی نیستم ولی ناظممون به بابام گفته بود دختر شما جاسوس خصوصی داره :((

یکی از بچه های کلاسمون هست که فوق العاده آدم... هست دو سال پیش یه روز منو سه تا از بچه ها گوشی اوردیم عقده ای بدبخت رفت لو داد!

یه بار هم من نماینده بودم،یکی از بچه ها گوشی آورده بود،من احساس مسئولیت کردم رفتم به معاونمون گفتم.

به نقل از saye3000 :
یه بار هم من نماینده بودم،یکی از بچه ها گوشی آورده بود،من احساس مسئولیت کردم رفتم به معاونمون گفتم.
شما خیلی آدم نامردی هستی ! نماینده های کلاس ما خیلی آدم های توپی هستن سر کلاس هر کاری بکنی هیچ چی نمی گند ! البته تو کلاس ما 50% موقعی که معلم سر کلاس هست دارند با گوشی هاشون بازی می کنند!
جاتون خالی به معلممون گفتیم وایسا عکس یادگاری بگیریم گفت باشه! بعد یهو هرکی یک گوشی در آورد یارو کفبر شد گفت اینارو رفتید از دفتر گرفتید دیگه ؟ (با خنده)

خیار به خدا
رفیق کیلو چند
مرتیکه ی مزخرف
حیفه من که اون کارارو برات کردم
کم برات مرام گذاشتم
می آد میگی بای بای :))
میگی رفاقتمون چند :))
برات متاسفم واقعا
میگن لیوانو می ندازی جوری بنداز نشکنه
لیوانو شکستی
لیوانو شکستی

رفیق هم رفقای قدیم...اما خداییش امسال از این اتفاق ها پیش نیامد...

الان رفاقتا بوي گ* گرفته..........
يادش به خير قرار بود مربي بسكتبال تيم شهرستانو انتخاب كنه يكي از دوستاي صميميم كه رقيبمم بود رفته بود پيش مربي كه اين مهران پشت سرت حرف ميزنه و ازين جور حرفا من داشتم لباس عوض ميكردم يهو رفتم جلوش گفتم من كي به تو همچين چيزي گفتم طفلي صورتش سرخ شد و با كلي ماست مالي قضيه رو درست كرد منم چيزي نگفتم
خوشبختانه هردومون رفتيم توي تيم الانم دوستيمون كمرنگ تر شده ولي هنوزم دوستيم.............

تو راهنمایی یه بار کل مدرسه قرار گذاشته بودیم گوشی بیاریم... خلاصه همه آوردیم ولی یهویی زنگ دوم دیدیم ناظم محترم اومدن تو کلاس و مارو تهدید کردن که هرکی گوشی و cd & ... داره یا با زبون خوش تحویل بده یا با زبون ناخوش ازش تحویل میگیریم... خلاصه ما هم که یکی از یکی ترسو تر بودیم هر چی داشتیم ریختیم پایین... میز معلممون دیگه جا نداشت. یادش بخیر من 11 تا سی دی به همراه گوشی تحویل دادم.
البته بعدش معلوم شد یه بنده خدایی مارو فروخته.

Back
بالا