- شروع کننده موضوع
bhelli
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان تهران
من واقعا برام سواله که چرا داداییسم درست شد؟
اتفقا به نظر من فکر نمی کردند که به خاطر هیچ می جنگند(اگه اینطوری بود خیلی بهتر بود) فکر می کردند زندگی می کنن تا بجنگن، پس اصلا هیچ چیز دیگه ای براشون مهم نبود. می گفتن هنر برای چی وقتی که همش باید بجنگی؟به نقل از MAAAN :باید به عقاید مرم احترام گذاشت.
به نظرم هنر و مردم و فلسفه و ... در تاریخ مدام در حال تغییر هستند و خب بعد از جنگ جهانی لازم بوده.آدم هایی که گاه فکر میکردند برای همه چیز میجنگند و بعد می فهمیدند برای هیچ می جنگند.اینقدر بی رحمانه در باره دادائیسم صحبت نکنید.(اگر دوست دارید هم میتوانید صحبت کنید!)از همه به هیچ رسیدن خیلی وق العاده است.
نظر شخصی من : این ها یک سری افراد بیکار احمق بودند که برای این که خودشون رو نشون بدن به جامعه اومدن چنین کاری کردند. چنین مسخره بازی هایی واقعا مسخرهست!به نقل از بهاره حلی :خب داداییسم بعد از جنگ جهانی(نمی دونم چندم؟) درست شد.می گفتن که دیگه هیچی معنی نداره از جمله هنر!
تمام داستان ها و فیلم هاشون هم بر همین اساس کاملا بی معنی است!
به نقل از محمد مطهری :نظر شخصی من : این ها یک سری افراد بیکار احمق بودند که برای این که خودشون رو نشون بدن به جامعه اومدن چنین کاری کردند. چنین مسخره بازی هایی واقعا مسخرهست!
به نظر من همه به دنیا اومدن که خودشونو نشون بدن در ضمن این که همه چی بی معنی بود خیلی جالب بود چون همه چیز که نباید با معنی باشه!!!به نقل از محمد مطهری :نظر شخصی من : این ها یک سری افراد بیکار احمق بودند که برای این که خودشون رو نشون بدن به جامعه اومدن چنین کاری کردند. چنین مسخره بازی هایی واقعا مسخرهست!
خب شاید به نظر شما این کار خیلی مسخره بیاد (که البته به نظر من کارشون بی معنی بوده و اثرات جنگ) ولی در مقابل ما الان post modern رو می بینیم که شاید در نگاه اول مثل داداییسم بی معنی (و به نظر شما مسخره) باشه ولی کاملا بامعنی است!!!!به نقل از محمد مطهری :نظر شخصی من : این ها یک سری افراد بیکار احمق بودند که برای این که خودشون رو نشون بدن به جامعه اومدن چنین کاری کردند. چنین مسخره بازی هایی واقعا مسخرهست!