• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رشتهٔ علوم انسانی در مراکز سمپاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hespride
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : رشتهٔ علوم انسانی در مراکز سمپاد

فکر نکنم از بچه های ما امتحان بگیرن دیگه! ناسلامتی ما سمپادی هستیم و در اولویت اول بچه های سمپاد هستن اصولا
حالا شاید واسه تکمیل ظرفیت از مدارس عادی هم با آزمونی شروط معدلی چیزی دانش آموز بگیرن :-"

خود سمپادی‌ها هم باید امتحان بدن !؟ ما در حال حاضر هم کلاس پیش‌ انسانی داریم آخه :-?

آآآآآآآآآخ جــــــــون !
چـــــه خـــــــوب ... !
خیلی خبر خوبی بود مرسی !
<:-P

چند ماه پیش مدیرمون اعلام کرد که از سال آینده رشته علوم انسانی هم به مراکز تیزهوشان اضافه میشه
آیا به شما هم اعلام شده؟
نظرتون در این رابطه چیه؟

من هم شنیدم !
هر چـند خیلی دیره واسه این کار ... یعنی خیلی رود تر از اینا می تونستن این کارو بکنن چون علوم انسانی هم به اندازه بقیه رشته ها مهمه ...
امــا از همین الانشم عالیه ...

به نقل از NADIMATRIX :
من که چیزی نشنیدم ولی اگه راست باشه در یک کلام : فاجعه
چــــــــــــــــرا ؟؟

به نظر من که کاملا درسته. سمپاد نباید منحصر به دو تا رشته باشه. مگه فقط هوش و استعداد برای تجربی ها یا ریاضیاس؟
الان جامعه ی ما به دکتر مهندس بیشتر نیاز داره یا جامعه شناس و ...؟
اینچوری نظر والدین هم در مورد این رشته بر میگرده. دقیقا n ساله میخوان این رشته رو تو مدرسه ی ما بزارن هر دفعه امار گرفتن اول 15 تا بوده بعد موقع ثبت نام تعدادشون 3 تا بیشتر نشده.

خب قسمت اول جمله سلیقه اییه !
قسمت دومش به نظر مـن کشور هر چی کــم داره از همین نا آگاهی از علوم انسانیه ! چون جامعه ایی که تاریخ و فرهنگ ِ کشور خودشو ندونه محکومه اونارو تکرار کــنه ! و همین می شه که ما الان جهان ِ سومیم !!
حالا علوم انسانی ؛ تو کشــور ما محلیه واسه کسایی که به ظاهــر هوششون نمی کــشه به ریاضی و تجربی ! ولی این که انسانی تو سمپاد باشه ... به نــظرم می تونه استعدادای واقعی ِ تیزهوشی که می تونن واسه جامعه مفید باشــن رو پرورش بدن نه صرفا کسایی کــه از تجربی و ریاضی فرارین !

به نقل از Babak_eb :
همینه دیگه ... تا وقتی افرادی هستن که افکارشون تا این حد سطحی باشه ...
جهان سوم هم برامون زیاده ... باید بریم غار نشینی ...
واقعأ که [-( [-( [-(
ببینید این که یه آدم تو یه مدرسه معمولی بره انسانی به دلیل این که نمی خواد بره ریاضی و تجربی ... خب واقعا هم به جایی نمی رسه !
حــتی تضمین نمی تونیم بکنیم که همین دانش آموزای جدید انسانی ِ سمپادم تو آینده چیزی بشــن اما از یه جایی باید شروع کــرد به آموزش و فرهنگ سـازی ! فکر کنین اگر دانش آموز سمپادی ِ انسانی داشـته باشیــم ؛ چند سال بعد همینا می شـن معلمای تاریخ و اجتماعی و ... ـای سمپــاد ! بعد همینجوری گســترده تر می شه تا خدا بخواد یه روزی علوم انسانی و به خصوص علوم اجتماعی کاملا تو جامعه جا بیفته ...

خیلی شبیه به این تاپیکه

اینجا

به نظرم بهتره این با اون ادغام بشه

در کل نظر من

خیلی فکر خوبیه

اونا مگه چه گناهیی کردن؟

ولی به هر حال فعلا که دارن میزنن

خبر اصلی تو همون لینک هست

Back
بالا